reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar na tym ostatnim zdjęciu to dama że hoho:) Ale życzenia będą jutro może popraw suwaczek ja nie wiem co z nimi ostatnio się dzieje;/

Jednak mi się wgrało tylko nie patrzeć na ubiór bo to podomkowa stylówa:p!! Zrobiłąm fote z góry bo w sumei na zdjęciach nie widać jakie są jasne:p

Zobacz załącznik 445459Zobacz załącznik 445460Zobacz załącznik 445461

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas nazwiemy małą Aleksandra :) ja bardzo chciałam Tosię, ale po pierwsze tatuś absolutnie się nie zgadza, a po drugie stwierdziłam że nie ma co tak malutkiej nazywać bo takie tradycyjne imiona wracają do mody i tych małych Tosi u nas jak grzybów po deszczu :) aczkolwiek żałuję bo zawsze chciałam mieć Tośkę :)

kasiek88kasiek z tatusiem dziecka jestem prawie 5 lat, dokładnie 6 maja będzie rocznica. Dzidzię już tak nieśmiało planowaliśmy i w miarę szybko się udało :) Tatuś jest bardzo zadowolony i już by najchętniej biegał z malutką:D

Mamamalwina bardzo fajne imię dla Małej - Aleksandra:tak: Tosia też fajne, ale tamto zdecydowanie lepsze;-) Oczywiście wg mnie. Mi to się zawsze marzyło mieć Zosieńkę lub Juleńkę, hehe, a mamy Martynkę:-D Bo w ostatniej chwili mi się zaczęło podobać to imię, wcześniej to mąż je zaproponował.

Pomysł Zosi też był ale tu znowu tatuś się nie zgodził, niestety nie podobają mu się tradycyjne imiona :sorry2:
Martynka także bardzo ładnie :tak:
Mnie nie podobają się imiona typu Alan lub Vanessa, wolę polskie zdecydowanie, oczywiście jest to kwestia gustu ;-)

P.S. Czy mogłaby mi któraś z mamuś napisać jak dodać suwaczek, żeby pod komentarzem się wyświetlał? ładuję sygnaturę a tu wciąż nic :-(

Witam niedzielnie.
Dorotar Fajne łózko. ile za nie daliście, my to szukaliśmy takiego conajmniej 180x200.
oby małemu bardziej się nie rozwinęło. oby Amelce szybko przeszło. a córka tak samo jak moja wszystko różówe by chciała. fjana z was rodiznka, tylko taty brakuje.:-D. STO LAT dla Melci.
Mariolcia Jej Oliwierek ma już 4 miesiące. jak ten czas szybko leci.
Milenaa u mnie jest tak ze robią usg tylko trzy razy na całą ciążę no i jeśli jest jakiś problem. tak jak u mnie z tym krwiakiem i serduszkiem np.
Liza Gratulacje spadku wagi.
Kamcia Witaj ponownie. wow dwa na raz wyszły, dobrze choć ze bezboleśnie.
Maleństwo Witaj. JA też mam na pażdizernik termin ale raczej na koniec miesiąca.co do zachcianek to ja mam na kwaśne, pierwszy raz w życiu mam zachcianki ciążowe. dwie poprzednie ciąże nic a nic, a teraz jak zjem słodkie, to muszę zaraz zajescczymś kwasnym, u mnei sa to ogórki konserwowe. ostatnio zjadłam naleśnika z dżemem z kiwi i limonki, zagryzłam dwoma ogórkami i popiłam tym sokiem ze słoika.:-D:-D. a co dzień na noc chce mi się kwaśnego.
Mamamalwina WItaj. ja jak będe miała dziewczynkę to też będzie ALeksandra.
a w tym temacie nic nie działa żaden link
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

dorotar udanej imprezki dzisiaj:). Zdjęcia przepiękne, sliczna z ciebie kobieta i masz cudowną rodzinkę.
Eliza gratuluje postępów w odchudzaniu, oby tak dalej
Vi super że wam tam lepiej jest i gratuluję ząbków:)
wampi jak na zakupach?
mamamalwina, malenstwo20 witajcie
Ewi jak sie czujesz?

witam nowe mamusie:)
ja tez urodzilam Niki gdy mialam 21 lat termin miałam na wrzesień i urodziłam 5 dni po terminie no ale we wrzesniu:) w ogóle brecha z tym byla bo byliśmy na weselu u meża rodziny i ok północy dostałam skurczów hehe teraz to śmiech z tego co sie dzialo jak se przypomne:) niestety miałam cesarke choć bardzo chciałam sama urodzić

dziś mąż wział mała zeby sie pobawiać i stali na schodach i mała bawila sie z babcia w akuku przez barierke i jakos glowe wsadziła miedzy szczebelki i jak wyjmowała to sie mocno uderzyła w glówke az troszke skorki schodzi i siniaczek sie robi mąż mnie bardzo za to przepraszal ale przecież to nie była jego wina

JA z S kościółek zaliczylismy.
W ogóle to nie pisałam o tym ale te moje problemy z siusianiem to infekcja juz. Jak w poniedziałek dostałam od rodzinnego skierowanie na badanie moczu, w czwartek zaniosłam próbkę do laboratorium to wyniki jeszcze złe były mimo że lepiej się czułam. dostałam antybiotyk i w środę niosę kolejny kubeczek. Mam nadzieję że antybiotyk podziała bo gin od razu do szpitala by wysłał.
umi A czuję się nieźle. Jeszce czasemn pęcherz się odezwie ale chyba już choroba mija.
Mirableka Mąż ma rację ze przepraszał. Mógł dopilnować żeby tej główki nie wsadzała między te szczebelki.:tak:.

mirabelka ja na miejscu meża przepraszałabym dziecko nie Ciebie:-p bo to w koncu malej gdy jej pilnował sta ła sie krzywda:-p.
Ewi z infekcją do szpitala? Kurcze to ten gin jakis przewrażliwoony, chyba że jakaś faktycznie mocna to sie nie dziwie. Oby przeszło po antybiotykach

T. śpi, młody patrzy na toma i jerry'ego obok mnie:-p udostępniłam mu połowę ekranu. Bo już sama nie wiem co mam z nim robić. Kolorować nie, farbki nie, gry nie, puzzle nie, pograć w piłke nie. Normalnie marudzi strasznie. Choć nie jak bajke oglada jes cicho, ciekawe jak długo

reklama
vegas w takim razie i ja gratuluję ząbków u Martysi :-)
wampi jak tam dzionek na mieście?? udany???mam nadzieję że tak :)
kasiekkk u mnie było to samo wczoraj z kompem na fb.... jakiegoś wirusa przesyłają debile.. mi od razu zablokowało wsyztskie otwarte karty na kompie no i później już nawet nie wchodziłam bo byłam wkur*&^&%^*%(
to było pod nazwą fotoalbum i myslałam że ona mi swój fotoalbum podesłała... i chciałam obejrzeć
malenstwo witaj :-)
malenstwo ja wcinałam kwasne non stop i miałam 2 dziewczynki takze dla mnie to bzdura:-)
ale nie lubiłam sledzi w ciąży :-p o dziwwo
i od słodyczy mnie odpychało gdzie przed ciążami na codzień zajadam się słodyczami od zawsze:-) także kwasme= dziewczynka w moim przypadku ;-)
aha i z odbieraniem urody też bzdura:-) wygladłałam równie dobrze jak i przed ciążami ... ogólnie bez zadnych zmian
mamamalwina witaj równiez:-)
kasiekkk fajne włoski :-)
ewi no 2 na raz... dosłownie równocześnie robiłuy się dziurki i po kawałeczku wyszły :-) Vi miała odstep tygodnia jeden po 2 a ta mnie zaskoczyła 2 na raz.. ale to i dobrze bo szybciej sie z tym uporała :-) teraz czekamy na kolejne hehe
a jak się czujesz??

kurcze ja ledwo nadrabioam wczorajszy dzień a co dopiero poczytać wstecz co tam się u was działo :-p chyba mi się nie będzie chciało
:zawstydzona/y:

Do góry