reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aleksandra witaj:)
a co bys chciała o nas wiedzieć:) ja jestem rocznik 90 mam corecke tez malego leniuszka urodzila sie w 41mc ciazy w niediele skaczy pol roku:) mieszkam z tesciami

alez dzis byla ladna pogoda pojechałam do mojej babci na weekend odpoczywam od tesciowej:)

a co do tej spacerowki to jeszcze popytam moze ktos ze znajomych ma do odsprzedanie. a moze ktoras z was chce se pozbyc spacerowki chetnie bym kupila

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mały wszamasz mleczko to mam chwilkę
No cóż ogolnie o Was o dzieciaczku jak porod jaka jest malutka/i i jak się czujecie jako mamusie:)
U nas pogoda kiepska licze że na niedziele bedzie lepsza bo mamy urodzinki . A co do spacerówki ja kupiłam coneco flash nie jest bardzo droga a na allegro można kupić taniej , jestem zadowolona poki co chociaz mam ja od bardzo niedawna.

KASIEK ale myśle że nie będzie tak źle z tym... Wiadomo że masz obawy, ale musisz się temu poddac a potem na spokojnie jeszcze kawałek lata zostanie to zrzucisz... Wiem że to jest ciężko bo ja sama mam duże problemy z wagą, ale przy twojej figurze to myślę że będzie dobrze
A młody... w przedszkolu grzeczny podobno... wiem że jakiś starszak się uwziął, bo jakaś dziewczynka ze starszej grupy bierze Kacpra na kolana a z tamtym się nie bawi a zawsze się bawiła... No i mi młodego zaczepia... Ale on jakoś spokojnie narazie to znosi...

ALEKSANDRA a no ładne imie nie powiem... Ale główna cecha charakteru jak już zauważyłam u kilku Kacperków to bardzo duże pokłady energii i ciągły bunt...

Dziewczyny mała prośba: edytujcie posty

Kasia F mam nadzieje... No właśnie lato i boję się ze spuchnę;/ A Kacper dobry łamacz sec:p

Aleksandra a kiedy to było:p My to już porodu nie pamiętamy heheh żartuję:p Moja to akademickie dziecko bo się urodziła na rozpoczęcie roku na studiach:)A wpadką uroczą i kochaną była potem 10 miesięcy później ślub wzięliśmy:)

hej wieczornie:)
Kasia no to szybko ci te 3 dni minely, w sumie to jutro juz piatek, masakra...
Aleksandra witaj, slodkiego masz synka:)
Ja roczniek '88, jak widac trojka dzieciaków na stanie:D pierwsza dwójka rok po roku w czasie Technikum ;-)
porody oki, nie narzekam wszystkie sn.
milo cie poznac :-)

I racja edytujcie posty! :tak:

reklama
Do góry