reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam;)
Nie bylo mnie jakis czas bo wpadlam w wir porzadkow, codziennie wychodzimy na dlugie spacery. Maly cale dnie raczkuje wszedzie go pelno, wstaje przzy czym sie da i puszcza sie jedna raczka a najgorsze jest ze wtedy zaczyna skakac. Wazy wazy 9620;-)do tego mialam do napisania 3 matury wiec siedzialam po nocach:dry:a na koniecc okazalo sie ze jedna osoba zmienila sobie temat, nie powiedziala mi tylko podala stary ale 2 nie pisalam bo to nie z mojej winy.
Pisalyscie o butacj ja na tyg musze malemu kupic a dzis ide kupic mu kurtke.
Teraz postaram sie udzielac czesciej;-)

Malwina, tak jakoś wyszło, że nie miałam ochoty pisać ( sprawy rodzinne), ale już powoli jest lepiej i mi humor wrócił, wiec i ja wróciłam:-D
Anula wow szybko ci się Bartuś puszcza:), ani sie obejrzysz a zamiast raczkować będzie biegał:tak:

Co do butów myslalam zeby kupic mu ogrinalne adidasy ale zobacze jak bedzie z kasa:dry:
Umi strasznie szybko nawet lekarka mi mowila ale moj Ł chodzil gdy mial 10 mies, moj ojciec tak samo wiec kto wie;-)czasami przy czyms zrobi ze 2 kroki i zaraz leci do tylu;-)
A to moj niunio:-DZobacz załącznik 447428

Lena Witaj widzę że mieszkasz w Norwegii i jak tam się mieszka Polakom?

Malwina świetne buciki.

Anula jaki słodziak śliczny :-)

Umi super że wróciłaś ja też ostatnio zrobiłam sobie kilkudniową przerwę musiałam sobie kilka spraw przemyśleć ;-)

Hejka, mniej mnie tu teraz, ale pogoda taka że wstyd wdomu siedziec, porządki dzisiaj robiłam rodzice wrócili... Jakoś się kręci... Łóżko młodemu przywieźli, materac mu dokupiliśmy, no i dzisiaj druga nocka w dużym łóżku... Spac poszedł o 16:shocked2: No nie mogłam go uprosic żeby posiedział troszke jeszcze... Wogóle taki się całuśnik zrobił... Przed spaniem wycałował mi każdy palec u lewej ręki...

Dziewczyny podrywa z coraz lepszym "fasonem"... W niedziele jak był z M u mnie w pracy to była taka 2-2,5 letnia dziewczynka na obiadku i razem ganiali po lokalu, no ale jak mała musiał iśc to ten do niej podszedł, wziął jej rączke w dwie swoje i z tekstem do niej "spotkamy się jeszcze kiedys?" no popłakałam się normalnie... A moi współpracownicy zakłady prowadzą jaki będzie w przyszłości... hehe...

Ogolnie to u nas po staremu, tyle że młody grzeczniejszy jakiś się zrobił, M też jakoś pogodniejszy... widac wiosna już u nas się rozgościła

reklama
Hej. U nas dziś też cudnie było, w słonku 20 stopni, żyć nie umierać
biggrin.gif
Mała dziś mnóstwo czasu spędziła na ogrodzie, a ja pomyłam okna
yes2.gif
I wywietrzyłam domek, zaraz lepiej
yes2.gif
Weekend imprezowy się szykuje bo jutro tata ma urodziny i wyprawia, a w niedzielę ja wyprawiam swoje.

Kaamaa paka doszła, ubranka cudowne, wysłałam Ci pw:-)
Umi dobrze, że lepszy humorek już, to chyba za sprawą wiosny:-)
Anula śliczny Bartuś, do schrupania:-)
Witam nowe Mamy;-)

A ja dziś mogłam powiedzieć głośno, że wreszcie dla Małej mam wsjo na wiosnę:-) Uf. Z obuwia ma dwoje adidasków, jedne trampki bo wczoraj moja mama jej kupiła, kalosze bo jeszcze dobre te co na jesień miała, z nakryć ma 2 kurteczki dżinsowe, płaszczyk sportowy, 2 grubaśne swetry dobre na polko, 2 kamizelki i polarek:-) Aha i jedną jeszcze taką kurtkę wiosenną, ale to tak do połowy kwietnia bo później to by była za ciepła. Ma 2 czapki na wiosnę, może jakąś jeszcze dokupię, ale ogólnie ma wsjo, uf:-)

Do góry