reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej kobietki:-)
ależ ta pogoda to mnie juz troche wnerwia jak nie deszcz to wiatr aj..
vegas ładnniutka jesteś bardzo:)
dorotar super zdjęcia rodzinka extra:) a dzieciaczki cudowne:)
kama my na mazury jeździmy do Pidunia bo tam ciotke mam
liza dziewczyno jak ja cie podziwiam szok:) trójka dzieci dom, obiad jejku ja bym nie dałam rady:) no ja tez za 2 miesiace mam rocznice ślubu (pierwsza:))
mariolcia uroczy synek super włoski:)
dorotar wspolczuje sytuacji z córką ale nie wiem co poradzić a moze urzadzić jej rozmowe z jakimś ulubieńcem z bajki moze mu powie o co chodzi kiedyś jakiś film oglądałam to było coś podobnego he:)

kurcze a moja mała od paru dni jakaś marudna ciagle jeczy jesc nie chce bawić sie nie najlepiej jej na rekach u mamy i tylko u mamy a mi rece zaraz odpadna chyba, teraz zasneła to se moge chwile odpocząć

reklama
ja tylko na chwilke... kupiłam dzis Mamo to ja...i patrze za spisem treści a tu znajoma mi twarzyczka Maja...paterze na mame a tam LOLKAK:)
:-) super dziewczyny wygladacie gratuluje:)

Dorotar nie boisz sie tak wstawiac tyle zdjec na głownym wątku??
Wiesz ze trolle grasuja;)

Ja dzisiaj chwile grozy przezyłam jakiś debil by nas rozjechal na pasach,autobus nam ustąpił a czub go wyprzedzał(kierowca az trąbnał zeby mnie ostrzec) ch... aż zjechał na chodnik tak nas ominął.Nie mogłam dojśc do domu tak sie trzesłam.Ludzie którzy to widzieli jak wyzywali na niego!!
Doszłam do warzywniaka i az sie popłakałam z nerwów,chcialam zapisac numer rejestracju ale zapamiątałam tylko cb94 i kolor samochodu;/

Wiecie co Dominika odkąd wróciłyśmy i była w tym domu na wsi prawie codziennie gada że nie chce tam jechać bo tam jest duch... I dzisiaj przy obcinaniu włosów C mówi że chyba tam jutro pojedzie bo trzeba coś koło domu zrobić. No i Dominika się podjarała i mówi że chce tam jechać bo ona chce ducha zobaczyć no to ja z nią tak gadam co to za duch a ona mówi że to jest baba. Teściową zmroziło a ja się pytam czy babcia Ala ona nie babcia Zosia nie pytam się to jest inna babcia a ona że tak a czy to Twoja babcia i znowu że tak no to się pytam co ona robi a Domi że tylko stoi.
No w prawdzie teraz w maju będzie 6 rocznica śmierci C babci która w owym domu zmarła bo sama mieszkała... Ale mi się wydaje że Dominika coś wymyśla;/

Sali
o kurcze tyle debili jeździ po drogach połowa nigdy nie powinna dostać prawa jazdy za taką jazdę!!!

Dorotar
śliczne foty:) No tak to dziwne żebyś rewelacji nie robiła na głowie ja mam fryzjerkę w domu:)

Mirabelka
może ząbki...:??

C
poleciał na siłownię a my relaksik popołudniowy:)

Witajcie przyszłe mamy i obecne:)
Kurcze małą mam w szpitalu. Ma zapalenie dróg moczowych. Od wczoraj jest na oddziale patologii noworodków.
Dziś byłam u niej ale odwiedziny są od 13 ale że ja karmię piersią to mogę być od rana ale muszę siedzieć w poczekalni. W nocy jest karmiona moim mlekiem z butelki.
Tak bardzo za Nią tęsknie. Teraz zmykam spać bo jestem bardzo zmęczona.

Hej Wam.
u nas od wczoraj aż do piątku codzienna jazda do ŁOmży na cwiczenia z Justynką.
ja jutro na usg jadę więc S sam z mała jedzie.
a mnie niestety koleżanka podwiezie.
S dzisiaj dwa razy do Łomzy obracał, bo najpierw my na 9 na cwiczenia a niedawno zawiózł brata ciotecznego żonke na egzamin na prawko.
o i 200 km jednego dnia zarobi.
Dolrotar Fajna z Was rodzinka. aż tylu zdjęć wstawiać nie musiałaś. mąż hm, powiem że całkiem całkiem. i czemu on sie boi zdjęć?:-p.
ale super fryzurkę ma Kacperek.
Młodamama Jejku zdrówka dla malutkiej. Żeby szybko wyszła ze szpitala.

Nie sądze zeby pospolity trol umial włamac sie na zamkniety watek;)Zreszta nie musi jak ma podane na tacy ;)
Ja to tylko w trosce pisze,wiesz jak nie jakas laska wykorzysta je podajac sie za siebie to mozna je wykorzystac w innym celu.Tylko z czystej zyczliwosci to pisze zeby była jasnosc;)

SALI rozumię.

MŁODA MAMA jestem zszokowana, jak to Ty jako matka karmiąca piersią, tak małe dziecko nie jesteś z nią całe dnie w szpitalu, baaa powinnaś być z nią 24 godz na dobę i to jest wasze prawo, walcz o to.
Jak kiedyś moja Amelka miała 2 miesiące i trafiła do szpitala to ja z nią byłam cały czas, miałam łóżko, fakt że musiałam płacić 20zł za dobę ale w życiu bym się nie zgodziła, że ona zostaje w szpitalu a ja jadę do domu. Mając roczek spadła z łóżka i trafiłyśmy do wawy doi szpitala i też non stop z nią byłam i nie było znaczenia, że jeszcze karmiłam piersią, bo z innymi dziećmi nawet starszymi zawsze ktoś był. I w wawie nic nie płaciłam. Fakt, że spałam na podłodze na ręczniku ale wtedy to nie miało dla mnie znaczenia.
I pamiętaj nie mogą Ci odmówić, upomnij się o to bo może nie wiesz. Rozpisałam się ale jejku nie mogę ogarnąć, że z nią nie jesteś i że Ci w szpitalu tego nie zaproponowali.

Ach dzieci już śpią, K w pracy na nockę. Mały dopiero co zasnął a Melcia padła o 18 prawie zasneła na stojąco, mam nadzieję, że będzie spała do rano. W sumie wolę jak np. obudzi się o 6 rano niż miałaby wstać za np. godzinę, wtedy gorzej bo nie wiadomo do której by szalała.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez tego nie rozumiem...chyba pierwszy raz o czyms takim słysze,ze matka z dzieckiem nie moze byc...przeciez nawet ja z Kają moge byc!!Nikt mi nie zabroni!

Do góry