reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej, u nas dziś znowu ładnie i cieplutko słoneczko świeci:) no ok dorotar ja juz zaczynam trzymać kciuki:) a chrzciny fajne, my tez mieliśmy w domu tylko ze u nas było ponad 30 osób a ja chciałam zrobić male tylko my i rodzice chrzestni ale teściom sie to nie podobało wiec była najbliższa rodzina a i jeszcze tesciowie zaprosili od siebie 6 osób (dobrych znajomych sąsiadów) dla mnie to chore zapraszac sasiadów na chrzciny wnuczki eh no ale cóz. hmm to lepiej musze poszukac innego prezentu na urodziny a krzyzyk niech sam kupuje ja mu tylko pomoge wybrać:) kurcze niki cos od wczoraj wieczorem jakaś marudna jesc nie chce bawic sie też nie ani spać tylko płacz. wstawiłabym swoje zdjecie bo ktoras z was o to prosiła ale nie mam tu na laptopie swoich zdjeć tylko z wesela mam zdjecia

reklama
dorotar Oby się wszystko udało:tak:. Fajnie to sobie połączyliście, 2 okazje a jedna impreza:-D
Ewi to może ta ciaża bedzie oddchudzająca, maluch urosnie a tobie ubedzie:-D:-p

I już w domku, pani doktor nas nie przyjeła bez zapisu. Zapisałyśmy się ale cholera dopiero na 27 kwietnia, w takim wypadku skoro tyle czasu będę jeszcze dzonić do poradni neurologicznej w Warszawie na ul. Niekłańskiej bo tam ma już kartę założoną, może tam uda się szybciej dostać. Ech NFZ.

Ech trzeba się zabrać za konkretną robotę bo w niedzielę chrzciny i urodziny.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny. Dziś rano sprawdzałam temperaturę i już gorączki nie było. Po 11 przyszła do mnie położna zobaczyła małą i stwierdziła, że jest już wszystko dobrze. Pępek się goi i to ładnie ale najprawdopodobniej będzie miała jakieś plastry bo jest wysoko. W czwartek idę z nią do lekarza a ja później do ginekologa chyba, że będę bardziej krwawić, to mam się zgłosić do szpitala. Cieszę się że już dziś nie muszę iść.
Moja kruszynka to straszny głodomor.

VEGAS dziękuję.

Dziewczyna zaczynają mnie nerwy ponosić bo małemu znowu troszkę w nosku charczy i lekki katarek, od razu Euphorbiu podałam, ale Qzwa już siły do chorób tych moich dzieci nie mama.

Ostatnia edycja:
Witam, pamięta mnie ktoś jeszcze na tym wątku ?:-)
strasznie wypadłam z rytmu pisania na forum a za to się kura domowa ze mnie zrobiła. Oliwierek potrzebuje co raz więcej uwagi, chciałby żeby non stop z nim gadać, śmiać się do tego gotowanie, sprzątanie :tak:
u was dzieciaczki zdrowe ? :)

EWI44 Yhym . Myślałam że to tak tylko u mnie . No u mnie nie mają potrzeby mi robić , i co ? nie zrobią mi USG do porodu ? hehe . Tak waga na początku ciąży może spadać , też teraz zrzucam .:)

DOROTAR110 Ładniutkie zdjęcia ;))

Ewi to może ta ciaża bedzie oddchudzająca, maluch urosnie a tobie ubedzie:-D:-p
Sie nie śmiej bo i u mnie tak bylo ze przed Mikim schudłam i potem ładnie powoli tyłam jak zwykle +10kg bylo a po porodzie 2 mies i waga sprzed porodów znów ;))) hehehe a z pierwszymi dwoma porodami to tragedia... ;P

Super fotki!!!! wszystkie ;-)

Mariolcia witaj:-) dawno cie nie bylo ;-)

Na wage wlazłam no i mam -1,5kg ;-) czyli jest oki :-) oby tak dalej...
Ja dzis dostalam paczke ze streetcoom i Hania wniebowzięta :-D dostala takie cos w szkole z kolezankami musze zorganizowac czas by rozdac ulotki i bransoletki dla dziewczynek :-) LEGO FRIENDS 3061 Kawiarnia ZIELONA GÓRA NOWOŚĆ (2176573316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Hej Laski. Malutka Bidulka nyna sobie. Na szczęście dziś za dnia nie wymiotowała, za to nocka nie była za ciekawa i Mała rano miała 38 gorączki. Teraz też ma lekką gorączkę, ale sporo śpi i już ładnie je jak na tę dolegliwości. Tzn takie lekkostrawne rzeczy. I już nie wymiotuje po wodzie bo w nocy po wodzie ostro haftowała.. Ma też leki odpowiednie, więc liczę, że będzie tylko lepiej.
Wreszcie weekend
wink2.gif

Liza wow, świetne te klocki:tak: I gratuluję spadku wagi:-)
Dorotar zapomniałam napisać, że paczka doszła w zeszłym tyg:tak: Dzięki wielkie:-) A foty extra. Fajne masz te Skarby a i Tobie w rudym fajnie:tak: Świetne łóżko, a jakie ma wymiary? Tak z ciekawości.
Mariolcia a niedawno rodziłaś:-) Fajnie, że się odezwałaś:tak:

Do góry