reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamamalwina moja też miała być Aleksandra:) no to ładny staż planujecie w przyszłości ślub czy na razie odwlekacie tą decyzję chyba że już jesteście a ja nie doczytałam:p

Mirabelka oj biedna Niki ale mąż nie zrobił tego specjalnie dzieci mają to do siebie że wtykają rączki nóżki główki albo gdzieś wpadają najważniejsze że nic strasznego się nie stało:)

Ewi mam nadzieje że po kolejnym badaniu całkiem wyzdrowiejesz:)

Umi u Ciebie też tak wieje moja też marudna ale nie pójdę z nią na dwór bo ją zwieje już do kościoła wystarczyło:)

Kamcia ooo dokładnie to samo teraz używam na trybie awaryjnym ale nie wiem czy systemu nie będę musiała nowego postawić!!!
Gratuluję ząbków:)

Dorotar Wszystkiego najlepszego dla Melci 100 latek!!!

My też dziś po kościele Domi jak zwykle grzeczna po zupie Krystian jest u nas bo siostra Czarka chora a jak jest Krystian to i młodej spać się nie chce ja mam dziś lenia reszta robi obiad ja robię cały tydzień to nawet się za gary nie łapie:p
Ale u mnie wieje u Was też??

Ooo przypomniało mi się i my możemy się pochwalić że w wieku 29 miesięcy mamy komplet ząbków wczoraj zajrzałam i dwie ostatnie piątki na górze się przebiły:)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek u nas tez wieje, do tego po 10 snieg sypał:nerd:. Hehe racja odpoczywaj niech inni obiad robią:-p
Vi jak to nadrobisz należy ci sie order. ja mam problem czasem z trzema dniami a co dopiero taki okres:-p

Umi weź nie strasz ja już obmyślam co założyć za tydzień na uczelnie i wyciągnę wiosenny płaszczyk a Ty mi tu o śniegu:p
A co cały tydzień pod nos wszystkim podstawiam więc w niedziele mogą mi:p

Kamcia potwierdzam jesteś mega ja też czasami nie daję rady nadrobić;P

umi wiesz ja to czasem lubię sobie poczytyać mimo wszystko z samej ciekawości :-p hehe
nie raz potrafiłam sobie nadrobić wieczorewm 30 stron i na nie odpowiedzieć :tak:
ale na takienadraboianie musze mieć spokojny dzień z dziećmi żebym wieczorem nie była zmęczona.. mąż musi się zająć sobą zebym po uspieniu małych mogła spokojnie zasiąść do kompa :-p i wtedy moge się brać za dłuzsze czytanie hehe :-)

kasiekkkk no ja nie wiem co to za badziewie rozsyłają normalnie ale się wpieniłam na maxa... od razu na avascie pokazał mi się trojan... :/
ale chyba mi nie zdązyło zainfekować kompa tylko wsyztsko sie po prostu zacięło...

dorotar wszystkiego naj dla córci :-)

Kamcia a widzisz u mnie jakiś syf jest bo wiesz ładuje się normalnie a tu nagle bach niebieska strona i od nowa się ładuje i tak cały czas dobrze że chociaż na awaryjnym chodzi ale wygląda jak windows 98:p Jutro nasz kolega przyjdzie to może zrobi chociaż też nie wiem bo cały weekend w Wawie a jutro do pracy a on w kompach siedzi.
Ale jestem złą na siebie bo nigdy takich rzeczy nie otwieram a ten jeden raz mnie podkusiło :wściekła/y::wściekła/y:

Hej Wam. U nas dziś leniwie jak to w niedzielę. Małej to już prawie całkiem przeszło prócz paru luźnych kupek, ale wcina ładnie, psoci, marudzi, wróciła dawna Martynka
laugh.gif
No i nie spała za dnia wcale bo do 10.05 dziś spałyśmy
laugh.gif
I się dziewczyna chyba wyspała
p.gif
O 20 usnęła wieczorem. Mnie cosik bierze, niedobrze mi od rana, ale jeszcze znośnie. No i biegunka jednorazowa. Oby mnie nie wzięło bo zaraziłabym Nicolę, której niańkuję. Jutro mam wolne
wink2.gif

Ewi zdrówka więc takiego całkowitego;* Ładne imię Aleksandra, a dla chłopca?
Dorotar zdrówka i radości oraz spełnienia marzeń dla Twojej córci:-) Jestem ciekawa fotek:-)

A gdzie w ogóle Snoopy się podziewa??:-p

Sali jakby co to ja od wczoraj mam konto na fb i jeszcze nieporadnie mi tam wszystko idzie za co przepraszam tak na przyszłość:-D

Witam po weekendzie
Zleciał jak zwykle szybko...

W domu mam posprzatane bo wczoraj male przemeblowanie zrobilismy, Hania dzis juz wreszcie w szkole...
Takze z chlopakami siedze. w piekarniku juz karak siedzi na obiad sie piecze ;-) lepszy jest jak dojdzie w piekarniku jeszcze :tak:
Kasiek gratki ząbków:-) u nas piatek nie ma jeszcze wogole :-)
wspolczuje zainfekowanego kompa :no:

Jak cos to ja w kazdej chwili moge zniknąc bo net nie oplacony ;] w srode moze nam sie uda to zrobic ;]

reklama
Witam po weekendowo;)
Moze cos tutaj ruszy bo ciszaa przestraszna.

Vegas spoko ja tez sie motałam na poczatku;)

Kasiek
ja tez nie otwieram takich linków,ale mysle sobie ,od znajomej??to pewnie nic takiego i bach;/

Mój Tymek ma dzisiaj ten konkurs czytania ,nie sądze zeby wygrał bo czyta szybko i wzrokowa przez co w polowie wyrazy zgaduje.Mimo to jestem dumna ze Pani go wysłala i trzymajcie kciuki;)

Ja znowu słomiana wdowa,ostatnio praktycznie co tydzien...ale zregeneruje siły bynajmniej ;)

Do góry