Liza, ale bez sensu zrobili z tymi zerówkami. Namieszali w głowach tylko dzieciom i rodzicom :/.
Dorotar, gratuluje dwóch 5 !!!!!!!
Kasiek, fajnie, że się pogodziliście .
Herbata, ale on jest już duuuuuuża….. Matko święta niedługo będzie biegać. Śliczna dziewczynka
Kaama, najlepsze życzenia dla Twojego J. i Twojej mamy.
Ladies, powodzenia w starankach.
Nysh, co ząbek to inaczej wychodzi, może rzeczywiście marudzi na ząbkowanie.
Młoda_mama, wspólczuje z nogą i szybkiego powrotu do formy.
Vegas, Martynka jak zawsze śliczna.
Rox, głowa do góry… Po tym gorszym musi być to lepsze!!!!
Mam nadzieję, ze na większość odpisałam. Mojej Zosieńce wyszła dolna lewa czwórka a trójki ni widu ni słychu ;P.Nawet jej ani razu nie smarowałam DENTINOXEM szok . Zniosła to bardzo dzielnie . U nas dzisiaj strasznie wiało, więc był tylko krótki spacerek. Jutro znowu uczelnia,ale nie wiem czy Sobienie odpuszcze jakoś tak mi się nie chce, tylko że obecność sprawdza . Zosia dzisiaj wcześnie padła więc miałam czas nawet pomalowac paznokcie. No i to by było na Tyle chyba
Dorotar, gratuluje dwóch 5 !!!!!!!
Kasiek, fajnie, że się pogodziliście .
Herbata, ale on jest już duuuuuuża….. Matko święta niedługo będzie biegać. Śliczna dziewczynka
Kaama, najlepsze życzenia dla Twojego J. i Twojej mamy.
Ladies, powodzenia w starankach.
Nysh, co ząbek to inaczej wychodzi, może rzeczywiście marudzi na ząbkowanie.
Młoda_mama, wspólczuje z nogą i szybkiego powrotu do formy.
Vegas, Martynka jak zawsze śliczna.
Rox, głowa do góry… Po tym gorszym musi być to lepsze!!!!
Mam nadzieję, ze na większość odpisałam. Mojej Zosieńce wyszła dolna lewa czwórka a trójki ni widu ni słychu ;P.Nawet jej ani razu nie smarowałam DENTINOXEM szok . Zniosła to bardzo dzielnie . U nas dzisiaj strasznie wiało, więc był tylko krótki spacerek. Jutro znowu uczelnia,ale nie wiem czy Sobienie odpuszcze jakoś tak mi się nie chce, tylko że obecność sprawdza . Zosia dzisiaj wcześnie padła więc miałam czas nawet pomalowac paznokcie. No i to by było na Tyle chyba