reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ech ja sama z dziećmi w domu.
Mirabelka Edycha postów się kłania.:tak:
S swoje interesy załatwia.
Aleksandra Witaj widze tylko rok starsza ode mnie. słodki ten twój Kacperek.
ja jak liza rocznik 88 tyle że trzecie bobo w drodze. a starsze mają 5 i prawie 4 lata.
aha edytuj posty proszę.:tak:
Kasia Fajnie że Kacperek już przekonał się do przedszkola. a z chłopcami tak już jest że o dziewczyny są zazdrośni.:tak:.

reklama
Aleksandra jeśłi od twojego ostatniego posta nie minęła godzina a nikt nie napisał jeszcze musisz edytować tzn dopisac to co chcesz dopisać.. ikonka edytuj na dole pod twoim postem.
KAsia Fizycznie czuję się dobrze, czasem zmęczenie dopadnie alejakoś psychika podupada ostatnio,

Hej hej;-) Ostatnio pogoda rozpieszcza to się głównie na ogrodzie czy na spacerkach czas spędza:-) Jeszcze dzień i weekend, jak dooobrze:-)

Aleksandra witaj:-) Ja jestem rocznik 88, mam 2 letnią (2l 3m) córeczkę Martynkę, męża od 2 lat (w maju będzie 2 lata), pracuję;-) Ja w rodzinie też mam Kacpra, bratanka, istny rozrabiaka, choć jego brat bliźniaczy wcale nie lepszy:-D
Kasiek może nie będzie tak tragicznie z tą kuracją.. ;*
KasiaF fajnie, że już Kacperek się nie buntuje idąc do przedszkola:tak:
Liza faktycznie, zaraz święta, ale to zleciało, niedawno był Sylwester:sorry:
ViKamcia hmm Charlie to dziś sporo słyszałam w Disney Chanel:-p Może się Vi naoglądała:-D

EWI no ja wiem że tak to jest ale 5latek i 4latek? eh... A jak ty się wogóle czujesz?

Dziewczyny słyszałyście wiadomości?
Nowe, szokujące ustalenia ws. śmierci Magdy - Wideo w Onet Wiadomości

przykre ale prawdziwe... mówiłam od początku że nie wierzę w ten cały wypadek :no: :-(
biedna Madzia...

Vegas Vi nie ogląda DCh :no:
ogląda na mini mini stacyjkowo , ciekawski george lub dino pociąg...
jedną lub 2 bajki dziennie ... także nie możlwe że z D Ch ....

Hejka

EWI trzymaj sie ;) psyhika jakos musi sie uporac ze wszystkim dasz rade :)

Co do Madzi to straszne... :-( niewiem jak tak można... nie zrozumiem tego nigdy, choc mamy ciezko niegdy nie pomyslałabym by sie dzieci pozbyc :no:

No witam sie w ten piekny dzien, jutro zmiana czasu, olaboga.... znow:) za szybko to wszytsko leci mi:no:
Na dwór niedlugo dzieciaki puszcze ogarne dom, bo jutro niewiem chyba a noc do tesciow jedziemy:eek:

Witam w pieknie zapowiadajacy sie dzień .
Mały pobudka o 5.30 i nie mial zamiaru juz zasypiać ach trudno , ale pewnie niedługo sie zmęczy .
Dzisiaj dalej musze sprzątać , ale mi sie tak nie chce .

Liza oj czas bardzo szybko leci , to udanego weekendu życzę :)
Vegas piekna coreczka jest urocza :) u mnie równiez mamy drugą rocznice slubu w maju .
Jesli chodzi o małą Madzie niestety ale bylo to do przewidzenia , wypadek jakos mnie nie przekonal .

Tak że ja ide ogarnąćsibie małego i dzisiaj łazienkę :)
Miłego dnia

Zapomniałam wczoraj dopisać, że ślicznego masz synka
Dziękuję

ALEKSANDRA witaj.
Ja jestem rocznik 87, o to tak jak i Ty, tylko ja grudniowa, Mój K 82r. Mamy dwoje dzieciaczków, A,elka 3 latka i Kacperek 3 miesiące i 4,5 tygodnia.

Moja Amelcia też już chodzi do przedszkola, poszła jak miała 2,5 roczku.
Mój Kacperek jak na razie grzeczny.

ALEKSANDRA ja też o0 5.30 wstałam, musiałam męża do pracy wywieźć i mały też wstał z babcią został, Amelka 15 minut temu dopiero się obudziła.
Ale za to mały już znowu śpi.

O dokladnie ja wrzesień :) i równiez Kacperek o prszę :)
mójmąż dopiero dzisiaj zawita i nie muszę go na szczęście odwozić .
Masz cudne dzieciaczki i bardzo chętnie bym pooglądała ich zdj . tylko większe bo te to malusie są .
A dałas imiona tak jak ja planowałam a jak będzie dziewojka to amelka superrr

Ostatnia edycja:
reklama
ALEKSANDRA witaj.
Ja jestem rocznik 87, o to tak jak i Ty, tylko ja grudniowa, Mój K 82r. Mamy dwoje dzieciaczków, A,elka 3 latka i Kacperek 3 miesiące i 4,5 tygodnia.

Moja Amelcia też już chodzi do przedszkola, poszła jak miała 2,5 roczku.
Mój Kacperek jak na razie grzeczny.

EWI, LIZA ja nie wiedziałam, że wy młodsze ode mnie i już więcej dzieci na stanie. Super produkcja.

KASIQA tak oglądałam wczoraj fakty, ja od początku twierdzę, że ona ją zabiła, nie wierzę w upadek. Mi Amelka dwa razy na głowę spadła i zamroczyła się a człowiek próbował ratować dziecko a nie wynosił w gruzy. No i te wiadomości szukane w sieci, czy my normalne matki sprawdzamy takie wiadomości. Jasne, że nie bo nas to nie interesuje bo chcemy by nasze dzieci żyły.

ALEKSANDRA ja też o0 5.30 wstałam, musiałam męża do pracy wywieźć i mały też wstał z babcią został, Amelka 15 minut temu dopiero się obudziła.
Ale za to mały już znowu śpi.

WAMPI właśnie od czego jest pulmonolog???

Do góry