reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nysh witam mame z mojej Ukochanej Gdyni;))

U nas juz 8 stopni a ma byc 17 ...dzisiaj biore sie za balkon o okno bo rok nie mylam okna a balkon latem sprzatałam ostatnio hehe.

Potem jade do mojej przyjaciólki na ploty bo rzadko sie widujemy wiec jest co opowiadac;)

reklama
Hej

Ja jestem jednak jeszcze ;)
Dzis jest pieknie!!!
Teraz mamy 16 stopni, Starszaki na dworze jeszcze buszują a ja przyszlam polozyc mlodego bo od 5:30 nie spi ;P
A na dwó wyszlismy o 9:) naprawde ja czuje lato a nie wiosne hihihihi.
Mimo problemów czlowiekowi lzej jest na dworze, nie mysli sie tak o tym co przytlacza... i dobrze....

Witam nowe mamusie! i zachecam do czestego udzielania sie :)

Do nastepnegooooo!!!! :)

Witam.
Jaka cisza dzieś.

LIZA oby było lepiej cokolwiek Cię przytłacza.

Piękna pogoda, ja byłam na chwilę na dworzu dziś tylko pranie powiesić. Melcia była z tatą ale krótko może nie całą godzinkę bo udwrzyła się w główkę huśtawką i przyszła do domku do mamusi z płaczem i że już nie chce na dworek (dobrze, że huśtawka plastikowa jest). Małego miałam na chwilkę w tej chorobie zabrać ale w rannych porządkach wrzuciłam jego kurteczkę do prania no i nie wyszliśmy. Jutro go zabiorę.
A ze mnie dziś typowa "kura domowa": pranie, sprzątanie, gotowanie, zajmowanie się dziećmi a wszystko dlatego,że moja kochana mamuśka poczuła wiosnę i na ogród ruszyła a ona ma hopla na punkcie kwiatuwszków, warzywek itp. No to teraz tak już będzie.

Dziś z moim K rozmawiałam by na koniec kwietnia i początku maja wziął 3 dni urlopu i z tymi majowymi dniami wolnymi będzie miał 9 dni wolnego i żebyśmy jechali do niego i do mojej rodzinki w opolskie. Bo jak pójdę w lato do pracy to raczej w ty roku już nie pojedziemy bo pewnie urlopu nie dostanę no i będziemy zaczynać budowę-remont a to pochłonie dużo pieniędzy i czasu.

Ostatnia edycja:
witam Was i Ja...

jestem choć mnie nie ma

jestem przytłoczona ciężarem życia i nie ogarniam,
nie mam sił się uzewnętrzniać - chciałam na pocieszenie tylko Wam powiedzieć

wiosna jest :-)

A my po imprezce bo tata dziś wyprawiał swoje urodzinki. Martynka wyszalała się z kuzynostwem:-)
Śmiać mi się dziś chciało bo Mała na balkonie była i na tablicy sobie rysowała kredami i za wszelką cenę chciała żebym była przy niej a ja miałam szmat roboty. Więc cichaczem próbowałam się z balkonu ewakuować, ale Mała to dojrzała i wołała za mną ''wracaj łobuzie'':D:D:D

Liza niezłą pobudkę Ci Miki dzisiaj urządził:-p Ale on chyba zazwyczaj wcześnie się budzi, co?
Dorotar moja mama też ostatnio więcej czasu w ogrodzie spędza, ale przynajmniej Martynka ma frajdę bo jej pomaga:-D Ma swoją łopatkę, grabki, i pomaga:-)

Mój J. od wczoraj skręca się z bólu bo go żołądek boli. Bierze mocne tabletki na to a to znowu powraca:baffled: Mam nadzieję, że mu szybko minie.. Nawet próbował wódki pieprzówki bo to ponoć dobry domowy sposób..

tu macie Martynkę z dziś, o:)

Ostatnia edycja:
Witam was:)
VEGAS no naprawdę nie mogę być przy niej a jeszcze mają bardzo dziwne przepisy bo tylko 2 rodziców może być do dziecka a jak jest więcej rodziców to musimy się wymieniać. Dziwne ale co zrobię:( Do wtorku muszę wytrzymać.
Wczoraj mały wypadek miałam jak od małej wracałam. Skręciłam na chodniku (takie są nasze polskie drogi i chodniki zrobione) kostkę. Pojechałam na pogotowie i mam w szynie gipsowej:((

​Witam nowe Mamuśki:):)

MŁODA MAMA no to se was pech trzyma, oby szybko się polepszyło.

A u nas zaraz obiadek a potem na trochę na dworek z dziećmi, już doczekać się nie mogę.
Ja z mama i siostrą rano w kościółku byłam a K w domku z dziećmi został.

wiecie co jest mi zaje***scie smutno:( musze sie wygadac bo zaraz sie popłacze chyba:(
tesciowa robiła dzis imieniny cała rodzinka sie zjechała siostry mego m z mezami i dziecmi a moj maz rano oswiadczył ze nie chce mu sie siedzieć w domu i sie nudzić wiec pojechał ze znajomymi na piwko i takie tam jak wyjechali o 8 rano tak jescze go nie ma, wszyscy tu razem siedza z mezami badz chlopakami a ja z mała sama jak debile dzwoniłam do niego to powiedział ze go wku***wiam i wyłączył tel:(
jestem zła a jeszcze bardziej jest mi przykro

helol dziolchy!!
troche mnie nie bylo, ale mala daje ladnie popalic i nie mam za duzo czasu dla siebie.

Ewi gratuluje ciazy!! oby przebiegala jak najlepiej!

reszte ogarne jutro. milego wieczoru babeczki

reklama
Hey dziewczyny:) Dolaczam do watku:) jestem mloda mama:) (21 lat)i mam wspanialego 3 letniego synka:) :)):))) w tym roku planujemy kolejnego skarbusia!:)) bo juz czas na braciszka lub siostrzyczke dla naszego synka!:))

oczywiscie jak kazda z was nie wstydze sie swojego dziecka i swoich lat:) moj syn to moja duma! i jestem bardzo szczesliwa :)moim zdaniem bycia mama w tak mlodym wieku ma duzo plusow;) i szybko wracamy do formy, mamy duzo energii, sily i cierpliwosci:))

Ostatnia edycja:
Do góry