reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI super fotka fasolki ;)
Kasiek ehhh zobaczysz jak pojdzie do zerówki, cala skzola a tu takie male brzdące ;) ja to bylam w szoku a teraz od wrzesnia z dwójka bede maszerowac :tak:

Kurcze zrobilismy dzis tyle km ze szok... nogi mi w d**e wchodzą :eek: siedze i nie mam sily sie ruszyc a trzeba by buty umyc, dzieciaki jak w bloto wpadły to..... :confused2: ehhhhhhhhh

reklama
Hej kochane:) Dawno mnie tu nie było...:( brak czasu... no i... leń...:zawstydzona/y: przepraszam... za duży okres do nadrobienia... więc nawet się nie biorę... :-( Ale teraz postaram się poprawić... :-)

Ewi fajna fasolka;)

Kasiek ja wczoraj kupiłam Kai dwie pary nowych butów z metkami u nas w komisie tenisówki za 8 zł.takie tylko malina;)
PRIMARK SWIETNE TRAMPKI PINK 31/12UK (2160411389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i adidasy ADIDASY HELLO KITTY R.31!!! (2198531341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nówki za 23 zł nie mój styl ale na dzialce wylata;))Żal było nie brac za tż cene;)

Ja dzisiaj ciulowo sie czuje..słabo mi cała sie trzese głowa mi pekała,mam okres i zauwazyłam ze co drugi miesiac tak sie czuje;/
Do tego po odswierzeniu kuchni zabralismy sie za odswierzanie łazienki kafelki zostaja tylko zmieniam tapete od polowy maluje sufit i dodatki zmieniam...kolor szary tj. tapeta sufit a zastanawiam sie jaki kolor dac dodatków przede wszystkim dywanika ,chce zwykły shaggy,kosz bedzie srebsrny metalowy a koło wanny taka drewniana mata...mysle raczej nad fioletem ale tez groszkowy albo rózowy mnie kusi bo by ozywiły ta szarosc u góry,kafelki mam białe;/(juz od lat,tak tata zrobił i taki juz zostanie)
Jak myslicie??Fiolet chyba najlepszy co??

Ewi, bardzo ładna fasolka ;)
Sali, fiolet! Ale ja nie jestem obiektywna bo lubię fiolet jasny i ciemny;) A myśle, że będzie ładnie się komponował z białymi kafelkami ;). W przyszłości chce żeby Zosia miała fioletowy pokój i białe mebelki...No tak mi się to marzy ;P Ale to kiedyś. Ja w wakacje może też coś tutaj zmienie u nas...

Zosia dzisiaj miała taki dobry humor cały dzien śmiała sie z byle czego, gaworzyła po swojemu, pograła trochę ze mną w pilkę. I już jest taka samodzielna.... Sama wcina bananka, bez skórki i po połowie jej daje, ale pamietam jak niedawno jeszcze jej musiałam skrobać ... Szybko rośnie ta dziecina... Jutro ruszam na lumpeksy, musze mojemu Damianowi kupić spodnie dresowe i sobie może coś też bo chcę zacząć biegać i tego mojego chłopa też chce wyciągnać.... Bo to nieruchliwe takie.... No nic uciekam zaraz spać bo jutro uczelnia ;/

Ja w wakacje zmieniam nasz pokój i korytarz i to bedzie generalny remont wiec kasy pójdzie duzo bo zmieniamy drzwi wejsciowe u nas kanape i ławe takze juz sie boje myslec nawet;/

Dzięki Dziewuszki za życzenia
biggrin.gif
Dziś z rana dostałam cudne słonko w prezencie za oknem
biggrin.gif
Od razu człowiekowi lepiej się wstaje do roboty
biggrin.gif
Od taty i mamy dostałam w prezencie wielką bombonierkę i puderek (mama wie jaki używam). J. mówił, że prezent da mi w niedzielę. Zresztą, mi na prezentach nie zależy. Ogólnie mam dobry nastrój bo, odpukać, biegunki minęły
biggrin.gif
Wieczorkiem po lampce winka się napiliśmy i J. już w robocie. W niedzielę wyprawiam urodziny.

Sali masakra:szok: Aż strach wyjść z domu w ogóle..
Gosdia Sali Kasiek wierzycie w duchy?
Ewi jaka fajna mała Kropa:-)
Kasiek no tak, bo przedszkole jednak to spora zmiana w życiu dziecka i mamy:tak: Martynka idzie za 1.5 roku, już zaczynam o tym myśleć coraz częściej.
Młoda mama 93 serio nie można u Was z dzieckiem siedzieć w szpitalu??:dry: Przecież dla lekarek nawet lepiej jak matka jest przy dziecku bo je to odciąża. W każdym razie zdrówka dla Małej;*
Dorotar zdrówka dla Malca;* Biedaczek..

Liza oj boje się boje:)

Sali fajne buciki:) Fiolet fajnie będzie wyglądał:) Ja jej w tym roku kupiłam czarne adidaski z różowymi paskami świetnie wyglądają

Gosdia bo to już duża pannica:)

A ja kładę się spać bo pobudka 4.30 i kierunek Lublin:)

Helloł Laski :-)

Ewi super fasolka jeszcze raz gratulacje kochana :tak:
W Naszym Białostockim szpitalu nie ma problemu ze spaniem przy dziecku, można nawet na leżakach spać tylko karzą przed obchodem wszystko zebrać.

Vegas jeszcze raz 100 Lat! i cieszę się że biegunki minęły :-) paczka jeszcze nie dotarła?

Kasiek super że Domi tak dobrze się odnalazła pośród dzieciaków, ja mam strasznego stresa w tym temacie ;-) u Nas wyniki dokładnie za miesiąc.

Gosdia ja też uwielbiam fioletowy w nowym pokoju Julki ten właśnie kolor będzie królował na ścianach. Zobaczysz jak teraz czas będzie gonił mi 2gi rok życia Julki przez palce przeleciał...

Sali świetne buciki.
Mnie też przeraża ilość rzeczy do zrobienia w naszym domu, zaczynamy od łazienki i piętra a to wszystko od zera :no:

Widzę że temat bucików na tapecie ja we wtorek kupiłam Julce balerniki i adidaski w końcu wiosna idzie :-) o takie:
kapcie dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN
*HIT* NIKE LITTLE PICO III (TDV) r.26,5 ~ ProSport (2197758551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja nie lubie takich butów z cyklu Barbie Kotki,wolę oryginalne (jak w ogóle adidasy).Rzadko Kaje na sportowo ubieram wole inny styl,ale mówie za 23 zł to wylata chociazby na dziełce ,ona zachwycona bo to mała "buciara"hehe

Mi dzisiaj juz lepiej,maz zawiózł Tymka do szkoły ale ja i tak wstałam o 8 bo sasiedzi mają remont i wiertarka mnie obudziła;/'

Dzisiaj jedziemy do babci na powietrze bo zapowiada sie piekna pogoda;)

reklama
Witajcie, ja ostatnio bez humoru wiec nawet nie wchodziłam wam biadolić:dry:. Szkoda gadać w ogóle, ale już mi lepiej:-D

Co do bucików to my may jeszcze z jesienie, jakims cudem są jeszcze dobre:-D, pewnie za miesiąc trzeba bedzie kupic nowe jak w ubiegłym roku:-D.

sali wow strach wychodzić u was na ulice:no:
vegas prezenty od mam są przeważnie trafione:-D

Wiecej nadrobie wieczorem bo teraz brak szans

Do góry