reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi haha bardzo śmieszne już nie raz to tłumaczyłam :p Za rak wezmę się za robotę:p

Dorotar wiem że wygodniej sama tak chodzę po prostu napisałam że w rozpuszczonych ładniej:)

Neesa na razie się tym nie przejmuj:) Kiedy masz wizytę u lekarza??

Ja na czerwcówkach siedziałam bo do was ciężko było się wbić i nadrobić to co naskrobałyście a było tego potężnie dużo:-D
Ehh ja teraz miałam dużo biegania... Ale teraz czekamy już tylko na decyzję czy kredyt nam przyznają i będziemy mieli dom!:-) planujemy na początku wakacji się tam wprowadzić:-p jak za 2tyg byśmy kaskę dostalo odrazu notariusz i ruszamy z remontem:-D wyprawka dla malutkiej już prawie skompletowana, ale przez to że lekarz zaczął brać za wizytę więcej bo jak tłumaczy musiał i za leki płacę około 300zł mieś żeby mała siedziała dłużej w brzuszku krucho się u nas z kasą zrobiło... M też się zadłużył.... jego praca przestała być opłacalna i zaczyna wychodzić na to że on dokłada do biznesu zamiast zarabiać....
Muszę wózek jakiś fajny znaleźć ale cięzko jak znajdę już jakiś komplet to się okazuje że już sprzedany... A wiecej niż 550zł nie jestem w stanie dać....

Dorotar Ty wygladasz jak byś wcale nie rodziła i brzuszka nie miała:-) dla mnie jesteś chudzinka, z resztą już mieś po porodzie świetnie wygladałaś:-)
kasiek przestań się starać i do dzieła:-D
umi ja też mam jazdę że jeszcze niedawno czekałam na połówkowe a tu bam:-D do porodu już się powoli mogę zacząć pakować:-) i niedługo będę się córcią chwaliła a nie brzuszkiem:-p

snoopy jaki fajny brzusio:) jeszcze nie dawno ja miałam taki a moja córcia już ma pół roku jak ten czas szybko leci ech... :-)
nessa dokladnie tak jak mówią dziewczyny nie masz czym sie przejmowac i martwić nie zadreczaj sie tak szkoła bo stres i zdenerwowanie nie sprzyja rozwojowi dzidzi:)
kurcze zapomniała która z was pytała czy niki pierwszy raz krzyczy mamma ach ta skleroza mniejsza o to:
nie wczesniejjakos sie udalo jej powiedzieć mamma ale zadko pierwszy raz to chyba jak miała niecałe 3 mc to jakoś jej wyszlo mamma ale dzis tak fajnie bylo bo ja sobie spie a tu słysze mała krzyczy mamma mamma i spiewa sobie aaa tak fajnie he z dobrym humorkiem mala dzis wstała:-)

alez wiatr u nas wieje szok...

Neesa to pierwsza wizyta?? Czy już wiesz na kiedy termin?? Ja tez po 3 tygodniach wróciłam na uczelnie w tym 10 dni po porodu spędziłam w szpitalu;/

Snoopy no to trzymam kciuki za kredyt&&& No poczekaj bo się ciążowych zrobiło dużo na wątku ja już zaklepałam przyszłe wakacje:p
No właśnie gdzie foty ze ślubu??

Wampi
w sumie nie wiem o której miał mieć bo od 7 miał jazdy chyba 3 godziny... Na razie cisza;/
O super że łóżeczko przyszło wrzuć fotę jak już wszystko gotowe będzie i Cypek w środku:)

Mirabelka
ja pytałam:) Teraz to już może tak bardziej świadomie:)

KASIEK wiem, wiem, ale dzięki raz jeszcze.

SNOOPY dzięki, no już ważę 55kg, po Amelce to po roku albo i lepiej dopiero tyle ważyłam. Ale to przez to, ze e miesiące nabiału, nie jadłam, mięsko gotowane tylko.

NESSEA po pierwszym dziecku wróciłam do pracy po 9 miesiącach, na miesiąc, potem prawie 5 miesięcy znowu siedziałam w domu bo pracy nie mogłam znaleźć. Teraz macierzyński do końca maja prawie i trzeba będzie nowej pracy szukać.

reklama
witam ja dzisja nie do zycia stułam się czyms holernie jestem slaba i wogole moze na wiczor was doczytam .
Zaproszenia zaakcpetowane i zaraz lukne na was :) z kim sie tutaj tak pisze :>
snoopy cudowny brzusio masz

Do góry