reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a wy dobrze dziewczyny znosicie tabletki?:) ja bralam prawie 3 lata i wydawalo mi sie ze wszystko ok dopoki moje libido poprostu cale zaniknelo;/;/;/; odstawilam minal miesiac i nadal bez zmian ciekawe ile bede dochodzila do siebie...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem kompletnie jakas antykoncepcje stosowac.. spirale bym chciala zalozyc ale tez zdania podzielone na jej temat i co tu zrobic??

reklama
Ladies miałam to samo na Cerazzette...;/

Aleksandra pewnie witaj:) Napisz nam coś więcej o sobie o Was:)

Byłam po wyniki oczywiście ciąży nie mam a drugi hormon w normie... Zaczęłam już leczenie hormonalne tylko już cały czas myślę bo skutki uboczne zmiana masy ciała a i tak już brzuch mi odstaje...

miło mi kasiek88kasiek
Więc jestem mamą prawie rocznego Kacperka urodzonego przez cc w 40tyg 2dni :>

we wrzesniu skoncze 25lat . Jestem mamą siedzącą w domku :)
P3162204.jpga oto synek

Hej hej hej...

Ja jak zwykle gonitwa... Oj normalnie doba mi za którka... Fakt trochę was podczytuje bo młody dośc ładnie i wcześnie chodzi spac... Ale jak już nadrobie to padam normalnie...
U nas dobrze...młody ma lekki katar, ja też... Ale ja mam zawsze marzec kwiecień i później wrzesień i październik, i już widzę że on ma tak samo... Tylko mu z noska troche leci, do przedszkola chodzi, nie buntuje się już, śpi ładnie w dużym łóżku, tylko sam zasypiac nie chce dalej... W końcu przyznał się że się jakieś piosenki w przedszkolu nauczył i dzisiaj jak na spacerze byliśmy to śpiewał mi ciągle...
Ja we wtorek byłam na wypalaniu nadżerki... Brzuch mie czasem zakłuje ale jest w miarę... No i kilka razy na jakieś zasypki mam iśc do niego...
Młodego trochę na wiosnę obkupiłam: dresiaki, adidaski, 3bluzeczki ( w biedronce są ładne bluzeczki po 17zł...-jakościowo też dobre), kurtki ma 3 to mam z głowy, na lato ciuchów ma, tylko sandałki trzeba będzie i trampki jakieś....

LIZA oj mi dni lecą też... Teraz miałam 3dni wolne ale kurcze wogóle tego nie odczułam... 2 dni lataliśmy po mieście, wczoraj troche w dzień pospałam... Dobrze że @ już przyszła

KAMA widzę plany już konkretniejsze... to dobrze... troszke się pomęczycie ale za to z kaską się polepszy wam...

VEGAS oj buntowniczke małą macie... u mnie też strasznie bunt długo trwał... W sumie zbił się w jedną całośc z buntem trzylatka :-D ale powoli mój syn pokornieje... on to ogólnie takie małe ADHD ale już jest lepiej... Przetrwacie... Najważniejsze to wytrwałośc i konsekwencja...i duuuuużo cierpliwości

A u Kacpra jest teraz kuzyn... Siostra M ze starszym gdzieś jechała i mi młodszego podrzuciła... Chłopaki szaleją, i dobrze młody po przedszkolu jeszcze się wyszaleje to padnie mi spac ładnie.... Jutro do pracy, weekend ma byc ładny a ja cały w pracy :-( no cóż... life is life

Aleksandra mój mąż też we wrześniu 25:) To Twojemu nie chciało się wychodzić jak i mojej 40/41 tc:) A jak z mężem??
śliczny chłopczyk chodzi już??

KasiaF no to zdrówka dla Was:) Kacper podrywa laski w przedszkolu?? Fajnie że zakupy udane a Ty kobieto zwolnij:)

Kasiu tak maly juz tupta :) a moj to by pewnie jeszcze siedział tylko mialam zaplanowane cesarskie ciecie i go wyciagneli . A mój mąż rownież kończy w tym roku 25 jest o 8dni starszy ode mnie .
A czy mozecie cos o sobie poiedziec bo chyba tulu stron w zyciu nie doczytam :>

ALEKSANDRA witaj... Widze rówieśniczki jesteśmy tylko że ja z października... i synków Kacperków mamy obie... tyle e mój to już 3,5latek.... Mój też leniuszek był równo tydzień po terminie wyszedł...

KASIEK zdrowie najważniejsze, a ty szczuplutka jesteś to szybko wrócisz do formy... Młody podrywa w predszkolu i poza nim... Ale deklaracji się boi :-D Jak to mówi jego dziewczyną zawsze mama będzie:-D

Aleksandra no to ja Kaśka rocznik 88 mały szogun Dominika październik 2009r. o ile się dostanie we wrześni zostanie młoda wypędzona do przedszkola:) Ja jestem na wychowawczym studiuje teraz już zaocznie bo wcześniej dziennie jestem na I roku magistra:) I siedzę w domu z szogunem który podobno wygląda jak księżniczka:)

KasiaF no nie wiem w sumie nabrałam te 6-7kg jak przestałam brać Cerazzette;/ ale moje się że potem spuchnę nabiorę wody i nic z tym nie zrobię to jednak leczenie 3 miesięczne...
Hahah Kapi niesamowity pewnie przez niego dziewczynki za włosy się ciągają:p:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiaf87 witam :> to ty już masz dużego synka , mój to maluszek przy twoim . To synek ma sliczne imię ;]

Musze mykać pobawić sie ze smykiem bo nie daje żyć .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry