reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Vegas cieszę się że prezenty i imprezka udane i zdrówka życzę :tak:

Kasiek mam nadzieję że już z C się pogodziłaś a jeśli nie to życzę żeby szybko zrozumiał. A co do butów to w tamtym roku latem kupiłam jej nike trochę pochodziła bo jesień ładna ale już w tym roku za małe, mam nadzieję że w tych już dłużej pochodzi, bo noga już jej wolniej rośnie, kozaczki w których chodziła jesienią jeszcze są na nią dobre :tak: ale zobaczymy, na dobre buty nigdy kasy nie żałuje.

Nysh tak jak napisała Liza zęby potrafią płatać figle nie koniecznie wychodzą po kolei.

U Nas też dzisiaj chłodniej trochę pokropił deszcz ale zaczyna słoneczko się przebijać, a wczoraj było tak ciepło że Julka w samej bluzie biegała :tak:

A i dzisiaj mamy podwójne święto J i moja mama mają urodziny :-)

reklama
MIRABELKA współczuję, Twój M zachował się podle, należy mu się niezły opie..ol.

LADIES witaj. Pisz jak najwięcej.

U nas też chłodniej dziś. Dzieci w domku. Melci do przedszkola nie puściłam. Dziś pobudkę o 5.30 miałam bo musiałam K do pracy zawieźć a jak wróciłam mały już nie spał
Ach u mechanika byłam i umówiłam się na jutro by auto zostawić bo nie mam żadnych tylnych świateł. Więc jak nie urok to sraczka.

kama wszystkiego najlepszego dla J i mamy :)
dorotar to faktycznie wczesnie wstalas, a maly ladnie spi w dzien?
Liza i jak z Danielem? idzie do zerowki w tym roku?

u nas tez czuc juz wiosne, choc wczoraj akurat lalo jak wyszlam z mala na spacer :confused2: moja dziolszka juz prawie sama siedzi, ale ni cholery nie chce sie odwracac ani z brzucha na plecy ani odwrotnie. siedze z nia calymi dniami w domu, bo M. pracuje. tyle mojego ze w nocy spi po 12 -14 h i zasypia sama, ale w dzien nie spi prawie wcale ( 3 drzemki po pol h ) ehhh
buziaki z rana

a wstawie wam pare fot mojej ryby bo dawno tego nie robilam

Herbata ale fajna niunia:-)
Daniel od wrzesnia idzie do przedszkola - obowiązkowo:-) za rok zerówka, z Hania mam dylemat czy od wrzesnia znow zerówka czy 1 klasa... :no:
:baffled:

No ide odkurzyc:-)

czesc Wam:)

dziękujemy mamusią za tak Miłe przywitanie:)

dziewuszki mam problem z Filipkiem całymi dniami płacze nie chce jeśc pić itd. myśłicie że to na ząbki?? bo przy dwóch pierwszych tak nie miał..:(
Pewnie na zabki:tak: moj synek gdy zabkowal to raz cierpial innym razem wogole takze jedne zeby beda go bolaly drugie niekoniecznie:):)

Dzieki jeszcze raz za przywitanie:) ladne macie te dzieciaczki!:);-)

u nas dzis cieplutko wiec idziemy na hulajnoge poszalec!:)
milego dnia wszystkim!!!:)

Herbata ale fajna niunia:-)
Daniel od wrzesnia idzie do przedszkola - obowiązkowo:-) za rok zerówka, z Hania mam dylemat czy od wrzesnia znow zerówka czy 1 klasa... :no:
:baffled:

No ide odkurzyc:-)
moj synek tez od wrzesnia do ''nursery'' takie przedszkole ale tylko 3 godzinny dziennie:) juz sie doczekac nie moze. a przede mna ogromny streeeeees

herbata super bobas=)

no wrócił wrócił o 8 wieczorem jak juz wszyscy pojechali a ja musiałam z sprzatać po gosciach ale wrocil nie w stanie do zadnej rozmowy odrazu spac poszedl a ja musialam posprzatac salon po gosciach mala wykapać i spac polozyc rano z nim rozmawialam na spokojnie ze było mi strasznie przykro samej ze on moze sobie wychodzic gdzie chce i kiedy chce a ja siedze caly czas w domu z nikim sie nawet nie spotykam przemyslal i przeprosił pojechal do pracy zobaczymy czy cos to da
a co do wczorajszego dnia to była siostra meza z dziewczynka starsza od niki o 8 miesiecy a nikola tak sie do niej wyrywała jak ja widziała ze szok najchetniej by za nia pobiegła a tak słodziutko sie do niej przytulała:) szkoda ze zdjecia nie zrobiłam im

a co do zabków to niki nie ma jeszcze zadnych wiec nie doradze ale ostatnio zrobiła sie marudna to moze cos zaczyna sie dziać

ale dzis pogoda beznadziejna zimno wiatr wieje a wczoraj było tak fajniutko

Witajcie:) Jakims cudem nie miałam duzo nadrabiania:-D:szok:, świat sie chyba kończy:-D
ladies witaj
mirabelka a to czemu ty miałas sprzatać skoro goscie nie przyszli do ciebie tylko do tesciowej?:confused2: Ja rozumiem pomóc, ale ty piszesz, ze wszystko jest na twojej głowie...:eek:

reklama
HERBATA mój maluszek jest bardzo grzecznym dzieckiem, przeciwieństwo mojej starszej córci. W dzień śpi sporo ciężko mi powiedzieć dokładnie ile bo nigdy nie sumowałam jego drzemek ale myślę, że przynajmniej 4 godz jak nie lepiej. W nocy też śpi ładnie tylko ze 4 razy na cycusia się budzi. Mój z brzuszka na plecki potrafi się przeciągać i cholera mała do siedzenia się szarpie. Dziś i ja i moja mama go na w pół siedząco trzymałyśmy na sobie za brzuszek ręką a on się dźwignął i normalnie usiadł nam na kolach, no szok a ma 3,5 miesiąca dopiero. No taki silny jest.
Śliczna Niunia.

LADIES będzie dobrze, synek lepiej zniesie zapewne sytuację niż mama:-).
Moja Amelcia od września chodzi do przedszkola na 5 godz, super zadowolona jest i ja też a miała 2,5 roku jak ją puściłam.

MIRABELKA dlaczego Ty miałaś wszystko sprzątać po imprezie którą robiła teściowa???? Niedowiary. Nie daj się kochana.

Wiecie widziałam dziś ogłoszenie o pracę w pewnym miejscu i pomyślałam, że na pół dnia mogę iść do pracy, ale jednak raczej to nie wypał. I po fakcie stwierdziłam, że to jednak nie pójdę. Trochę za mały Kacperek by go zostawić tym bardziej, że karmię. Przydałoby się trochę grosza dorobić ale skończę macierzyński i potem będę myśleć-szukać. Kasa kasą ale nie kosztem dzieci.

Do góry