KASIEK suwaczka nie przestawiałam a widzę, że dzis już naprawił się sam. Wiesz mi wydaje się, że one szaleją bo był luty przestępny w tym roku.
MAMAMALWINA Aleksandra ładne imię. Sama mam siostre Olę.
EWI łóżko mamy 140-200 ale jest dosyć duże i wygodne. ŁÓŻKO 760zł plus materac 640zł.
Tata nie lubi fotek ale jak będą zdjęcia ze chrztu to bedzie, z reszta mam kilka troszkę starszych tak np, z przed roku czy pół, mogę wrzucić.
Dziewczyny dziękuję za komplementy-tak mi miło i życzenia dla mojej Ameli-jejku już 3 lata ale ten czas gna pamiętam jak wczoraj jak się urodziła.
MIRABELKA to tak jak ja bardzo chciałam rodzić sn oboje dzieci ale niestety oboje cc.
Dobrze, że nie wypadła przez te barierki.
I po imrezie wczoraj, ostatni goście do 20 siedzieli. Było miło, kulturanie i wesoło.
Kupiłam Melci keyborda zabwkowego, od chrzestnej dostała tuniczkę i bolerko takie a'la wełniane, oczywiście różowe brrr
, siostra moja ma jej dopiero kupić prezencik na koniec miesiąca jak pieniążki dostanie, od chrzestnego jak już pisałam dostała kasę i kurtkę jej kupiłam a babcia ma na koniec miesiąca też dokładać się mi do trampoliny w ramach prezentów.
A maluszek na chrzest dostał od mojej przyjaciółki-chrzestnej Amelki dostał zestaw masy do odlewu rączek i nóżek, w tym jest ramka do wsadzenia potem odlewów i tabliczkę z napisem "Kacperek-pamiątka chrztu świętego", chrzestna tzn. moja siostra ma pod koniec tygodnia jechać z mamą i razem będą coś kupować bo siostra jeszcze nastolatka ucząca się i babcia sponsoruje:-), a chrzestny też powiedział, że dzidziuś od niego prezent dostanie po wypłacie. W sumie rozumię bo ma też chłopak już żonę i dziecko i dopiero2 tyg temu zaczął nową pracę bo całą zime nie mógł nic znaleźć . Więc niedziela imprezowa udana. Tylko moja córa chwilami chodzila do naszego pokoju i tam sama jakaś smutna siedział, nie wiem co z nią jest, ostatnio często chodzi smutna. Jaj aj czy ciocia do niej chodziłyśmy to raz kazała nam zostać a potem zaraz nas wyganiala.
Niech się robi ciepło to będzie na dworku szaleć i będzie wesoła.
Tak mnie boli serducho jak ona taka smutna chodzi.