reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma nie masz się czego bać i Jula się odnajdzie między dziećmi:) Buciki śliczne jeszcze własnie muszę kupić takie jak pierwsze te "balerinki" adidaski też super tylko troszkę drogie mi szkoda kasy trochę bo może mi 2 miesiące pochodzi bo jak się zrobi całkiem upał to tylko sandały a na jesieni mogą być za małe;/

Lena witaj:)

Anula
to Bartuś się całkiem z raczkowaniem rozkręcił super:) liczny Bartuś teraz zdjęcie już bez tego kobinezonu wrzuć bo opatulony tylko oczki widać:p

Nysh witaj:)

KasiaF hahaha już Ci nie raz mówiłam że masz łamacza dziewczęcych serc hahah

Dorotar ja też kurczak domowy:)

Liza oby problemy się rozwiązały:)

Rox buziaki:*

Vegas
Martynka śliczna:)

Młoda 93 współczuję ;/ Wracajcie obie do zdrowia:)

Malwina
też śliczne buciki:)

Mirabelka jejku a co się stało że on się tak zachowuje przecież było dobrze między Wami??

Herbata heheh a to złośnik mały dasz radę:)

Ladies witaj napisz nam jeszcze coś o Was mężu/chłopaku uczysz się/pracujesz??

Ja dopiero po zjeździe wróciłam z C strasznie skłócona jestem nie odzywamy się w ogóle a poszło o to że mnie w ogóle nie słucha i ma w dup..Zjazd ciężki 3 dni pod rząd 4.30 wstawałam więc nawet tu nie zaglądałam;/

reklama
Nie mieszkam w Polsce:)nie ucze sie i nie pracuje:) chociaz niedawno pracowalam troche zaczelam robic kursy ale postanowilismy z narzeczonym zmienic miejsce zamieszkania, tak wiec wszystko sie zmienilo:)od poczatku mieszkamy sami takze nie mialam mozliwosci jakiejs pracy czy edukacji na ''pelen etat'';)moj nazeczony pracuje a ja pracuje w domku;)narazie zaczelismy myslec o drugim dziecku chociaz bylam do niedawna bardzo przeciwna i nasz synek mial byc jedynakiem ;-)ale od kilku miesiecy myslimy intensywnie o kolejnym bobasku:) tak zeby juz wychowac dzieci w niezaduzej roznicy wiekowej :) ( bardzo pragne zeby nasze dzieci sie dogadywaly bo wiadomo ze jak dzieci rozni kilka lat to juz nic z tego bynajmiej narazie)rodzina nas wspiera..:) nasz synek jest dobrze wychowanym i madrym chlopcem tak wiec chyba jestem gotowa na drugie hehe no to chyba napisalam wszystko:):) nie ma sie co wiecej rozpisywac

Hej. My po imprezce urodzinowej, fajna była
yes2.gif
I prezenty zgarnęłam takie jakie chciałam
yes2.gif
p.gif
Wkurzona tylko jestem bo leje mi się z nosa i leje
baffled5wh.gif
Zdradliwa ta pogoda
sorry2.gif

Mirabelka obyście szybko doszli do porozumienia;* Czasem faceci to mają odchyły:baffled:
Kasiek to się wymęczyłaś na uczelni, ale teraz masz trochę wolnego od niej:-) Szybkiego pogodzenia się z C.;*
Ladies witaj. Powodzenia w staraniach więc.

czesc Wam:)

dziękujemy mamusią za tak Miłe przywitanie:)

dziewuszki mam problem z Filipkiem całymi dniami płacze nie chce jeśc pić itd. myśłicie że to na ząbki?? bo przy dwóch pierwszych tak nie miał..:(

Hej porannie :)

Vegas nie no to zalezy róznie Miki wstaje ;) czasem o 7 czesto 6:30 :) dla mnie to normalne pory bo ja do 8 nirlubie lezec w ózku, zreszta obowiazki mam - Hania do szkoly itd to wiesz ;)
mirabelka i jak z mezem? mam nadzieje z ejuz oki....
Herbata napisz co u was, jak mala?
Ladies witaj milo i pisz czesto :)
nysh wszystko mozliwe, ale jak cos jak zaglądsz mu w buźke nie ma bialego nalotu na jezyczku? bo to tez mogą byc pleśniawki czy cos.... i to tez moze bolec.... :tak:

No dzis juz chlodniej ale jak na wiosne to te 7 stopni to super:)
Hania do srody w domku, rekolekcje są, mąż zostawil mi auto bo po poludniu jade do dentysty z Hania i Danielem,a sam pojechal do brata rowerem :) hehehe
Nom ;) i wiosna przyszla :tak:

Liza nie nie na języczku nic nie ma białego za to na dole​ ma białe dziasełko źle słyszałam że najpierw powinny wyjść żabki u góry mamy już dwa na dole) więc jestem troszkę zielona ;p

nysh dzieci są różne:) jednym wychodza książkowo innym nie, wiec nie martw sie na zapas :) jak bardzo ci marudzi to podaj mu nurofen ;) a na dziąsełka do smarowania polecam Dentinox :tak:

reklama
Do góry