reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VEGAS a dobre ciuchy???
Łóżko ma wymiary 140cm na 2metry, Fajne dziś pierwsza nocka aż mi dziwnie się leży.

Dzieci śpią a mama po necie buszuje.

reklama
Dorotar zdrówka dla Małego bo zapomniałam. Niech kuruje się raz dwa:tak: Tak, dobre ubranka, tzn legginsy to nawet za duże:-D Ale to dobrze, lepiej za duże niż za małe. Bluzka na teraz tak jak chciałam, a sukienka przecudowna, strasznie mi się podoba i będzie na niejedną okazję bo u nas w każdym miesiącu ktoś ma urodziny z rodziny, więc jak znalazł, no i ciepłe miesiące przed nami. My mamy wyrko 160cm na 2 metry. Tak myślałam, że macie mniejsze bo zaraz stwierdziłam, że nie wyspałabym się, mój mąż się rozpycha strasznie:sorry2: Nawet w naszym to ja na ogół śpię na krańcu łóżka.

VEGAS to dobrze, jak mówisz lepiej za duże niż za małe.
Z nami mały jeszcze śpi:-D, a poprzednie łóżko nie było większe, mój też się rozpycha ale go gonię i nie daje mu, i budzę go zawsze jak chrapie hehe:-D:-D:-D

A do chorób moich dzieci to już siły nie mam, Melcia też przeziębiona, wczoraj gorączka, dziś pół dnia też, ach
A co do ciuchów, dostała pieniążki od chrzestnego na urodziny bo niestety wujek nie przyjedzie w niedzielę i dołożyłam jej i kupiła kurkę a ile płaczu i gadania:angry: było, że nie chce tej kurtki, że ją boli:confused:, że chce różową (swoją drogą różem to ja u niej już rzygam, ile można), no i kupiłam jej taką czarną a'la jak na motor, ze ściągaczami na rękawach i na dole a tak to taka niby skóra i wygląda w niej jak zadziora.
Ale założyliśmy tu któregoś dnia do przedszkola (wyjścia nie miała, nie po to tyle kasy dałam by nie chodziła w niej) i jak szłyśmy to się cieszyła, że ma taką samą kurtkę jak mama, bo jak mam podobną. Ale zakupy ciuchowe to z nią straszne są, wszystko przed Tobą:happy2:

Dorotar Ty mnie lepiej nie strasz:-D Moja już teraz zaczyna mieć swoje gusta, ale mam nadzieję, że jej miną gusta niektóre jak np zamiłowanie do Zygzaka czy Złomka bo jakieś mi się to wydaje chłopięce:-p Lubi też Świnkę Peppę. Ja to jeszcze mogę zdzierżyć, ale mąż jak widzi Peppę to tylko komentuje jej wygląd:-D Uwielbia też Stacyjkowo. To taka już powiedzmy uniwersalna bajka. Na szczęście ubiera się bez większych problemów w to co jej daję, ale jak ma do wyboru np. jakąś różową bluzkę czy bluzkę z Peppą to zawsze Peppę wybierze, albo ma jedną bluzkę do spania z Zygzakiem i bije wszystkie piżamki na łeb i szyję, ona tam nie lubi księżniczek jak ma obok auta:-p No i żeby nie było, że moja tak lubi te auta to dodam, że ma mnóstwo lalek i też się nimi bawi w mini mamusię, wózkami jeździ, więc nie ma źle:-D I stroję ją w sukienki i spódniczki, kucyczki robię i warkoczyki, więc jest lala:-)

a tu najnowsze fotki naszej Panienki - zamiłowanie do kosmetyków to ma po mamie:-D
Zobacz załącznik 445320 Zobacz załącznik 445321

Zobacz załącznik 445322Zobacz załącznik 445323Zobacz załącznik 445324 Zobacz załącznik 445325 Zobacz załącznik 445327

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny mam już neta :-)
ale wybaczcie .. nadrobię was jutro.. dzisiaj mnie [podłączyli do sieci i [powoli ogarniam forum... także cierpliwości :-)

tęskniłyście?? :-p

ah to muszę się jeszcze przy okazji pochwalić że Emce wyszły 2 górne jedynki tydzień temu ...
jednocześnie... i na szczęscie bezboleśnie :-)

no i na nowym mieszkanku całkiem przyjemnie :-) o niebo lepiej niz na starym hehe ;-) i wszedzie bliżej...
no i mamy więcej miejsca :-)

a zdjęcia.. zrobię... niedługo :-)

Dorotar Melcia boska prawdziwa modelka a synus wymiata czupryną;)

Moja Kaja nie bawi sie lalkami nie chce nosic spinek,ale to przez to ze ma starszego brata i z niego bierze przykład,jak na razie ten zły .Ciagle cwiczy karate a teraz nawet jezdzi na deskorolce ,bo dostał na ur.Bajki oglada ale woli filmy młodziezowe które Tymek lubi.Mama nadzieje ze jej minie hehe.

Ja dzisiaj ide na ur.do kolezanki,miały byc w klubie ale z racji ze "słomiana wdowa" z niej i sama w domu z córką wiec 5 bab zostaje w domku;)

reklama
Heja
Vegas zdrówka dla małej ;) niunia sie nie zmienia;) mala modnisia;)
Dorotar dla Twoich łobuzów rózwniez :-)
Kamcia super ze jestes i gratki jedyneczek ;-)

No i mamy znów weekend... w sumie w domu az tak tragicznie nie ma ale zaraz ogarne troszku :)
A jak Miki pojdzie spac juz obiecałam Hani ze ulozymy to Lego :-) nie moze sie doczekac :happy:
Milego dnia!

Do góry