reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi super łóżeczko:) Biedna Gabi znowu??

Lorata witaj :) Gratuluję dzidzi:) No młodziutka jesteś ale na pewno dasz radę powiedziałaś rodzicom?? A jak chłopak?? Ja tez myślałam że świat mi się zawalił byłam starsza no ale to zawsze życie odwraca o 180 stopni...

Aleksandra mnie po nicku chyba skojarzysz:)

Mariolcia
toż niedługo pół roczku:)

reklama
Najbardziej śmieszne u niego jest jak Oli robi "czytu-czytu"... złapie gazetę, książeczkę w obie rączki, pomamla trochę w rękach i się takim skupionym wzrokiem patrzy że naprawdę tylko śmiać się i zdjęcia robić... tylko trzeba pilnować by do buzi nie brał.

Marilocia hahaha wiesz jak napisałaś o tej gazecie to mi się przypomniało że ja znalazłam kiedyś w Dominiki pampersie:p:p Może ze 2 miesiące starsza była od Oliwiera:)

Witam się poniedziałkowo:-)

Wampi fajne łóżeczko:tak: Zdrówka dla Gabi;*
Snoopy oooo jesteś:szok::-) Zdrówka dla Ali. Jak tam się czujesz?:-) Płeć dzidzi już znasz na 100%?
Aleksandra wysłałam Ci zaproszenie na fb, pewnie poznasz po mojej fotce:-)

Witam ;)

Lorata, głowa do góry, będzie dobrze ;) Tak jak Kasiek pisała, dziecko dodaje motywacji i mózg pracuje na większych obrotach. Jak jak urodziłam moją Zosię to też nie miałam żadnej poprawki i same 4 i 5 no i sporadycznie 3 w indeksie... Wtedy człowiek chyba jest bardziej chłonny wiedzy.
Nessa, gratuluje.
Vegas, weekend to ja będę mieć dopiero chyba na ślub wolne :p. Ale jakoś nie narzekam, opłaca się za te pieniądze.
Aleksandra, ode mnie też zaproszenie poleciało
Snoopy, zdrówka dla Ali.

U nas dzisiaj brzydka pogoda. Wezmę się w końcu za jakieś sprzątanie, powycieram porządnie kurze i w ogole bo przecież obrośniemy w brud. Wczoraj nie pisałam bo robiłam porządki u Zosi w szafie, tam panuje taki rozgardiasz, ona ma tyle ubrań, że się nie mieszczą... I korzystałyśmy z pogody, bo bylo słonecznie ;)
Zajrzę później :)

Witam się z rana:)
neesa1
witaj i serdecznie gratuluje fasolki;-)
Lorata witaj:) Jak zareagowali rodzice na wieść o ciazy? No i uwszy do góry, może na początku bedzie ci sie wydawało, że to koniec świata, ale tak na prawdę to dopiero początek czegoś pięknego:).
gosidia ja tez co dziennie się biorę za porządki:-D, tylko jakos to do skutku nie dochodzi:-p

Dzięki za słowa otuchy :)
Rodzice wiedzą,była paplanina, ale potem do mnie przyszli i powiedzieli, że jakoś to będzie.
A chłopak najpierw wyszedł z mojego domu bez słowa, ale następnego dnia, przyszedł przeprosić mnie.
Mam nadzieję, że będzie dobrze, tak jak mówicie :sorry:

reklama
Gosdia no właśnie nawet pewnie nie masz czasu obejrzeć się za sukienką??
U mnie to samo Domiśka ma tyle ciuchów że szok!!!

Lorata teraz to i tak niczego nie zmienisz a jak będziesz się przejmowała to stracisz najpiękniejszy czas i będziesz żałowała ja ryczałam przez 6 miesięcy i wybaczyć sobie nie mogę... Cieszyć się trzeba a wszystko się ułoży rodzicom też ciężko moja mama prawie że w żałobie chodziła a miałam 21 lat a teraz?? Już nie raz to pisałam biega z talerzem po podwórku za Dominiką:)
Może wrzucisz nam jakieś swoje zdjęcie??

Dziewczyny dziś C na egzaminie pewnie nie zda ale tak bym chciała bo to tyle kasy...

Do góry