reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma nie masz się czego bać i Jula się odnajdzie między dziećmi:) Buciki śliczne jeszcze własnie muszę kupić takie jak pierwsze te "balerinki" adidaski też super tylko troszkę drogie mi szkoda kasy trochę bo może mi 2 miesiące pochodzi bo jak się zrobi całkiem upał to tylko sandały a na jesieni mogą być za małe;/

Lena witaj:)

Anula
to Bartuś się całkiem z raczkowaniem rozkręcił super:) liczny Bartuś teraz zdjęcie już bez tego kobinezonu wrzuć bo opatulony tylko oczki widać:p

Nysh witaj:)

KasiaF hahaha już Ci nie raz mówiłam że masz łamacza dziewczęcych serc hahah

Dorotar ja też kurczak domowy:)

Liza oby problemy się rozwiązały:)

Rox buziaki:*

Vegas
Martynka śliczna:)

Młoda 93 współczuję ;/ Wracajcie obie do zdrowia:)

Malwina
też śliczne buciki:)

Mirabelka jejku a co się stało że on się tak zachowuje przecież było dobrze między Wami??

Herbata heheh a to złośnik mały dasz radę:)

Ladies witaj napisz nam jeszcze coś o Was mężu/chłopaku uczysz się/pracujesz??

Ja dopiero po zjeździe wróciłam z C strasznie skłócona jestem nie odzywamy się w ogóle a poszło o to że mnie w ogóle nie słucha i ma w dup..Zjazd ciężki 3 dni pod rząd 4.30 wstawałam więc nawet tu nie zaglądałam;/

reklama
Nie mieszkam w Polsce:)nie ucze sie i nie pracuje:) chociaz niedawno pracowalam troche zaczelam robic kursy ale postanowilismy z narzeczonym zmienic miejsce zamieszkania, tak wiec wszystko sie zmienilo:)od poczatku mieszkamy sami takze nie mialam mozliwosci jakiejs pracy czy edukacji na ''pelen etat'';)moj nazeczony pracuje a ja pracuje w domku;)narazie zaczelismy myslec o drugim dziecku chociaz bylam do niedawna bardzo przeciwna i nasz synek mial byc jedynakiem ;-)ale od kilku miesiecy myslimy intensywnie o kolejnym bobasku:) tak zeby juz wychowac dzieci w niezaduzej roznicy wiekowej :) ( bardzo pragne zeby nasze dzieci sie dogadywaly bo wiadomo ze jak dzieci rozni kilka lat to juz nic z tego bynajmiej narazie)rodzina nas wspiera..:) nasz synek jest dobrze wychowanym i madrym chlopcem tak wiec chyba jestem gotowa na drugie hehe no to chyba napisalam wszystko:):) nie ma sie co wiecej rozpisywac

Hej. My po imprezce urodzinowej, fajna była
yes2.gif
I prezenty zgarnęłam takie jakie chciałam
yes2.gif
p.gif
Wkurzona tylko jestem bo leje mi się z nosa i leje
baffled5wh.gif
Zdradliwa ta pogoda
sorry2.gif

Mirabelka obyście szybko doszli do porozumienia;* Czasem faceci to mają odchyły:baffled:
Kasiek to się wymęczyłaś na uczelni, ale teraz masz trochę wolnego od niej:-) Szybkiego pogodzenia się z C.;*
Ladies witaj. Powodzenia w staraniach więc.

czesc Wam:)

dziękujemy mamusią za tak Miłe przywitanie:)

dziewuszki mam problem z Filipkiem całymi dniami płacze nie chce jeśc pić itd. myśłicie że to na ząbki?? bo przy dwóch pierwszych tak nie miał..:(

Hej porannie :)

Vegas nie no to zalezy róznie Miki wstaje ;) czasem o 7 czesto 6:30 :) dla mnie to normalne pory bo ja do 8 nirlubie lezec w ózku, zreszta obowiazki mam - Hania do szkoly itd to wiesz ;)
mirabelka i jak z mezem? mam nadzieje z ejuz oki....
Herbata napisz co u was, jak mala?
Ladies witaj milo i pisz czesto :)
nysh wszystko mozliwe, ale jak cos jak zaglądsz mu w buźke nie ma bialego nalotu na jezyczku? bo to tez mogą byc pleśniawki czy cos.... i to tez moze bolec.... :tak:

No dzis juz chlodniej ale jak na wiosne to te 7 stopni to super:)
Hania do srody w domku, rekolekcje są, mąż zostawil mi auto bo po poludniu jade do dentysty z Hania i Danielem,a sam pojechal do brata rowerem :) hehehe
Nom ;) i wiosna przyszla :tak:

Liza nie nie na języczku nic nie ma białego za to na dole​ ma białe dziasełko źle słyszałam że najpierw powinny wyjść żabki u góry mamy już dwa na dole) więc jestem troszkę zielona ;p

nysh dzieci są różne:) jednym wychodza książkowo innym nie, wiec nie martw sie na zapas :) jak bardzo ci marudzi to podaj mu nurofen ;) a na dziąsełka do smarowania polecam Dentinox :tak:

reklama
Do góry