reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia tak twierdzi że widzi babcie C tzn. swoją prababcie w kuchni gdzie zmarła w tym domku na wsi... A tak jak Twoja Vi to dzieci często mają że wymyślają przyjaciela...

Vegas
to się potem pochwal bucikami:)

Liza nie przeżywaj co powiesz o mnie ostatni @ 3 lutego...

Umi
w szpilkach leciałaś??

Kamma wiesz C z teściem zastanawiają się czy nie jechać do Białegostoku:)

Mirabelka moja miała takie okresy że tylko i wyłącznie mama:)

Idę do gina pojęczałam pielęgniarce że w taki sposób to nigdy nie rozwiążę tego co mi jet bo powiedziała że na kwiecień zapisuje dopiero po 25 marca... Powiedziała żebym przyszła MOŻE jakaś pacjentka nie przyjdzie. No to jej mówię że znowu doktor będzie mi podejrzewał ciążę a wiem że nie jestem a tak to znowu 3 tygodnie karze czekać na USG zrobić bete i może jeszcze karze brać jakieś globulki do doleczenia i potem znowu czekać na wizytę i tak w koło Macieju... A ja @ miałam 3 lutego i znowu nic....

reklama
umi do 17 lutego bylam na proszkach, 20ego dostalam @ i potem juz nie zaczynalam nowego opakowania, od tamtego czasu moze z 3-4 razy sie kochalismy;P nic nie stosowalismy jak zawsze ale i wpadek nie bylo ;] -wiadomo nie do konca bylo ;]
kaamaa no ja powinnam dostac 18/19 ;] trzymam kciuki by tez sie pojawila :tak: niby brzuch cos tam pobolewa... owulacje odczulam w tym mies caly dzien bolal mnie brzuchwiecmoze nadejdzie niedlugo....
Mariolciaaa mlody marudzi? moze jakas masc kup na zabki? az tak źle?
mirabelka zalezy czym kto dopaja w tym wieku to tylko woda zreszta caly poxniej tez wode sie powinno podawac... ja nie dawalam pic do chyba 6 mies ;P piers wystarczala :)
Umi wspolczuje kontuzjiiii :*
kasiek no tak ale u ciebie to co innego masz jedno dziecko ;P nie bylby koniec swiata :-) :tak:

Ostatnia edycja:
Marudzi, za chwilę płacze, stęka... brzuszek mieciutki ma wiec raczej to nie wzdecia...
temp. 37.4 stopni. kupie dzisia cos na zabki, jutro mamy wizyte u pediatry...

kurczę, ja ogóle nie ma @, raz miałam równo 6 tyg. po porodzie. Jestem na Cerazzette...

Mariolcia to kup mu cos- dobryjest Dentinox :tak:
Przy Cerrazette/ Azalii @ moze nie byc- ja Azalie bralam 7mies i nie mialam przez ten czas :tak:po odstawieniu wrócila normalnie...

kasiek pytanie na poziomie mojej babci:-p:-D, ona o wszystko co sie działo obwiniała szpilki:-D. Owszem chodzę co dziennie w szpilkach, ale to akurat podczas biegania sobie zrobiłam, a biegam w adidasach:-D:-p.
Liza a to tak jak my widze:-D z tym że ja to temperatury przewaznie mierze wiec sie nie boje, ale jak i sie zdarzy nie robic pomiarów to panikuje:-D:-p
Mariocia daj mu cos przeciwbólowego
mirabelka90 sa kubki treningowe dla maluszków ale od 6 miesiąca o takich od 4 nie słyszałam
kaamaa co u was?

umi hehehe a no ja owulacje w tym mies czulam wiec wtedy 4 dni postu calkowitego bylo :D choc jak widac u nas mąż to na glodzie zyje i tak :dry: ;P
brzuch zaczyna pobolewac, nadzieja wiec silniejsza ze @ sie pojawi :tak:

Zaczyna na dworze kropic, gdzie ta wiosna? :dry:

liza a jak wiesz kiedy miałaś owulke to sobie znajdź tą datę i mniej wiecej 11-17 dni po niej powinnaś mieć @:-p

Kasiek jeśli miałabyś jak się z Nimi zabrać to zapraszam do siebie :tak: a nie możesz zmienić gina? powinien Ci porobić badania a przynajmniej tabletki za wywołanie @...

Liza ja właśnie owulacji w tym miesiącu nie czułam :no: zawsze podczas "leje" się ze mnie a w tym razem nic:dry:

Mirabelka Julce zabrałam butlę jak skończyła 6mc-y w zamian dostała niekapę buntowała sie na początku ale pomału się nauczyła, wiesz niekapek nie jest idealny ale na pewno lepszy dla zgryzu niż butla...

Mariolcia ja też polecam dentinox, używałam też bobo dent ale słabo się u Nas sprawdzał...

Umi dzięki że pytasz :-) u Nas na razie po staremu Julka nadal mało mowa :-p za 3 tygodnie J leci do Norwegii do pracy a my zostajemy same w PL, teraz próbuje sobie to wszystko w głowie sensownie poukładać ;-)

reklama
Do góry