reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniu ginekolodzy zalecaja spanie na lewym boku, bo wtedy nie ucieskasz naszyn i lepiej krew przepylwa.. wiesz oni wola dmuchac na zime.. bo lezac na plecach uciskasz bodajze tetnice jakas tzn dzidzius uciska.. zreszta poszukaj na necie, tez o tym pisze dokladniej..:tak::-)

Firanka ja nie strasze.. poprostu moja Leni taka jest..a Ala od Polnej to chyab spi do 8jak sie nie myle.. kazde dziecko inne.. moja to ranny ptaszek:-Dmnie to nie przeszkadza..

reklama
witam mamusie:-)
pozdrawiam z nad morza:tak: znalazłam tutaj strefe bezprzewodowego internetu, a ze lapka wzielismy ze soba mogę sobie z nim i z Paulinka przychodzic:-) Morze przepiekne, w poniedziałek 1-szy raz w zyciu zamoczyłam nózki w naszym morzu:-) pogoda nawt fajna, słoneczko swieci, nie pada, ale wiatr wieje i niestety nie mozna sie kapac, bo za duze fale:zawstydzona/y: ale na weekend zapowiadaja poprawę to mężus pewnie sie wykapie:tak: ale strasznie sie ciesze, ze tu przyjechałysmy z mężem... mała przez całą drogę spała z przerwą godzinna na jedzonko i zmiane pieluszki...:tak: ogolnie spała 11 godzin z ta przerwa;-) na dworze ładnie spi, w pokoju troszke gorzej, ale co tam... wazne, ze jestesmy tu z tatusiem, a nie same na tym brudnym sląsku:-p w pokoju nawet łozeczko mamy i w ogole bardzo duzo dzieciaczków tu jest. Co chwilke zagaduje jakas mama, najczesciej o karmienie jak siedze na ławce z małą przy cycu:-D a widok tutaj mamy karmiącej to normalna sprawa;-) ale pieknie... w niedziele wyciągam męża do Gdańska, bo jeszcze w zyciu tam nie byłam.

pozdrawiam serdecznie, pewnie bede sie odzywać częsciej:tak: buziaki

Mikusa oj to szkoda:-(bidulka sie meczy.. ale nie marwt sie na bank kiedysz tego wyrosnie zoabczysz kochana:tak:

Asiowo witaj:-)super, ze mini wakcje sie udaja.. jak czytam Twoje posty to az zazdroszcze(ale tak pozytywnie) Wy to taka szczesliwa rodzinka.. jak tak czytamo Twoim mezu to chyba u Was sprawdzilo sie to, co ludzie mowia o bratnich duszach:-)

Witam ;-) az mnie oczy bola odtego czytania :-):-D
a jaka dyskusja mnie ominela :wściekła/y::-D Bez komenatarza !!

netgirl taaaa darmowe lekarstwa w polsce to chyba tylko w marzeniach :-D?

Marika witaj ;-)sliczne masz dzieciatka :happy:

Baska dobrze wiedziec ze masz ..apteke ..:-) ale jak narazie lekarstwa maja mi starczyc !! a Ala ostatnio budzi sie o 7 :sorry2: zreszta dzis w nocy strasznie Ja komary pogryzly i jeczy ze Ja raczki bola ,smaruje ,robie oklady ale i tak sie meczy:-(

Asiowo AHOJ :-) uuuu Paulinka widac ze mocno spala :tak: a takie powietrze to tylko Jej sprzyja :happy: wypoczywaj tam Kochana,podziwiaj widoki i oddychajcie morskim powietrzem bo na Slasku to tylko DYM z kominow leci :-)

femme rewelacyjne zdjecie :happy:;-)

Dzis zrobilam badania krwi i mialam pierwszy zastrzyk ,QZWA bolalo jak chole..... :crazy::baffled: Przemek patrzyl i sie uczyl jak ma dawac - w brzuch :dry:

Hej Polna:-)
Bidulka z Ciebie:-(moj tata ma takie siniaki na brzuchu, ze szok.. czasem mu sie fajnie zrobi zastrzyk, a czasem trafi na jaks zylke i potem siniak, ze hej..
a co do dyskusji to niezle bylo..:-Dahh szkoda slow poprostu:-p

Asiowo tylko pozazdroscic pobytu nad morzem:-)Zycze udanego wypoczynku i sloecznej pogody:-)

Femme fatal Lec i zalatwiaj ta szkole no i ubezpieczenie:):-)rewelacyjne zdjecia... powinnas sie wybrac do szkoly fotograficznej:)

A ja dzis bede was tylko podczytywala bo jakos nie najlepiej sie czuje...Jakos plecy mnie strasznie bola i brzuch ciagnie do dolu... wiec tylko jak leze to jest dobrze...i twardnieje mi brzuszek ale to norma juz wzielam nospe:-)

Dziewczyny czasem zdaje mi sie ze nie czytacie moich postow:-DNie lubicie mnie:-DNie chce klutni:-)

do pozniej buziol

Madzia no cos Ty:tak: a co do brzuszka to lepiej lez.. a bol plecow moze byc wlasnie z tym zwiazany.. glowa do gory.. jak wzielas nospe to powinno ustapic..

Uf... w koncu udalo mi sie wszystko pzrzeczytac, nio goraco tu bylo, ale dobrze ze sie uspokoilo.Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja mialam dzis strasznie zabiegany dzionek, rano badania, i to tego jacys sportowcy byli na badania i wchodzili bez kolejki, myslalam ze mnie szlag trafi w wwalilam sie na hama, a co. Pozniej zakupy, musialam sobie jakies spodnie na wyjazd kupic, bo w dresach tam nie bede biegac, a teraz pranie.
madzia1225 kurcze mnie tez jakos brzucho dzis ciagnie, tak dziwnie sie czuje, ale zaraz sie poloze Ty zrob to samo i sie oszczedzaj
Femme oj moje tez sie wierci, az Ci zazdroszcze calej przespanej nocki, mnie to moja Majeczka jak nie przyrznie w nocy w pecherz to nie dosc ze cholernie boli to jeszce od razu do lazienki leciec
polna_N kurcze w brzuch??? to wspolczuje tego bolu, naprawde.

Witam popołudniu :-) wykołowałam obiad. Lala mi zjadła obiade (marchewka,brokół,ziemniaczek,masełko i kawałek cielęcinki), potuptała sobie w chodziku i zasnęła więc mam spokój ale na kimanie mnie coś bierze...

reklama
Cześć wszytkim mamom co tam nowego u was słychac nie jestem za bardzo z wami w temacie hihi:-):-)nawet nie mam czasu nadrabiac :-( za dużo zamieszania wkońcu to juz za trzy dni slub urwanie glowy jest :-) i jak na zazłośc to tylk zamieszanie i nie spodzianki pierwszo szpital potem z sukienką teraz nowe i tak w kółko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ciesze się że już slub ale z drugiej strony myśle jak to bendzie haha mam nadzieje że wszystko dobrze bendzie :-)szybko zlecial ten czas a co tam u was nowego slychac :-)???????????

Do góry