reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heloo;)

Tymek nie wygrał...bylo 9 dzieci z wszystkich pierwszych klas i 3 miejsca wiec jak dla mnie to wyróznienie i tak duzo znaczy;)

Ja od dzisiaj dietka,ogólnie białkowo proteinowa cos pod Dukana ale lekko zmodyfikowana hehe..ogólnie MŻ i WR;)

Witam wieczorkiem

M chrapie a Zuzia u siostry na pare dni:(

Dzwoniła dzisiaj babka z przedszkola , Zuzia została przyjęta w czwartek ide umowę podpisać. I tak sobie uświadomiłam ze ona co dopiero była malutka a jeszcze trochę i do przedszkola pójdzie...

Sali jasne ja tez bym była dumna :)

Mariolcia ale Oliwier już duzy

Dorotar śliczne zdjęcia i oczywiscie dzieciaczki

Kasiek fajnie ze zakupy udane

Sali 3 miejsce też dobre jak na początek:) Gratulacje:)

Malwina
GRATULUJE super że Zuzia się dostała:)

A my sobie siedzimy przy miodzie pitnym przyszedł kolega C dokładnie nasz drużba Domka z Nim szaleje bo dawno Go nie widziała;)

Witam,
Mariolcia, ale Oliwierek już duży.... A jakie luzackie minby robi na tych fotach ;) boski jest.
Kasiek, jak Ci Dominika padnie po takim szaleństwie to zbudz się na obiad.
Malwina, gratuluje przedszkola.
Dorotar, ja nie wiem co Ci poradzić, ale dobrze piszesz sprawdź to przedszkole, bo z dziećmi teraz różnie bywa i rózne wredoty chodzą do tych przedszkoli... A może jakiś psycholog? Jakby się nie poprawiło... Bo niby przed obcym łatwiej się wygadac? Mam nadzieje, że będzie ok ! :*

Ja oczywiście jestem weekend w plecy na bb ;) mam nadzieję, ze nic ciekawego się nie działo ;). Jutro mój chrzesniak ma urodziny i Zosia rusza na impreze ;P. Kupiłam mu piłkę do nogi i koszulkę piłkarkską z jego imieniem (szal na euro ;))
Uciekam spać dobranoc!!!!

Hej Wam. Byłam dziś u fryzjera i mam 5cm krótsze włosy. Już miałam końcówy popalone przez prostowanie. Wiedziałam, że są porozdwajane i trzeba to skrócić bo głupio zapuszczać niezdrowe włosy. Muszę zainwestować w płyn do prostowania włosów. Kurde ciężko mi się przyzwyczaić do krótkich włosów
baffled5wh.gif
Mam w sumie takie jak w maju ubiegłego roku, albo to kwiecień był, takie do łopatek (foty z zeszłego roku)
Zobacz załącznik 446275Zobacz załącznik 446276 i ciężko do grzywy na ukos mi się znowu przywyczaić bo długo miałam prostą.

W ogóle od wczoraj tak mi niedobrze.. A dziś też od rana.. Co zjem to zaraz mi niedobrze
baffled5wh.gif
Nawet na jedzenie patrzeć nie mogę bo mi źle
baffled5wh.gif
Dobrze, że nie haftuję. Martynka dziś znowu cały dzień niemal przespała
sorry2.gif
Dalej taka osłabiona.. No ale ważne, że nie ma wymiotów, ani nic, nawet je całkiem całkiem.

Sali 3 miejsce też fajne, brawo:tak::-)
Mirabelka śliczniutka jesteś:tak: Zwłaszcza II zdj extra:tak:
Kasiek fajnie Ci w prostych blond włosach:tak:
Gosdia miłej imprezy więc życzę:-)
Dorotar świetne fotki jak zawsze, Mały elegant, hoho. I mam nadzieję, że Amelci miną smuteczki;**
Malwina extra, że Mała się dostała:tak:
Mariolcia słodziak z Małego, śmiesznie marszczy czółko:-D A Ty bardzo ładna:tak:

witam

kasiek a no mam sie z dzieciakami ;-)
mariolcia super, niunio jaki duxy naprawde a Ty sliczna :tak:
Vegas z prosta grzywka chyba bylo Ci ładniej ;-) ale teraz tez jest oki.:-)
Ja tez musze wlosy podciac ale nie mam kasy, mam straszne koncówki niewiem od czego :eek:

No i za 2 mies rocznica slubu :-) leci czas juz polowa marca prawie...
a dzis spoko, obiad jest ziemniaki obiore tylko :tak:

;)
Trochę mi się udało nadrobić ;) ale już moje dziecię rzuca kapciami we mnie i teletubisiami ;)
Kassiek,ale z Ciebie laska!!!!
Mirabelka,a z Ciebie ładna dziewczyna... Ślicznie wyglądałaś na slubie.
Vegas, zdrówka!! Oby to nie była jelitówka ja ją przerabiałam tydzień temu i leciało ze mnie góra i dołem. Zdrówka!

reklama
Gosdia chciałabym max do 8.30 i dzień się zaczyna:p A to Zośka złośnica:p

Vegas
bardzo ładnie Ci w Tych włoskach u mnie na głowie takie grzywki wkurzają ale u Ciebie bardzo ładnie:)

Lizaj
już 6 heheh ale czas leci:)

Dorotar świetną rodzinkę tworzycie mąż niczego sobie:p Ale miałaś piłeczkę w 3 miesiącu ja to byłam wklęśnięta:) Ty chyba lubisz rewolucje na głowie:)

Ja posprzątałam Domki szafkę uff ile miejsca się zrobiło:) Teraz C poszedł z nią po worki:)

Do góry