reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEJ

Vegas Hania to róznie ale miedzy 20-21 chodzi spac ;-) ale ona to juz sama sobie chodzi, wiadomo starsze dziecko wiec juz nie wczesnie idzie i tylko kiedy jej sie zachce idzie do siebie i zasypia ;-) :tak: Daniel to od 3 lat dobranocka buzi i spac. jak bym chciala by wszystkie tak miały :-D ;-)

Ja tylko wpadłam sie przywitac i milego weekendu życzyc...
Mam dzis tyle roboty :-( jestem chora... ;/ ehhh nózki sie gotują, ciasto mialam zrobic, i bigos po poludniu, do tego ogolne porządki w domu i okna pomyje po zimie... :tak:
Takze spadam.
Milego dnia. :*

reklama
Młoda93 to dobrze bilirubina spada teraz z dnia na dzień będzie coraz mniejszym chińczykiem:)

Malwina
a nie masz awanturki jak ją przenosisz z samochodu??

Liza powiem że z tym zasypianiem masz rarytasy:)

Vegas ale uciechę dziecku zrobiłaś super!! Moja na siebie Mimi woła a to dlatego że urywa końcówkę DoMI. Ale byłam z niej dumna jak się wytuszowała moja mała dama:)

Nie pisałam ale Domka powolutku ale ruszyła z mówieniem już powie krótkie zdanie ale powie jak nie mówiła imienia mojej siostry to już mówi Ija (Iza) ostatnio pięknie powiedziało pięknie jabłko :) Moja mama się śmieje że drugą siost odmienia przez przypadki bo w zależności co chce to mówi Aga Agi Ago....

Ja wczoraj na piwo wyszłam z kumpelami trochę drętwo było więc przeniosłyśmy się piętro wyżej do lokalu a tam karaoke:D Ale się powydzierałyśmy koło północy stwierdziłyśmy że idziemy do jednej z nich jeszcze po piwku strzelić tam sobie zrobiłyśmy malutkie karaoke:p A że nasi rodzice się przyjaźnili to mówiłyśmy do nich ciociu /wujku i oczywiście trafiło mi się jak szłam do łazienki trafiłam na wujka już taka uhahana:p"Cześć wujku" A ten się tylko uśmiechnął i powiedział że tak myślał że to ja:p
Muszę do koleżanki zadzwonić czy nie wystraszyłyśmy wujka ''dziewczyny" bo on już jest z 10 lat wdowcem jak nie więcej i ma dziewczynę:) A teraz wstałam i mama się pyta który lokal jest do 2.30 otwarty to powiedziałam że u Magdy.P też się śmiałą ze mnie:)

Ja juz nie pisze co Kaja mówi bo juz mowi wszystko zdaniami nawet słowo temperatura nie jest dla niej problemem takze juz nie mam czym sie chwalic hihi.;-)

JHhahaha nie zle Kasiek;D
Ja tez bylam na piwku ale grzecznie po 22 byłysmy juz w domu i tez piwko jeszcze trzasnełysmy z kumpela;0

Ostatnia edycja:
Sali no ale moja nie mówiła prawie wcale więc z najmniejszego słowa się cieszę:p U mnie tez to było grzecznie bo w tamtym tygodniu skończyły koło 4 czy 5 z twardym alkoholem na szczęście u innych znajomych byłam ale ja tyle bym nie siedziała bo lituje się nad mamą:p

Ale tu cisza dzisiaj :-p

kasiek super, gratulacje dla Domki :tak: jeszcze trochę a będzie Ci nawijać jak katarynka :-)

Liza zdrówka ;* ;-)

młoda_mama jak dobrze, że bilirubina spada :tak: już niedługo nie będzie śladu po żółtaczce ;-)

My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Zuzia tak marudna, że szok :sorry2: chciała poszukać ptaszki, a że ich nie było to ciągle jęczała :baffled: Teraz pije kakao i mam nadzieję, że jej się trochę humor poprawi.

Już są efekty spadania bilirubiny u małej. Właśnie dziś miała taki dłuższy spacer do babci. Babcia ucieszona a za to wnuczka poszła spać.
Dziewczyny powiedzcie mi co jest dobre na to aby utrzymać pokarm w piersiach?? Mam coraz mniej i mała mi je co 20 minut bo za mało go posiadam w piersiach. Moja mama każe mi pić bawarkę( herbatę z mlekiem). Czy są jeszcze jakieś dobre metody aby utrzymać pokarm??

MŁODA MAMA herbatki na laktację np. firmy HIPP i albo przede wszystkim dużo daje picie dużych ilości wody niegazowanej minimum 2-3 litry dziennie, dasz radę kryzysy się zdażają, ale jak chcesz karmić to wierzę, że Ci się uda. A Ty miałaś cesarkę tak???? Pewnie pisałaś ale już nie pamiętam z jakiego powodu, czy normalna akcja porodowa Ci się rozpoczeła czy cesarka była z dnia na dzień bez żadnych oznak porodu?????

dorotar młoda_mama pisała chyba, że rodziła naturalnie.

młoda_mama tak jak dorotar już pisała herbatki na laktacje. Chociaż mi to nic nie pomagało, ani herbatki, ani bawarki, ani woda...

ANETKA no właśnie pytam bo ostatnio chodzę ledwo żywa o wszystkiego nie wyłapuje, chyba brakuje czegoś w mojej ubogiej diecie.

A co się dzieje z dziewczynami: SNOOPY, VIKAMCIA, MAŁA CZARNA, ROZ dawno ich nie było/?????

reklama
Hejka :)
dorotar rox nie ma glowy by pisac, snoopy tez ponoc ;) kamcia nie ma neta jeszcze a mala czarna nie odpisuje na esy.... :nerd:

mloda93
na powiekszenie laktacji polecam jedną herbatke z Herbapolu No i pij dużo wody :) inne herbatki te w granulka moim zdaniem są do d**y ;P wszystkie mialam i nic nie pomagały ta jedyna byla super! ;)

Spadam, bo jeszcze w piżamie siedzę a do tesciow mamy jechac kolo 9 ;P
Milej niedzieli:*

mloda link dla Ciebie: http://www.cefarm24.pl/841,fito-mix...nt=841#nclid=cd4a7313b9692cb2c4b3ca82e97c5d62

Ostatnia edycja:
Do góry