reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Dorotar śliczne foty szkoda tylko że ten termin taki odległy;/

Młoda93 super że lepiej:)

Mariolcia
witaj mów co tam u Was:)

Liza
gratuluję :) I Fajne klocki:)

Vegas
zdrówka dla Martynki:)

Kamcia
witaj :)

Sorry że tyle ale w piątek otworzyłam od koleżanki na FB link i zaatakowało mi coś komputer teraz śmigam na trybie awaryjnym z obsługą sieci normalnie windows 98 hahah łaskawie się załączył a nasz kupel od kompów do wawy pojechał i jutro wróći i pewnie cały system mi na nowo postawi;/

Dominika pojechała do domu na wieś a ja sprzątam;/

Teściowa mi wczoraj włoski zrobiła chyba bardzo się za mną stęskniła bo dla mnie są mega!!!!! Teraz to już całkiem prawie blondynką jestem:)

reklama
Hej Wam. Nasza Bidulka Malutka już nie wymiotuje, dużo pije, coś tam je, np. kleik ryżowy zjadła z miłą chęcią, pół paróweczki bo się uparła, że chce choć miałam wątpliwości czy nie zwymiotuje, ale na szczęście dobrze się trzyma. Tylko strasznie osłabiona jest i tylko leży albo śpi i baje ogląda bo nie ma nawet ochoty chodzić a co dopiero się bawić. Kurcze aż do niej nie podobne, ale co się dziwić.. Ważne też, że gorączki nie ma. I nocka ładna była. Ja sobie sprzątam, J. na zakupach.

Liza nie dziwię się Hani, sama bym takie klocki poukładała:-D
Kasiek to teściowa się stęskniła za Tobą faktycznie:-D W ogóle fajnie masz, że masz teściową fryzjerkę, wszystko za darmo:-p Uu to współczuję dolegliwości Twojemu komputerkowi, oby szybko stanął na nogi:-)
ViKamcia gratki dla Emmy nowych ząbków:-) U Martynki, jak u Twojej Vi, jest już cały komplet ząbków:tak:
Sali to baw się dobrze:-)
Wampi szalej, udanego wypadu:-)

Kasiek ja to dostałam od jednej dziewczyny tu z młodych mam ale nie wiem czy ona tu jeszcze sie udziela nie bede nazwiska przytaczac,najlepsze ze do było od wielu wyslane i ona mogła o tym nie wiedziec nawet...na szczescie mam antywirusa i wszystko mi dziala;)
Kumpela na gg dostała link od kumpla który w tym czasie był w pracy i to tez był wirus;/

Sali to akurat dostałam od prywatnej koleżanki chociaż wcześniej też dostałam ale nie otworzyłam nie wiem czemu teraz to zrobiłam bo ja nigdy nie otwieram takich linków pisałam z nią mówi że nasz kumpel się głowi ale chyba skończy się na stawianiu systemu;/

Vegas super że Martynce lepiej a teściowa chyba bardzooooooooo się stęskniłą:p

ja mam 20 lat (rocznikowo 21lat)
to moja ciąża pierwsza nie planowana, ale się cieszę że noszę pod serduszkiem skarba.
termin mam na 1 października.
Już nie mogę się doczekać USG następnego. zobaczę maleństwo i usłyszę serduszko.
Kto wie możliwe że będą bliźniaki - sama jestem z bliźniąt.
Pierwsze kopnięcie chciałabym już poczuć i jak się porusza.

odnośnie młodych mam (nastek itp) nic w tym złego. Wszystko zależy od osoby czy potrafi się dzieckiem zająć czy bardziej jest tzw paniusią.
Ja mimo że mam 20 lat wyglądam (niektórzy mówią) że na 16-17lat. i na razie mam mały brzuszek i się nie wstydzę.
Ciąża to wielkie szczęście dla kobiety. I "sklejka" dla związku - jeszcze bardziej zbliża parę.

Maleństwo witaj pisz jak najczęściej widzę że Ty w tym samym czasie i wieku zaszłaś co ja ja miałam termin na 28 wrzesień 1 październik:) Młoda urodziła się 4 października:) Też miałam 21 lat pozdrawiam:) A jak z tatusiem maleństwa. Gratuluję;)

kasiek sali no włansie duzo tych linków na FB jest z wirusami, ja w tym tyg dostałam dwie takie wiadomosci ale ich wogole nie otwieram :tak:
malenstwo witaj!!! :-) gratuluje maluszka;-) ja majac 21 lat we wrzesniu zaszłam w trzecią ciąże :-D :happy:
Super ze tatus cieszy sie z ciązy, i tak byc powinno :-)

Ja miałam tyle roboty ze brak słów, musialam beczke z kapusta kiszoną opróznic bo juz sie zaczynala psuc bo za cieplo ;/ i teraz niewiem co zrobie z taka ilościa kapuchy.... jeden garnek juz zagotowany ostudze i zamroże ;P a z reszty chyba pierogi:eek: nie wspone o tym ze 4 słoiki tez ubiłam w słoiki i do lodówki włozyłam :happy: do tego Hani ten zbudowac sama jeszcze nie umiała wiec ja sie zaczelam bawic ale miki wstal i obiadek jemy teraz;P dokoncze później :tak:
musze ciuchy jeszcze poskladac :-)

Liza a skąd jesteś. podjem trochę z chęcią kapusty. i pierogów z kapustą również. ;p

Dziewczyny mam pytania - Wasze najdziwniejsze zachcianki?? I czy wierzycie w to że jak się je słodkie to dziewczynka a kwaśne to chłopiec?? oraz czy wierzycie w to że jak kobieta w ciąży pięknieje to chłopiec a jak wysypie ją to dziewczynka "bo odbiera urodę matce"??

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy i te obecne również :) ja mam 21 lat, rocznikowo 22, a termin porodu na 31 maj :) brzuszek zaczął akurat konkretnie rosnąć :)
Co do zachcianek, na początku ciąży żadnych a obecnie naszło mnie na słodycze :) choć nie są to takie zachcianki że muszę bo zabiję :)
Spodziewam się dziewczynki i faktycznie niby mam jakieś krostki choć nie bardzo w to wierzę :)

Do góry