reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mirabelka, śliczna panna młoda i uroczy brzuszek :-)
Kasiek, dobrze że zakupy udane :)

znowu do was wpadam na chwilę, ale zupełnie brak mi czasu.:wściekła/y:
czasami czytam co u was ale już nie odpisuje.

reklama
Dorota, oby katarek szybko przeszedł :-)
super kawalera masz.

ja swojego nakarmiłam, zupke jarzynowa wcinał a teraz mi na rękach siedzi bo przecież sam nie możę poleżeć:-D

MARIOLCIAA a dziękuję na szczęście katarek już prawie przeszedł, jeszcze tylko przy płaczu jest. Mam nadzieję,że już się wychorował, raptem ma 3 miesiące a już 3 antybiotyki i zastrzyki. Bidulek mały.

Dziewczyny martwi mnie zachowani mojej Amelki od dobrych 2 tygodni chodzi taka smutna, jak się jej pytamy co się dzieje to jeszcze bardziej się smuta i nie odpowie. Nawet chrzestna to wczoraj zauważyła, zresztą nawet chrzestnej znajome z pracy widzą, że Amelka ostatnio posmutniała, bo codziennie jak do przedszkola idziemy to ciocia obok przedszkola pracuje i Amelka leci buziaka jej dać
Tak mi jej żal, taka biedna, smutna chodzi aż mnie serce boli, nie wiem co robić.

Ostatnia edycja:
Dorotar znam ten ból jak trzeba się ograniczać eh... A może to tak na początku tylko ja pamiętam też moja dostał krostek a żadnej skazy nie miała po prostu musiałam odczekać swoje:)
Śliczne masz te dzieci a Kacperek przeuroczy w tych włoskach!!!

Mariolcia
ma może byście się pokazali!! Co? Chyba od narodzin nie widziałyśmy Oliwierka:p

dorotar a moze ona tak reaguje na mlodszzego brata? moze to zazdrosc? zpróbuj okazywac jej wiecej uczuc, niech pomaga Tobie przy malym itd.
Ja w sumie nie mialam do czynienia z zazdroscią ale cos moze w tym jest... trzymaj sie:*

Mariolcia ale super foteczka malego przy aygnaturce:))) pokazcie sie własnie:-)

Dzieciaki mi szaleją...no normalnie juz gardlo mnie boli od mowienia by przestali ;P

Liza hehe to Ty się masz:)

Dorotar
no nie wiem co poradzić kurcze a może w miarę możliwości wyjdź gdzieś z Amelką bez Kacperka wiem że to trudne bo on maleńki ale taki babski dzień tylko dla niej zorganizuj:)

Właśnie jutro będę pytać przedszkolankę jak ona teraz w przedszkolu, czy ktoś jej nie dokucza i czy tam też taka smutna chodzi.

reklama
już pokazujemy pysie.:-)
DSCF0825.jpg czekamy na obiadek.
DSCF0832.jpgDSCF0865.jpgzabawy na brzuszku.
DSCF0881.jpgDSCF0882.jpgDSCF0884.jpg i czas na herbatkę.
DSCF0948.jpgDSCF0959.jpg z wczorajszych chrzcin Krzysia (krzysio to moj brat cioteczny a dla oliwierka to jest wujek :-):-))
DSCF0965.jpg czekamy z łyżką na deserek.

Do góry