pinky sky
Fanka BB :)
Kamma nie masz się czego bać i Jula się odnajdzie między dziećmi Buciki śliczne jeszcze własnie muszę kupić takie jak pierwsze te "balerinki" adidaski też super tylko troszkę drogie mi szkoda kasy trochę bo może mi 2 miesiące pochodzi bo jak się zrobi całkiem upał to tylko sandały a na jesieni mogą być za małe;/
Lena witaj
Anula to Bartuś się całkiem z raczkowaniem rozkręcił super liczny Bartuś teraz zdjęcie już bez tego kobinezonu wrzuć bo opatulony tylko oczki widać
Nysh witaj
KasiaF hahaha już Ci nie raz mówiłam że masz łamacza dziewczęcych serc hahah
Dorotar ja też kurczak domowy
Liza oby problemy się rozwiązały
Rox buziaki:*
Vegas Martynka śliczna
Młoda 93 współczuję ;/ Wracajcie obie do zdrowia
Malwina też śliczne buciki
Mirabelka jejku a co się stało że on się tak zachowuje przecież było dobrze między Wami??
Herbata heheh a to złośnik mały dasz radę
Ladies witaj napisz nam jeszcze coś o Was mężu/chłopaku uczysz się/pracujesz??
Ja dopiero po zjeździe wróciłam z C strasznie skłócona jestem nie odzywamy się w ogóle a poszło o to że mnie w ogóle nie słucha i ma w dup..Zjazd ciężki 3 dni pod rząd 4.30 wstawałam więc nawet tu nie zaglądałam;/
Lena witaj
Anula to Bartuś się całkiem z raczkowaniem rozkręcił super liczny Bartuś teraz zdjęcie już bez tego kobinezonu wrzuć bo opatulony tylko oczki widać
Nysh witaj
KasiaF hahaha już Ci nie raz mówiłam że masz łamacza dziewczęcych serc hahah
Dorotar ja też kurczak domowy
Liza oby problemy się rozwiązały
Rox buziaki:*
Vegas Martynka śliczna
Młoda 93 współczuję ;/ Wracajcie obie do zdrowia
Malwina też śliczne buciki
Mirabelka jejku a co się stało że on się tak zachowuje przecież było dobrze między Wami??
Herbata heheh a to złośnik mały dasz radę
Ladies witaj napisz nam jeszcze coś o Was mężu/chłopaku uczysz się/pracujesz??
Ja dopiero po zjeździe wróciłam z C strasznie skłócona jestem nie odzywamy się w ogóle a poszło o to że mnie w ogóle nie słucha i ma w dup..Zjazd ciężki 3 dni pod rząd 4.30 wstawałam więc nawet tu nie zaglądałam;/