reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamamalwina moja też miała być Aleksandra:) no to ładny staż planujecie w przyszłości ślub czy na razie odwlekacie tą decyzję chyba że już jesteście a ja nie doczytałam:p

Mirabelka oj biedna Niki ale mąż nie zrobił tego specjalnie dzieci mają to do siebie że wtykają rączki nóżki główki albo gdzieś wpadają najważniejsze że nic strasznego się nie stało:)

Ewi mam nadzieje że po kolejnym badaniu całkiem wyzdrowiejesz:)

Umi u Ciebie też tak wieje moja też marudna ale nie pójdę z nią na dwór bo ją zwieje już do kościoła wystarczyło:)

Kamcia ooo dokładnie to samo teraz używam na trybie awaryjnym ale nie wiem czy systemu nie będę musiała nowego postawić!!!
Gratuluję ząbków:)

Dorotar Wszystkiego najlepszego dla Melci 100 latek!!!

My też dziś po kościele Domi jak zwykle grzeczna po zupie Krystian jest u nas bo siostra Czarka chora a jak jest Krystian to i młodej spać się nie chce ja mam dziś lenia reszta robi obiad ja robię cały tydzień to nawet się za gary nie łapie:p
Ale u mnie wieje u Was też??

Ooo przypomniało mi się i my możemy się pochwalić że w wieku 29 miesięcy mamy komplet ząbków wczoraj zajrzałam i dwie ostatnie piątki na górze się przebiły:)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek u nas tez wieje, do tego po 10 snieg sypał:nerd:. Hehe racja odpoczywaj niech inni obiad robią:-p
Vi jak to nadrobisz należy ci sie order. ja mam problem czasem z trzema dniami a co dopiero taki okres:-p

Umi weź nie strasz ja już obmyślam co założyć za tydzień na uczelnie i wyciągnę wiosenny płaszczyk a Ty mi tu o śniegu:p
A co cały tydzień pod nos wszystkim podstawiam więc w niedziele mogą mi:p

Kamcia potwierdzam jesteś mega ja też czasami nie daję rady nadrobić;P

umi wiesz ja to czasem lubię sobie poczytyać mimo wszystko z samej ciekawości :-p hehe
nie raz potrafiłam sobie nadrobić wieczorewm 30 stron i na nie odpowiedzieć :tak:
ale na takienadraboianie musze mieć spokojny dzień z dziećmi żebym wieczorem nie była zmęczona.. mąż musi się zająć sobą zebym po uspieniu małych mogła spokojnie zasiąść do kompa :-p i wtedy moge się brać za dłuzsze czytanie hehe :-)

kasiekkkk no ja nie wiem co to za badziewie rozsyłają normalnie ale się wpieniłam na maxa... od razu na avascie pokazał mi się trojan... :/
ale chyba mi nie zdązyło zainfekować kompa tylko wsyztsko sie po prostu zacięło...

dorotar wszystkiego naj dla córci :-)

Kamcia a widzisz u mnie jakiś syf jest bo wiesz ładuje się normalnie a tu nagle bach niebieska strona i od nowa się ładuje i tak cały czas dobrze że chociaż na awaryjnym chodzi ale wygląda jak windows 98:p Jutro nasz kolega przyjdzie to może zrobi chociaż też nie wiem bo cały weekend w Wawie a jutro do pracy a on w kompach siedzi.
Ale jestem złą na siebie bo nigdy takich rzeczy nie otwieram a ten jeden raz mnie podkusiło :wściekła/y::wściekła/y:

Hej Wam. U nas dziś leniwie jak to w niedzielę. Małej to już prawie całkiem przeszło prócz paru luźnych kupek, ale wcina ładnie, psoci, marudzi, wróciła dawna Martynka
laugh.gif
No i nie spała za dnia wcale bo do 10.05 dziś spałyśmy
laugh.gif
I się dziewczyna chyba wyspała
p.gif
O 20 usnęła wieczorem. Mnie cosik bierze, niedobrze mi od rana, ale jeszcze znośnie. No i biegunka jednorazowa. Oby mnie nie wzięło bo zaraziłabym Nicolę, której niańkuję. Jutro mam wolne
wink2.gif

Ewi zdrówka więc takiego całkowitego;* Ładne imię Aleksandra, a dla chłopca?
Dorotar zdrówka i radości oraz spełnienia marzeń dla Twojej córci:-) Jestem ciekawa fotek:-)

A gdzie w ogóle Snoopy się podziewa??:-p

Sali jakby co to ja od wczoraj mam konto na fb i jeszcze nieporadnie mi tam wszystko idzie za co przepraszam tak na przyszłość:-D

Witam po weekendzie
Zleciał jak zwykle szybko...

W domu mam posprzatane bo wczoraj male przemeblowanie zrobilismy, Hania dzis juz wreszcie w szkole...
Takze z chlopakami siedze. w piekarniku juz karak siedzi na obiad sie piecze ;-) lepszy jest jak dojdzie w piekarniku jeszcze :tak:
Kasiek gratki ząbków:-) u nas piatek nie ma jeszcze wogole :-)
wspolczuje zainfekowanego kompa :no:

Jak cos to ja w kazdej chwili moge zniknąc bo net nie oplacony ;] w srode moze nam sie uda to zrobic ;]

reklama
Witam po weekendowo;)
Moze cos tutaj ruszy bo ciszaa przestraszna.

Vegas spoko ja tez sie motałam na poczatku;)

Kasiek
ja tez nie otwieram takich linków,ale mysle sobie ,od znajomej??to pewnie nic takiego i bach;/

Mój Tymek ma dzisiaj ten konkurs czytania ,nie sądze zeby wygrał bo czyta szybko i wzrokowa przez co w polowie wyrazy zgaduje.Mimo to jestem dumna ze Pani go wysłala i trzymajcie kciuki;)

Ja znowu słomiana wdowa,ostatnio praktycznie co tydzien...ale zregeneruje siły bynajmniej ;)

Do góry