reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej;)
U nas tez pogoda do kitu, rano slonce a niedawno sypal snieg:wściekła/y:Ł poszedl do sklpeu po cos slodkiego bo wytrzymac juz nie moge. Maly spie dopiero 2 raz, pierwsza drzemka trwala jak zawsze pol godz:sorry:
Sali ja bym tak szybko sie nie zebrala, maluje sie min pol godz:-p
Bee, mojej mamie siostra powiedziala a ta z tego wszytskiego upuscila zakuoy bi tyle co wrocila ze sklepu a siostra od razu w drzwiach jej powiedziala. Oczywiscie nie moglam sie wygadac przed ojcem ze ona juz wie. Ojcu mowilam a wasciwie powiedzala za mnie mama Ł bo pojechala mnie wspierac. Mimo ze mialam prawie 22 lata ojciec zaczal krzyczec ze wstyd mu przynioslam i wyszedl. Cala ciaze nie rozmowaialismy nawet w swieta, teraz jest ciut lepiej ale z nami srednio rozmwia jak juz to da kase zeby kupic cos malemu

reklama
Anula ja mam malowanie opanowane do perfekcji hehe/
My zaczynamy remont w kuchni...tapeta zdarta.Dzisiaj kupilismy mozaikę bo mamy kafle w koło ale nie do konca i w te miejsca gdzie była tapeta dodamy czarna mozaikę.No i nowe tapety...mam wizję takze pól biedy ;)

Ostatnia edycja:
czesc laski, troche mnie nie bylo, ale mala miala skok i ciezko bylo mi znalezc czas na umycie zebow chocby... mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie. buziaki

Hej
U nas tez dzis chłodno i pogoda do d...,mieliśmy dziś małego zabrać na koniki ale przez pogodę siedzieliśmy w domu.
Zawieźliśmy już Antosia do mojej mamy będzie tam do czwartku po przez ten szpital nie chcę na razie puszczać go do żłobka a mama jest na l4 to z nim będzie.Cholerka jak strasznie pusto w domu bez niego,pierwszy raz od jego narodzin będzie poza domem bez nas nie wiem jak ja dam radę.Chociaż będziemy codziennie po pracy do niego jeździć ale ja już za nim tęsknie.Jutro na 6 do pracy ech...życie!

Sali udanego remontu
Liza co z Mikim?
Ewi jak u Ciebie?
Herbata pamiętamy jak mała?

Witajcie dziewczyny, ja po weekendowo zmęczona:sorry2:. Nie wie czemu, ale szłam dzis do pracy z myślą że sobie odpocznę :-D. Ide was troche podczytać bo od soboty nawet słówka nie podczytałam.

Emiska Termin mam na Sierpień ; ))

bee90 Nie rodziłam ale będę ;)) Po prostu , nie należy tego ukrywać. Ile masz lat ??

Trochę mnie nie było . I nie przeczytałam wszystkiego , ale cały weekend byłam zabiegana . No i dziś jade do szkoły /. Także dziewczyny mnie nie będzie w necie prawdopodobnie do piątku . Mam nadzieje że wszystko jest ok . Pozdrawiam . .

Hejka

Ewi jak tam?

Dzieki za troske, Vegas, justys z Mikim lepiej ale leki mu podałam mocniejsze ;] Daniela wzielo tez juz bardziej, Hania mysle ze do srody do szkoly nie pójdzie na 100%...
Pogoda dupna;P w sobote nam sie syfon w wannie popsuł i łazienke zalało ;/ jak chlopaki sie kapali... tragedia... wczoraj nowy musielismy jechac kupic do marketu ;] ehhhh mąz dzielnie wsio naprawił na szczescie... :-)

Hahaha padłam czytajac o tych odwiedzinach, a rozwaliło mnie na łopatki o Ryśku z klanu :-D :happy:

Ostatnia edycja:
Nie wie czemu, strasznie mi się powiekszyła czcionka:dry:, pewnie cos z przeglądarką...

Liza super że z Mikim już lepiej:tak:

Któras z dziewczyn pytała jak powiedziałyśmy rodzicom o ciąży, tak wiec ja powiedziałam w oczy... reakcja była taka jak sie spodziewałam. Zrozumienie zmieszało się ze strachem, troche z rozczarowaniem, ale przeszło:-p. Tak wiec nie było źle.

edit aaa juz mam mnieejszą czcionkę, az lepiej czytać

reklama
Anula a Ciebie co tak do słodkiego ciągnie:p

Herbata
hej dawano Cię nie było jak malutka??

Justyś ale lepsze to żeby u babci był niż żeby znowu coś złapał w żłobku jeszcze biedaczek pewnie osłabiony jest;/ Szybko minie do piątku:)

Umi a w pracy spokój??

Milena
powodzenia w szkole:)

Liza zdrówka;)

Wampi
to ja starsza byłam i moi rodzice gorzej to przyjęli;p

Domka poszła z babcią gnieść kluski:) A ja sobie netuję:) Niestety Domka katar mi złapała potem będę po siostrę jechała bo z Warszawy przyjeżdża to jej coś w aptece kupię:) A pogoda się robi u Was też tyle śniegu wczoraj napadało??

Do góry