pinky sky
Fanka BB :)
Kamcia tak twierdzi że widzi babcie C tzn. swoją prababcie w kuchni gdzie zmarła w tym domku na wsi... A tak jak Twoja Vi to dzieci często mają że wymyślają przyjaciela...
Vegas to się potem pochwal bucikami
Liza nie przeżywaj co powiesz o mnie ostatni @ 3 lutego...
Umi w szpilkach leciałaś??
Kamma wiesz C z teściem zastanawiają się czy nie jechać do Białegostoku
Mirabelka moja miała takie okresy że tylko i wyłącznie mama
Idę do gina pojęczałam pielęgniarce że w taki sposób to nigdy nie rozwiążę tego co mi jet bo powiedziała że na kwiecień zapisuje dopiero po 25 marca... Powiedziała żebym przyszła MOŻE jakaś pacjentka nie przyjdzie. No to jej mówię że znowu doktor będzie mi podejrzewał ciążę a wiem że nie jestem a tak to znowu 3 tygodnie karze czekać na USG zrobić bete i może jeszcze karze brać jakieś globulki do doleczenia i potem znowu czekać na wizytę i tak w koło Macieju... A ja @ miałam 3 lutego i znowu nic....
Vegas to się potem pochwal bucikami
Liza nie przeżywaj co powiesz o mnie ostatni @ 3 lutego...
Umi w szpilkach leciałaś??
Kamma wiesz C z teściem zastanawiają się czy nie jechać do Białegostoku
Mirabelka moja miała takie okresy że tylko i wyłącznie mama
Idę do gina pojęczałam pielęgniarce że w taki sposób to nigdy nie rozwiążę tego co mi jet bo powiedziała że na kwiecień zapisuje dopiero po 25 marca... Powiedziała żebym przyszła MOŻE jakaś pacjentka nie przyjdzie. No to jej mówię że znowu doktor będzie mi podejrzewał ciążę a wiem że nie jestem a tak to znowu 3 tygodnie karze czekać na USG zrobić bete i może jeszcze karze brać jakieś globulki do doleczenia i potem znowu czekać na wizytę i tak w koło Macieju... A ja @ miałam 3 lutego i znowu nic....