reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehehehe zdjecia ślubne mamy paskudne:-p
hmmm.jpgmi się tylko to podoba... Na kościelny będę chuda i będą mi się podobały:-D

Ja kończyłam z Alą zaocznie, przeniosłam się w wakacje a w pazdzierniku bam ciaża... w styczniu zaraz wyladowałam na podtrzymaniu i nawet semestru nie zaliczylam... jak mała miała roczek powtarzałam i zdałam matura jest:-D:-p

kurde po fenoterolu tak mi się ręce trzęsą że szok........ już zapomniałam jak ten syf działa....

kasiek hehehe no trochę brzuchali się narobiło:-D jak to po zimie:-p

reklama
Witam

Czytam Was ale nie mam czasu pisać

Witam nowe mamuśki i gratuluję fasolek:)

My byłyśmy u ortopedy i wszystko ok, na szczescie

Teraz jest znów u siostry a ja w biurze siedzę

No niestety C się nie udało ale już na ostatnim skrzyżowaniu już ośrodek widział. W ogóle jakiś wredny ten egzaminator cały czas chciał go złamać bo mu wrzucał a że to że tamto a że ile razy on zdawał i jak to on chce na zawodowego kierowcę?! C się nie dał ale myślał że wcześniej go obleje a na tym ostatnim skrzyżowaniu kierunku jakoś nie wrzucił sam nie wie... No znowu zaczął mu wrzucać ale go wziął na jakąś małą uliczkę i tam mu samochód zgasł i po ptakach;/

Neesa ja mam imieniny 25 listopada:)

Aleksandra to zdrowiej:)

Snoopy wcale jesteś do siebie nie podobna na tym zdjęciu ale ślicznie:) Więcej więcej:)
No no Dominika też przecież po zimie po 2 tygodniowej świątecznej rozłące:) Ja to bym chciała zajść tak jak TY na czerwiec albo lipiec

snoopy chyba przywykła do ciebie w sportowej wersjii bo cie nie poznałam:-p i wcale nie wyglądasz grubo
kasiek szkoda:sorry: który raz zdaje?
Malwina super że u ortopedy wszystko ok;-)
dorortar a czemu nie ze swojego konta zamawiasz:-p?
neesa jest cos takiego jak nauczanie indywidulane;-). Jesli bedziesz miała ciaże zagrozoną, lekarz wystawia ci zaświadczenie że musisz leżeć, z tym zaświadczeniem biegniesz do dyrektora szkoły bądź wychowacy i oni cie skierują gdzie masz złożyć odpowiednie dokumenty o nauczanie indywidualne.

kasiek umi Ja w tej ciąży wcale podobna do siebie nie jestem:-D dopiero od tyg zaczełam w adidasach chodzić bo tak to jeszcze fason trzymałam:-D ale w skorę wchodzę więc jest ok:-D my mamy sami tylko 8 zdjęć, bo nikt aparatu nie wziął:-D a najstarszy braciak tel pstrykał:-p

budzę Aluśkę i lecimy do lekarza, trzymajcie kciuki... nie chcę iść z nią do szpitala bo obie się umordujemy.... ja od 3 mies nie brałam małej na ręcę:-( bo mi nie wolno...

Umi na na C+E pierwszy szkoda mi go bo tak się denerwował i przy samym końcu błąd zrobił a cały czas czułam że mu dobrze idzie i nawet ten plac przeszedł bezbłędnie gdzie jest na czas spinanie samochodu;/

Snoopy no mówię Ci wcale Cię nie poznają na tym zdjęciu:p Trzymam kciuki za wizytę:)&&&

kasiek takie coś to masakra:/. Najgorszy jest stres, bo sprawia, że człowiek popełnia proste pomyłki, a z drugiej strony ci egzaminatorzy tez są beznadziejni
snoopy, a zapomniałam dopisać, że trzymam kciuki za kredyt;-)

NEESA, no tak ale do szkoły pójdziesz na kilka godzin a ja jak wrócę do pracy to praktycznie cały dzień mnie nie będzie. Jeszcze będę musiała szukać takiej pracy bym mogła przed robotą, córkę do przedszkola zawieźć, odbierać będzie ją moja 17letnia siostra bo chodzi do szkoły w tej samej miejscowości co przedszkole. A maluszek z babcią zostanie.

SNOOPY ładne foto.Rozumię jak Ci ciężko nie brać Ali na ręcę. Mi było jej bardzo ciężko odmawiać po cesarce. Wiem, że jeszcze niby nie powinnam do pół roku dźwigać niby do 7 kg, ale weź jej nie podnieś. Więc ją noszę nie raz. HHHHaaaa najlepsze jest to, że do 7 kg nie można nosić a mój maluch już ma 7kg.

UMI bo ja kiedyś się rejestrowałam ale nie przyszło mi hasło i nie mogę wejść, a poza tym jakaś tempa jestem i nie umię.

reklama
Witam. wieje u nas niemiłosiernie, myślałam że mi wózek powieje...
po obiadku jesteśmy i mi mały się rozgadał, ale trzeba rozmawiać z nim :)

Mirabelka,
fajnie że mała już ci mama mówi, pewnie miło jest to słyszeć z ust dziecka... hehe ja jeszcze muszę poczekać, na razie Oliwier jest na etapie piszczenia i sprawia mu to przyjemność :)
Snoopy, śliczny brzuszek :)
trzymam kciuki za kredyt :biggrin2:
neesa, ja jeszcze nie wiem czy wrócę do pracy... a urlop kończy mi się 20 kwietnia...
nie martw się szkołą, masz na pewno dobre koleżanki, pomogą ci.

Do góry