reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Dorotar śliczne foty szkoda tylko że ten termin taki odległy;/

Młoda93 super że lepiej:)

Mariolcia
witaj mów co tam u Was:)

Liza
gratuluję :) I Fajne klocki:)

Vegas
zdrówka dla Martynki:)

Kamcia
witaj :)

Sorry że tyle ale w piątek otworzyłam od koleżanki na FB link i zaatakowało mi coś komputer teraz śmigam na trybie awaryjnym z obsługą sieci normalnie windows 98 hahah łaskawie się załączył a nasz kupel od kompów do wawy pojechał i jutro wróći i pewnie cały system mi na nowo postawi;/

Dominika pojechała do domu na wieś a ja sprzątam;/

Teściowa mi wczoraj włoski zrobiła chyba bardzo się za mną stęskniła bo dla mnie są mega!!!!! Teraz to już całkiem prawie blondynką jestem:)

reklama
Hej Wam. Nasza Bidulka Malutka już nie wymiotuje, dużo pije, coś tam je, np. kleik ryżowy zjadła z miłą chęcią, pół paróweczki bo się uparła, że chce choć miałam wątpliwości czy nie zwymiotuje, ale na szczęście dobrze się trzyma. Tylko strasznie osłabiona jest i tylko leży albo śpi i baje ogląda bo nie ma nawet ochoty chodzić a co dopiero się bawić. Kurcze aż do niej nie podobne, ale co się dziwić.. Ważne też, że gorączki nie ma. I nocka ładna była. Ja sobie sprzątam, J. na zakupach.

Liza nie dziwię się Hani, sama bym takie klocki poukładała:-D
Kasiek to teściowa się stęskniła za Tobą faktycznie:-D W ogóle fajnie masz, że masz teściową fryzjerkę, wszystko za darmo:-p Uu to współczuję dolegliwości Twojemu komputerkowi, oby szybko stanął na nogi:-)
ViKamcia gratki dla Emmy nowych ząbków:-) U Martynki, jak u Twojej Vi, jest już cały komplet ząbków:tak:
Sali to baw się dobrze:-)
Wampi szalej, udanego wypadu:-)

Kasiek ja to dostałam od jednej dziewczyny tu z młodych mam ale nie wiem czy ona tu jeszcze sie udziela nie bede nazwiska przytaczac,najlepsze ze do było od wielu wyslane i ona mogła o tym nie wiedziec nawet...na szczescie mam antywirusa i wszystko mi dziala;)
Kumpela na gg dostała link od kumpla który w tym czasie był w pracy i to tez był wirus;/

Sali to akurat dostałam od prywatnej koleżanki chociaż wcześniej też dostałam ale nie otworzyłam nie wiem czemu teraz to zrobiłam bo ja nigdy nie otwieram takich linków pisałam z nią mówi że nasz kumpel się głowi ale chyba skończy się na stawianiu systemu;/

Vegas super że Martynce lepiej a teściowa chyba bardzooooooooo się stęskniłą:p

ja mam 20 lat (rocznikowo 21lat)
to moja ciąża pierwsza nie planowana, ale się cieszę że noszę pod serduszkiem skarba.
termin mam na 1 października.
Już nie mogę się doczekać USG następnego. zobaczę maleństwo i usłyszę serduszko.
Kto wie możliwe że będą bliźniaki - sama jestem z bliźniąt.
Pierwsze kopnięcie chciałabym już poczuć i jak się porusza.

odnośnie młodych mam (nastek itp) nic w tym złego. Wszystko zależy od osoby czy potrafi się dzieckiem zająć czy bardziej jest tzw paniusią.
Ja mimo że mam 20 lat wyglądam (niektórzy mówią) że na 16-17lat. i na razie mam mały brzuszek i się nie wstydzę.
Ciąża to wielkie szczęście dla kobiety. I "sklejka" dla związku - jeszcze bardziej zbliża parę.

Maleństwo witaj pisz jak najczęściej widzę że Ty w tym samym czasie i wieku zaszłaś co ja ja miałam termin na 28 wrzesień 1 październik:) Młoda urodziła się 4 października:) Też miałam 21 lat pozdrawiam:) A jak z tatusiem maleństwa. Gratuluję;)

kasiek sali no włansie duzo tych linków na FB jest z wirusami, ja w tym tyg dostałam dwie takie wiadomosci ale ich wogole nie otwieram :tak:
malenstwo witaj!!! :-) gratuluje maluszka;-) ja majac 21 lat we wrzesniu zaszłam w trzecią ciąże :-D :happy:
Super ze tatus cieszy sie z ciązy, i tak byc powinno :-)

Ja miałam tyle roboty ze brak słów, musialam beczke z kapusta kiszoną opróznic bo juz sie zaczynala psuc bo za cieplo ;/ i teraz niewiem co zrobie z taka ilościa kapuchy.... jeden garnek juz zagotowany ostudze i zamroże ;P a z reszty chyba pierogi:eek: nie wspone o tym ze 4 słoiki tez ubiłam w słoiki i do lodówki włozyłam :happy: do tego Hani ten zbudowac sama jeszcze nie umiała wiec ja sie zaczelam bawic ale miki wstal i obiadek jemy teraz;P dokoncze później :tak:
musze ciuchy jeszcze poskladac :-)

Liza a skąd jesteś. podjem trochę z chęcią kapusty. i pierogów z kapustą również. ;p

Dziewczyny mam pytania - Wasze najdziwniejsze zachcianki?? I czy wierzycie w to że jak się je słodkie to dziewczynka a kwaśne to chłopiec?? oraz czy wierzycie w to że jak kobieta w ciąży pięknieje to chłopiec a jak wysypie ją to dziewczynka "bo odbiera urodę matce"??

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy i te obecne również :) ja mam 21 lat, rocznikowo 22, a termin porodu na 31 maj :) brzuszek zaczął akurat konkretnie rosnąć :)
Co do zachcianek, na początku ciąży żadnych a obecnie naszło mnie na słodycze :) choć nie są to takie zachcianki że muszę bo zabiję :)
Spodziewam się dziewczynki i faktycznie niby mam jakieś krostki choć nie bardzo w to wierzę :)

Do góry