reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VEGAS a dobre ciuchy???
Łóżko ma wymiary 140cm na 2metry, Fajne dziś pierwsza nocka aż mi dziwnie się leży.

Dzieci śpią a mama po necie buszuje.

reklama
Dorotar zdrówka dla Małego bo zapomniałam. Niech kuruje się raz dwa:tak: Tak, dobre ubranka, tzn legginsy to nawet za duże:-D Ale to dobrze, lepiej za duże niż za małe. Bluzka na teraz tak jak chciałam, a sukienka przecudowna, strasznie mi się podoba i będzie na niejedną okazję bo u nas w każdym miesiącu ktoś ma urodziny z rodziny, więc jak znalazł, no i ciepłe miesiące przed nami. My mamy wyrko 160cm na 2 metry. Tak myślałam, że macie mniejsze bo zaraz stwierdziłam, że nie wyspałabym się, mój mąż się rozpycha strasznie:sorry2: Nawet w naszym to ja na ogół śpię na krańcu łóżka.

VEGAS to dobrze, jak mówisz lepiej za duże niż za małe.
Z nami mały jeszcze śpi:-D, a poprzednie łóżko nie było większe, mój też się rozpycha ale go gonię i nie daje mu, i budzę go zawsze jak chrapie hehe:-D:-D:-D

A do chorób moich dzieci to już siły nie mam, Melcia też przeziębiona, wczoraj gorączka, dziś pół dnia też, ach
A co do ciuchów, dostała pieniążki od chrzestnego na urodziny bo niestety wujek nie przyjedzie w niedzielę i dołożyłam jej i kupiła kurkę a ile płaczu i gadania:angry: było, że nie chce tej kurtki, że ją boli:confused:, że chce różową (swoją drogą różem to ja u niej już rzygam, ile można), no i kupiłam jej taką czarną a'la jak na motor, ze ściągaczami na rękawach i na dole a tak to taka niby skóra i wygląda w niej jak zadziora.
Ale założyliśmy tu któregoś dnia do przedszkola (wyjścia nie miała, nie po to tyle kasy dałam by nie chodziła w niej) i jak szłyśmy to się cieszyła, że ma taką samą kurtkę jak mama, bo jak mam podobną. Ale zakupy ciuchowe to z nią straszne są, wszystko przed Tobą:happy2:

Dorotar Ty mnie lepiej nie strasz:-D Moja już teraz zaczyna mieć swoje gusta, ale mam nadzieję, że jej miną gusta niektóre jak np zamiłowanie do Zygzaka czy Złomka bo jakieś mi się to wydaje chłopięce:-p Lubi też Świnkę Peppę. Ja to jeszcze mogę zdzierżyć, ale mąż jak widzi Peppę to tylko komentuje jej wygląd:-D Uwielbia też Stacyjkowo. To taka już powiedzmy uniwersalna bajka. Na szczęście ubiera się bez większych problemów w to co jej daję, ale jak ma do wyboru np. jakąś różową bluzkę czy bluzkę z Peppą to zawsze Peppę wybierze, albo ma jedną bluzkę do spania z Zygzakiem i bije wszystkie piżamki na łeb i szyję, ona tam nie lubi księżniczek jak ma obok auta:-p No i żeby nie było, że moja tak lubi te auta to dodam, że ma mnóstwo lalek i też się nimi bawi w mini mamusię, wózkami jeździ, więc nie ma źle:-D I stroję ją w sukienki i spódniczki, kucyczki robię i warkoczyki, więc jest lala:-)

a tu najnowsze fotki naszej Panienki - zamiłowanie do kosmetyków to ma po mamie:-D
Zobacz załącznik 445320 Zobacz załącznik 445321

Zobacz załącznik 445322Zobacz załącznik 445323Zobacz załącznik 445324 Zobacz załącznik 445325 Zobacz załącznik 445327

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny mam już neta :-)
ale wybaczcie .. nadrobię was jutro.. dzisiaj mnie [podłączyli do sieci i [powoli ogarniam forum... także cierpliwości :-)

tęskniłyście?? :-p

ah to muszę się jeszcze przy okazji pochwalić że Emce wyszły 2 górne jedynki tydzień temu ...
jednocześnie... i na szczęscie bezboleśnie :-)

no i na nowym mieszkanku całkiem przyjemnie :-) o niebo lepiej niz na starym hehe ;-) i wszedzie bliżej...
no i mamy więcej miejsca :-)

a zdjęcia.. zrobię... niedługo :-)

Dorotar Melcia boska prawdziwa modelka a synus wymiata czupryną;)

Moja Kaja nie bawi sie lalkami nie chce nosic spinek,ale to przez to ze ma starszego brata i z niego bierze przykład,jak na razie ten zły .Ciagle cwiczy karate a teraz nawet jezdzi na deskorolce ,bo dostał na ur.Bajki oglada ale woli filmy młodziezowe które Tymek lubi.Mama nadzieje ze jej minie hehe.

Ja dzisiaj ide na ur.do kolezanki,miały byc w klubie ale z racji ze "słomiana wdowa" z niej i sama w domu z córką wiec 5 bab zostaje w domku;)

reklama
Heja
Vegas zdrówka dla małej ;) niunia sie nie zmienia;) mala modnisia;)
Dorotar dla Twoich łobuzów rózwniez :-)
Kamcia super ze jestes i gratki jedyneczek ;-)

No i mamy znów weekend... w sumie w domu az tak tragicznie nie ma ale zaraz ogarne troszku :)
A jak Miki pojdzie spac juz obiecałam Hani ze ulozymy to Lego :-) nie moze sie doczekac :happy:
Milego dnia!

Do góry