reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Faktycznie cisza tutaj dzis ;-)

Vegas wieczorem porobię zdjęcia niestety komórką go kabel do aparatu od kilku dni jest uznany za zaginiony :dry:

Ja mamie powiedziałam w 4tym miesiącu, z resztą nawet jakbym chciała dłuzej ukrywać to nie mogłam bo brzuch był bardzo bardzo widoczny, reakcja była nijaka nawet obojętna, reszta rodziny mojej i J nie byli zdziwieni, od kilku miesięcy mieszkaliśmy razem więc byli przygotowani na takową ewentualność, a teraz coraz częściej słyszymy pytania kiedy drugie ;-)

reklama
wampi, a to miałas przygodę z tatą. Moj był w cieżki szoku ale nim to sie wcale nie przejmowałam:-D. Ja to najbardziej obawiałam sie mamy w sumie była w porządku, ale widziałam jak przez ten cały czas sie gryzła z tym wszystkim bo jednak nastawiała sie na zupełnie inna przyszłość dla mnie:-p
kasiek:-D nie ale jakoś tak odpoczywam od domowego zgiełku w tej burzy telefonów jaką dzisiaj mamy:-D
kaamaa tak szybko ci brzuszek wyskoczyl? U mnie to ledwo ledwo zaczynało coś byc widać na poczatku 6 miesiąca a tak wyraźnie to na poczatku 7 :tak:. Z tym że ja w sumie nigdy chuda nie byłam to pewnie przez to

Umi bardzo szybko mnie "wywaliło" już w 3cim miesiącu ciążko było mi dopiąć normalne spodnie kiedyś wstawiałam zdjęcie z 22t.c z wielką "bambaryłą" z przodu ;-)

kaamaa rozumiem, ja w sumie do samego końca chodziłam w swoich rurkach:-p. Tzn nie do momentu w którym opadł mi brzuch, po tym zjawizsku juz spodni nie dopiełam, a było tak że w piątek byłam w nich w szkole, w sobotę je prałam, a w poniedziałek juz ich nie zapięłam:-D

Witam

U nas śnieg leży i 2 stopnie na plusie , byłyśmy trochę na dworze ale zimno
Wczoraj cały dzień się byczyliśmy , jedynie wyskoczyłam na pół godzinki na miasto po zakupy

Liza to fajnie ze z Mikim lepiej

Ewi co tam???

Zuzia wstała o 6 i już piszczy ehhh dzieci;-):-D

A my postanowiliśmy puścić Zuzię od września do przedszkola , 1 marca rusza nabór ciekawe czy się dostanie..
oczywiście do prywatnego , bo państwowe jest tylko 1 w naszym mieście i szans nie ma wcale bo ja siedzę w domku.

Malwina my też w tym roku chcemy poslać Julkę do przedszkola, nabór zaczyna się 15 marca. Mam nadzieję że Nasze dziewczyny się dostaną.

Julka zasnęla idę i ja się położę bo mnie strasznie muli ;-)

Malwina no to powiodzenia;)
U nas ostatnio dwumiesieczne dziecko babka zapisywała...strasznie ciezko sie dostac.Pierwszenstwo maja dzieci którycch rodzice pracuja a jeszcze lepiej jak starsze dziecko chodziło do tego przedszkola,co do prywatnych to teraz rzadko spotyka sie panstwowe przedszkola u nas w polizu jest jedno na 6,ale ponos tam stale wszawica owsiki i inne spektakularne chorubska panuja;/

U nas nabór od 1 marca :tak:. Ja mam zamiar składać papiery do 2. U nas sytuacja z panstwowymi przedszkolami wyglada lepiej, ale tez sie zaczynam bać, że młodego moga nie przyjąć...

Jak się nie dostanie to płakać nie będę , bedę jeszcze z nią w domu
Ale widzę ze ona potrzebuje towarzystwa , nie chce zeby była samolubna itp.
ak by sie dostała to 340 zł z wyżywieniem za miesiąc, uważam ze to nie duzo

reklama
Witam;)
Wlasnie wrocilam z miasta, odebralam okulary, kuilam sobie farbe do wlosow bo pol roku nie malowalam. Maly byl u sasiadki, do niej przyjechal ojciec a ten moj cygan zadowalony bo coraz wiecej ludzi.Pierwszy raz widzial a poszedl na rece.
Kama, ja o ciazy dowiedzialam sie na poczatku listopada a w styczniu podczas sesji bylo tak widac ze kazdy wiedzial
Kasiek, sama nie wiem co mam z tym slodkim,przed ciaza wolalam slone ale w ciazy nie jestem biore tabletki. Zdrowka;-)
Wampi ja bylam na 3 roku studiow i u mnie duzo gorzej to przyjeli, ojciec dopiero zaczyna sie odzywac...
Malwina, fakt za duzo to nie jest przynajmniej mi sie tak wydaje;-)

Do góry