reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar znowu prowokacja jak z ta królewna w atłasach...nie wiem czy sie smiac czy płakac;/

Juz odpisałam co mysle.

reklama
Vegas nie bój się daleko od siebie mieszkamy:) Nie wiem dziś znowu gada o tym duchu...

Malwina fajnie że zakupy się udały:)

Liza no nie wiem może i coś widziała bo jaj jej żadnych takich historii nie opowiadam ona tylko wie że tam babcia mieszkała bo jej zdjęcie stoi w kuchni...

Dorotar nawet tego nie komentuje;P

Ewi
super że z dzidziusiem wszystko ok:)

Domka pojechała do ducha:p A ja się wnerwiam bo w poniedziałek mam wizytę z małą u ortopedy a księgowa nie wysłała mi RUMa tzn. twierdzi że w piątek wysłała ale właśnie był listonosz i mówi że na pewno nie wysłała jak jest środa i nie ma znowu muszę do szefa dzwonić;/
Byłam dziś na rynku i kupiłam sobie leginsy granatowe i koszulę:)

EWI to super wiesci :-)
sali wszytsko sie moze zdarzyc, :-D ciekawa historia ciekawe co lekarz powie :D
kasiek ja dla świetego spokoju bym pojechala na cmentarz i zapalila swieczke pomodliła sie... ;-)

na dworze mrzy wrrrr.... co za pogoda...

sali ja na twoim miejscu chyba bym zawału dostała
młodamama wspolczuje sytuacji moja mała jak miała 2 miesiace tez lezała w szpitalu ale ja byłam ciagle przy niej 24 na dobe i miałam fotel przy łózeczku my spedzilismy w szpitalu 12 dni
dorotar no dla mnie to tez jest dziwna historia jak to tak mozna własnych dzieci nie odróżnić a po drugie po co by ta siostra miałaby je przebierać dla żartu? hmm dziwne poczucie humoru
ewi to super ze krwiak zniknął i ze z dzidzia wszystko ok:)
kasiek u mnie w rodzinie była podobna historia z duchem po smierci dziadka moj brat cioteczny 3 latek twierdził ze go widzi tez nas nieźle wystraszył

a u nas dzis cieplutko słoneczko swieci wiaterek leciutki tylko chciałam z mała wyjść w południe i poszłam przyszykować wóżek i wiecie co?... kotek meza siostry zrobiła sobie z niego toaletke i sie w nim załatwiła no normalnie aj brak słów

Liza pewnie tak zrobimy bo i tak zaraz trzeba jechać posprzątać po zimie na święta:)

Mirablka ja nie wiem co te koty mają u nas to samo zawsze jak jedziemy do rodziców i zostawimy wózek na podwórku to tam koty śpią ale nie robią sobie z niego kuwetki...;/

Ja dzisiaj padam na pysk...nachodziłam sie cały dzien chyba z 6 km zrobiłam do tego okres dostałam(z tego sie ciesze:))

Byłam w Tesco i kupiłam sobie spodnie z 77 zł na 23 rozmiar 14-15 lat i sa mi za duze:szok::-D

Witam,

Vegas, współczuje choroby.... I szybkiego powrotu do "żywych"
Kasiek, i jaK tam po spotkaniu z duchem ?
Mirabelka, współczuje z tym kotem... ;| Ja jakoś nie przepadam za kotami.
Sali, ale masz faaaajnie! ;P

A u nas dzień jak dzień, nie ma co opissywac. Lece kąpac moją Niunie i kłaść spać.

Gosdia dzisiaj Domi powiedziała że duch babci jadł w kuchni...

Uff pospali się wreszcie:) Jutro lecę kupić Dominice jakieś adidasy bo nie ma i zapisać ją do przedszkola jutro rusza nabór:)

Heeej
biggrin.gif
U mnie nocka nie była najlepsza bo do 2.30 męczyłam się z biegunkami
baffled5wh.gif
Potem wreszcie po przeszukaniu domu, znalazłam Stoperany i po 2 mi przeszło i spałam do 6.50 z Małą. Już miałam wychodzić do roboty jak szef drynkał co bym sobie dziś wolne zrobiła bo jego żona też zachorowała i będzie w domu z Nicolą
p.gif
Fajnie bo mogłam z Martynką być cały dzień. Od popołudnia do wieczora znowu miałam problemy z biegunkami, tym razem Stoperan średnio pomógł. No ale teraz, odpukać, spokój i maluję sobie pazurki bo jutro niestety muszę do roboty gnać
p.gif
Szkoda, że nie dali mi w urodzinki wolne, bu.

Mirabelka o to niedobry kociak. Ja, jak miałam lat 9, też miałam kota, to narobił mi do łóżka.
Kasiek to udanych zakupów:-)
Dorotar no dziwne z tymi bliźniakami. Mój brat ma bliźniaków jednojajowych i ani razu nie mieli problemów z odróżnieniem. No ale cóż..

reklama
HEJ

Sali zazdroszcze takiego rozmiaru :-)
Vegas - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOOOO!!!!!!!!!! :-)

Dzis piękna pogoda to skorzystamy na pewno i spacerek zaliczymy bo wczoraj to sie nie dało :no:

Do góry