reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Witam
Nie bylo mnie jakis czas bo wpadlam w wir porzadkow, codziennie wychodzimy na dlugie spacery. Maly cale dnie raczkuje wszedzie go pelno, wstaje przzy czym sie da i puszcza sie jedna raczka a najgorsze jest ze wtedy zaczyna skakac. Wazy wazy 9620;-)do tego mialam do napisania 3 matury wiec siedzialam po nocacha na koniecc okazalo sie ze jedna osoba zmienila sobie temat, nie powiedziala mi tylko podala stary ale 2 nie pisalam bo to nie z mojej winy.
Pisalyscie o butacj ja na tyg musze malemu kupic a dzis ide kupic mu kurtke.
Teraz postaram sie udzielac czesciej;-)
Nie bylo mnie jakis czas bo wpadlam w wir porzadkow, codziennie wychodzimy na dlugie spacery. Maly cale dnie raczkuje wszedzie go pelno, wstaje przzy czym sie da i puszcza sie jedna raczka a najgorsze jest ze wtedy zaczyna skakac. Wazy wazy 9620;-)do tego mialam do napisania 3 matury wiec siedzialam po nocacha na koniecc okazalo sie ze jedna osoba zmienila sobie temat, nie powiedziala mi tylko podala stary ale 2 nie pisalam bo to nie z mojej winy.
Pisalyscie o butacj ja na tyg musze malemu kupic a dzis ide kupic mu kurtke.
Teraz postaram sie udzielac czesciej;-)
Witam
Ale zaczyna sie ciepło robić super
Umi własnie długo cie nie było , co tam u Ciebie???
Lena zapraszamy do pisania
Vegas to fajnie ze juz po chorobie
Kama , Kasiek sliczne buciki.
ja tez sie pochwale , bo tez ostatnio kupiłam Zuzi adidasy: Buty dziecięce- ADIDAS DISNEY rozmiar 23 (2157047089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeszcze jedne ma nike , ale za duże dorwane w lumpeksie jak nówki
Ale zaczyna sie ciepło robić super
Umi własnie długo cie nie było , co tam u Ciebie???
Lena zapraszamy do pisania
Vegas to fajnie ze juz po chorobie
Kama , Kasiek sliczne buciki.
ja tez sie pochwale , bo tez ostatnio kupiłam Zuzi adidasy: Buty dziecięce- ADIDAS DISNEY rozmiar 23 (2157047089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeszcze jedne ma nike , ale za duże dorwane w lumpeksie jak nówki
Anula1989
Co do butów myslalam zeby kupic mu ogrinalne adidasy ale zobacze jak bedzie z kasa
Umi strasznie szybko nawet lekarka mi mowila ale moj Ł chodzil gdy mial 10 mies, moj ojciec tak samo wiec kto wie;-)czasami przy czyms zrobi ze 2 kroki i zaraz leci do tylu;-)
A to moj niunioZobacz załącznik 447428
Umi strasznie szybko nawet lekarka mi mowila ale moj Ł chodzil gdy mial 10 mies, moj ojciec tak samo wiec kto wie;-)czasami przy czyms zrobi ze 2 kroki i zaraz leci do tylu;-)
A to moj niunioZobacz załącznik 447428
Kamiśka :)
Lena Witaj widzę że mieszkasz w Norwegii i jak tam się mieszka Polakom?
Malwina świetne buciki.
Anula jaki słodziak śliczny :-)
Umi super że wróciłaś ja też ostatnio zrobiłam sobie kilkudniową przerwę musiałam sobie kilka spraw przemyśleć ;-)
Malwina świetne buciki.
Anula jaki słodziak śliczny :-)
Umi super że wróciłaś ja też ostatnio zrobiłam sobie kilkudniową przerwę musiałam sobie kilka spraw przemyśleć ;-)
Hejka, mniej mnie tu teraz, ale pogoda taka że wstyd wdomu siedziec, porządki dzisiaj robiłam rodzice wrócili... Jakoś się kręci... Łóżko młodemu przywieźli, materac mu dokupiliśmy, no i dzisiaj druga nocka w dużym łóżku... Spac poszedł o 16 No nie mogłam go uprosic żeby posiedział troszke jeszcze... Wogóle taki się całuśnik zrobił... Przed spaniem wycałował mi każdy palec u lewej ręki...
Dziewczyny podrywa z coraz lepszym "fasonem"... W niedziele jak był z M u mnie w pracy to była taka 2-2,5 letnia dziewczynka na obiadku i razem ganiali po lokalu, no ale jak mała musiał iśc to ten do niej podszedł, wziął jej rączke w dwie swoje i z tekstem do niej "spotkamy się jeszcze kiedys?" no popłakałam się normalnie... A moi współpracownicy zakłady prowadzą jaki będzie w przyszłości... hehe...
Ogolnie to u nas po staremu, tyle że młody grzeczniejszy jakiś się zrobił, M też jakoś pogodniejszy... widac wiosna już u nas się rozgościła
Dziewczyny podrywa z coraz lepszym "fasonem"... W niedziele jak był z M u mnie w pracy to była taka 2-2,5 letnia dziewczynka na obiadku i razem ganiali po lokalu, no ale jak mała musiał iśc to ten do niej podszedł, wziął jej rączke w dwie swoje i z tekstem do niej "spotkamy się jeszcze kiedys?" no popłakałam się normalnie... A moi współpracownicy zakłady prowadzą jaki będzie w przyszłości... hehe...
Ogolnie to u nas po staremu, tyle że młody grzeczniejszy jakiś się zrobił, M też jakoś pogodniejszy... widac wiosna już u nas się rozgościła
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej. U nas dziś też cudnie było, w słonku 20 stopni, żyć nie umierać
Mała dziś mnóstwo czasu spędziła na ogrodzie, a ja pomyłam okna
I wywietrzyłam domek, zaraz lepiej
Weekend imprezowy się szykuje bo jutro tata ma urodziny i wyprawia, a w niedzielę ja wyprawiam swoje.
Kaamaa paka doszła, ubranka cudowne, wysłałam Ci pw:-)
Umi dobrze, że lepszy humorek już, to chyba za sprawą wiosny:-)
Anula śliczny Bartuś, do schrupania:-)
Witam nowe Mamy;-)
A ja dziś mogłam powiedzieć głośno, że wreszcie dla Małej mam wsjo na wiosnę:-) Uf. Z obuwia ma dwoje adidasków, jedne trampki bo wczoraj moja mama jej kupiła, kalosze bo jeszcze dobre te co na jesień miała, z nakryć ma 2 kurteczki dżinsowe, płaszczyk sportowy, 2 grubaśne swetry dobre na polko, 2 kamizelki i polarek:-) Aha i jedną jeszcze taką kurtkę wiosenną, ale to tak do połowy kwietnia bo później to by była za ciepła. Ma 2 czapki na wiosnę, może jakąś jeszcze dokupię, ale ogólnie ma wsjo, uf:-)
Kaamaa paka doszła, ubranka cudowne, wysłałam Ci pw:-)
Umi dobrze, że lepszy humorek już, to chyba za sprawą wiosny:-)
Anula śliczny Bartuś, do schrupania:-)
Witam nowe Mamy;-)
A ja dziś mogłam powiedzieć głośno, że wreszcie dla Małej mam wsjo na wiosnę:-) Uf. Z obuwia ma dwoje adidasków, jedne trampki bo wczoraj moja mama jej kupiła, kalosze bo jeszcze dobre te co na jesień miała, z nakryć ma 2 kurteczki dżinsowe, płaszczyk sportowy, 2 grubaśne swetry dobre na polko, 2 kamizelki i polarek:-) Aha i jedną jeszcze taką kurtkę wiosenną, ale to tak do połowy kwietnia bo później to by była za ciepła. Ma 2 czapki na wiosnę, może jakąś jeszcze dokupię, ale ogólnie ma wsjo, uf:-)