reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniu ginekolodzy zalecaja spanie na lewym boku, bo wtedy nie ucieskasz naszyn i lepiej krew przepylwa.. wiesz oni wola dmuchac na zime.. bo lezac na plecach uciskasz bodajze tetnice jakas tzn dzidzius uciska.. zreszta poszukaj na necie, tez o tym pisze dokladniej..:tak::-)

Firanka ja nie strasze.. poprostu moja Leni taka jest..a Ala od Polnej to chyab spi do 8jak sie nie myle.. kazde dziecko inne.. moja to ranny ptaszek:-Dmnie to nie przeszkadza..

reklama
witam mamusie:-)
pozdrawiam z nad morza:tak: znalazłam tutaj strefe bezprzewodowego internetu, a ze lapka wzielismy ze soba mogę sobie z nim i z Paulinka przychodzic:-) Morze przepiekne, w poniedziałek 1-szy raz w zyciu zamoczyłam nózki w naszym morzu:-) pogoda nawt fajna, słoneczko swieci, nie pada, ale wiatr wieje i niestety nie mozna sie kapac, bo za duze fale:zawstydzona/y: ale na weekend zapowiadaja poprawę to mężus pewnie sie wykapie:tak: ale strasznie sie ciesze, ze tu przyjechałysmy z mężem... mała przez całą drogę spała z przerwą godzinna na jedzonko i zmiane pieluszki...:tak: ogolnie spała 11 godzin z ta przerwa;-) na dworze ładnie spi, w pokoju troszke gorzej, ale co tam... wazne, ze jestesmy tu z tatusiem, a nie same na tym brudnym sląsku:-p w pokoju nawet łozeczko mamy i w ogole bardzo duzo dzieciaczków tu jest. Co chwilke zagaduje jakas mama, najczesciej o karmienie jak siedze na ławce z małą przy cycu:-D a widok tutaj mamy karmiącej to normalna sprawa;-) ale pieknie... w niedziele wyciągam męża do Gdańska, bo jeszcze w zyciu tam nie byłam.

pozdrawiam serdecznie, pewnie bede sie odzywać częsciej:tak: buziaki

Mikusa oj to szkoda:-(bidulka sie meczy.. ale nie marwt sie na bank kiedysz tego wyrosnie zoabczysz kochana:tak:

Asiowo witaj:-)super, ze mini wakcje sie udaja.. jak czytam Twoje posty to az zazdroszcze(ale tak pozytywnie) Wy to taka szczesliwa rodzinka.. jak tak czytamo Twoim mezu to chyba u Was sprawdzilo sie to, co ludzie mowia o bratnich duszach:-)

Witam ;-) az mnie oczy bola odtego czytania :-):-D
a jaka dyskusja mnie ominela :wściekła/y::-D Bez komenatarza !!

netgirl taaaa darmowe lekarstwa w polsce to chyba tylko w marzeniach :-D?

Marika witaj ;-)sliczne masz dzieciatka :happy:

Baska dobrze wiedziec ze masz ..apteke ..:-) ale jak narazie lekarstwa maja mi starczyc !! a Ala ostatnio budzi sie o 7 :sorry2: zreszta dzis w nocy strasznie Ja komary pogryzly i jeczy ze Ja raczki bola ,smaruje ,robie oklady ale i tak sie meczy:-(

Asiowo AHOJ :-) uuuu Paulinka widac ze mocno spala :tak: a takie powietrze to tylko Jej sprzyja :happy: wypoczywaj tam Kochana,podziwiaj widoki i oddychajcie morskim powietrzem bo na Slasku to tylko DYM z kominow leci :-)

femme rewelacyjne zdjecie :happy:;-)

Dzis zrobilam badania krwi i mialam pierwszy zastrzyk ,QZWA bolalo jak chole..... :crazy::baffled: Przemek patrzyl i sie uczyl jak ma dawac - w brzuch :dry:

Hej Polna:-)
Bidulka z Ciebie:-(moj tata ma takie siniaki na brzuchu, ze szok.. czasem mu sie fajnie zrobi zastrzyk, a czasem trafi na jaks zylke i potem siniak, ze hej..
a co do dyskusji to niezle bylo..:-Dahh szkoda slow poprostu:-p

Asiowo tylko pozazdroscic pobytu nad morzem:-)Zycze udanego wypoczynku i sloecznej pogody:-)

Femme fatal Lec i zalatwiaj ta szkole no i ubezpieczenie:):-)rewelacyjne zdjecia... powinnas sie wybrac do szkoly fotograficznej:)

A ja dzis bede was tylko podczytywala bo jakos nie najlepiej sie czuje...Jakos plecy mnie strasznie bola i brzuch ciagnie do dolu... wiec tylko jak leze to jest dobrze...i twardnieje mi brzuszek ale to norma juz wzielam nospe:-)

Dziewczyny czasem zdaje mi sie ze nie czytacie moich postow:-DNie lubicie mnie:-DNie chce klutni:-)

do pozniej buziol

Madzia no cos Ty:tak: a co do brzuszka to lepiej lez.. a bol plecow moze byc wlasnie z tym zwiazany.. glowa do gory.. jak wzielas nospe to powinno ustapic..

Uf... w koncu udalo mi sie wszystko pzrzeczytac, nio goraco tu bylo, ale dobrze ze sie uspokoilo.Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja mialam dzis strasznie zabiegany dzionek, rano badania, i to tego jacys sportowcy byli na badania i wchodzili bez kolejki, myslalam ze mnie szlag trafi w wwalilam sie na hama, a co. Pozniej zakupy, musialam sobie jakies spodnie na wyjazd kupic, bo w dresach tam nie bede biegac, a teraz pranie.
madzia1225 kurcze mnie tez jakos brzucho dzis ciagnie, tak dziwnie sie czuje, ale zaraz sie poloze Ty zrob to samo i sie oszczedzaj
Femme oj moje tez sie wierci, az Ci zazdroszcze calej przespanej nocki, mnie to moja Majeczka jak nie przyrznie w nocy w pecherz to nie dosc ze cholernie boli to jeszce od razu do lazienki leciec
polna_N kurcze w brzuch??? to wspolczuje tego bolu, naprawde.

Witam popołudniu :-) wykołowałam obiad. Lala mi zjadła obiade (marchewka,brokół,ziemniaczek,masełko i kawałek cielęcinki), potuptała sobie w chodziku i zasnęła więc mam spokój ale na kimanie mnie coś bierze...

reklama
Cześć wszytkim mamom co tam nowego u was słychac nie jestem za bardzo z wami w temacie hihi:-):-)nawet nie mam czasu nadrabiac :-( za dużo zamieszania wkońcu to juz za trzy dni slub urwanie glowy jest :-) i jak na zazłośc to tylk zamieszanie i nie spodzianki pierwszo szpital potem z sukienką teraz nowe i tak w kółko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ciesze się że już slub ale z drugiej strony myśle jak to bendzie haha mam nadzieje że wszystko dobrze bendzie :-)szybko zlecial ten czas a co tam u was nowego slychac :-)???????????

Do góry