mirabelka90
maMuSia NikOlki=)
hej kobietki:-)
ależ ta pogoda to mnie juz troche wnerwia jak nie deszcz to wiatr aj..
vegas ładnniutka jesteś bardzo
dorotar super zdjęcia rodzinka extra a dzieciaczki cudowne
kama my na mazury jeździmy do Pidunia bo tam ciotke mam
liza dziewczyno jak ja cie podziwiam szok trójka dzieci dom, obiad jejku ja bym nie dałam rady no ja tez za 2 miesiace mam rocznice ślubu (pierwsza)
mariolcia uroczy synek super włoski
dorotar wspolczuje sytuacji z córką ale nie wiem co poradzić a moze urzadzić jej rozmowe z jakimś ulubieńcem z bajki moze mu powie o co chodzi kiedyś jakiś film oglądałam to było coś podobnego he
kurcze a moja mała od paru dni jakaś marudna ciagle jeczy jesc nie chce bawić sie nie najlepiej jej na rekach u mamy i tylko u mamy a mi rece zaraz odpadna chyba, teraz zasneła to se moge chwile odpocząć
ależ ta pogoda to mnie juz troche wnerwia jak nie deszcz to wiatr aj..
vegas ładnniutka jesteś bardzo
dorotar super zdjęcia rodzinka extra a dzieciaczki cudowne
kama my na mazury jeździmy do Pidunia bo tam ciotke mam
liza dziewczyno jak ja cie podziwiam szok trójka dzieci dom, obiad jejku ja bym nie dałam rady no ja tez za 2 miesiace mam rocznice ślubu (pierwsza)
mariolcia uroczy synek super włoski
dorotar wspolczuje sytuacji z córką ale nie wiem co poradzić a moze urzadzić jej rozmowe z jakimś ulubieńcem z bajki moze mu powie o co chodzi kiedyś jakiś film oglądałam to było coś podobnego he
kurcze a moja mała od paru dni jakaś marudna ciagle jeczy jesc nie chce bawić sie nie najlepiej jej na rekach u mamy i tylko u mamy a mi rece zaraz odpadna chyba, teraz zasneła to se moge chwile odpocząć