reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar znowu prowokacja jak z ta królewna w atłasach...nie wiem czy sie smiac czy płakac;/

Juz odpisałam co mysle.

reklama
Vegas nie bój się daleko od siebie mieszkamy:) Nie wiem dziś znowu gada o tym duchu...

Malwina fajnie że zakupy się udały:)

Liza no nie wiem może i coś widziała bo jaj jej żadnych takich historii nie opowiadam ona tylko wie że tam babcia mieszkała bo jej zdjęcie stoi w kuchni...

Dorotar nawet tego nie komentuje;P

Ewi
super że z dzidziusiem wszystko ok:)

Domka pojechała do ducha:p A ja się wnerwiam bo w poniedziałek mam wizytę z małą u ortopedy a księgowa nie wysłała mi RUMa tzn. twierdzi że w piątek wysłała ale właśnie był listonosz i mówi że na pewno nie wysłała jak jest środa i nie ma znowu muszę do szefa dzwonić;/
Byłam dziś na rynku i kupiłam sobie leginsy granatowe i koszulę:)

EWI to super wiesci :-)
sali wszytsko sie moze zdarzyc, :-D ciekawa historia ciekawe co lekarz powie :D
kasiek ja dla świetego spokoju bym pojechala na cmentarz i zapalila swieczke pomodliła sie... ;-)

na dworze mrzy wrrrr.... co za pogoda...

sali ja na twoim miejscu chyba bym zawału dostała
młodamama wspolczuje sytuacji moja mała jak miała 2 miesiace tez lezała w szpitalu ale ja byłam ciagle przy niej 24 na dobe i miałam fotel przy łózeczku my spedzilismy w szpitalu 12 dni
dorotar no dla mnie to tez jest dziwna historia jak to tak mozna własnych dzieci nie odróżnić a po drugie po co by ta siostra miałaby je przebierać dla żartu? hmm dziwne poczucie humoru
ewi to super ze krwiak zniknął i ze z dzidzia wszystko ok:)
kasiek u mnie w rodzinie była podobna historia z duchem po smierci dziadka moj brat cioteczny 3 latek twierdził ze go widzi tez nas nieźle wystraszył

a u nas dzis cieplutko słoneczko swieci wiaterek leciutki tylko chciałam z mała wyjść w południe i poszłam przyszykować wóżek i wiecie co?... kotek meza siostry zrobiła sobie z niego toaletke i sie w nim załatwiła no normalnie aj brak słów

Liza pewnie tak zrobimy bo i tak zaraz trzeba jechać posprzątać po zimie na święta:)

Mirablka ja nie wiem co te koty mają u nas to samo zawsze jak jedziemy do rodziców i zostawimy wózek na podwórku to tam koty śpią ale nie robią sobie z niego kuwetki...;/

Ja dzisiaj padam na pysk...nachodziłam sie cały dzien chyba z 6 km zrobiłam do tego okres dostałam(z tego sie ciesze:))

Byłam w Tesco i kupiłam sobie spodnie z 77 zł na 23 rozmiar 14-15 lat i sa mi za duze:szok::-D

Witam,

Vegas, współczuje choroby.... I szybkiego powrotu do "żywych"
Kasiek, i jaK tam po spotkaniu z duchem ?
Mirabelka, współczuje z tym kotem... ;| Ja jakoś nie przepadam za kotami.
Sali, ale masz faaaajnie! ;P

A u nas dzień jak dzień, nie ma co opissywac. Lece kąpac moją Niunie i kłaść spać.

Gosdia dzisiaj Domi powiedziała że duch babci jadł w kuchni...

Uff pospali się wreszcie:) Jutro lecę kupić Dominice jakieś adidasy bo nie ma i zapisać ją do przedszkola jutro rusza nabór:)

Heeej
biggrin.gif
U mnie nocka nie była najlepsza bo do 2.30 męczyłam się z biegunkami
baffled5wh.gif
Potem wreszcie po przeszukaniu domu, znalazłam Stoperany i po 2 mi przeszło i spałam do 6.50 z Małą. Już miałam wychodzić do roboty jak szef drynkał co bym sobie dziś wolne zrobiła bo jego żona też zachorowała i będzie w domu z Nicolą
p.gif
Fajnie bo mogłam z Martynką być cały dzień. Od popołudnia do wieczora znowu miałam problemy z biegunkami, tym razem Stoperan średnio pomógł. No ale teraz, odpukać, spokój i maluję sobie pazurki bo jutro niestety muszę do roboty gnać
p.gif
Szkoda, że nie dali mi w urodzinki wolne, bu.

Mirabelka o to niedobry kociak. Ja, jak miałam lat 9, też miałam kota, to narobił mi do łóżka.
Kasiek to udanych zakupów:-)
Dorotar no dziwne z tymi bliźniakami. Mój brat ma bliźniaków jednojajowych i ani razu nie mieli problemów z odróżnieniem. No ale cóż..

reklama
HEJ

Sali zazdroszcze takiego rozmiaru :-)
Vegas - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOOOO!!!!!!!!!! :-)

Dzis piękna pogoda to skorzystamy na pewno i spacerek zaliczymy bo wczoraj to sie nie dało :no:

Do góry