reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja wczoraj zamulałam prawie cała sobotę...o 14 wpadł kolega na piwo i8 pizze,pogralismy w darta o 19 pojechał więc myslalam ze juz po sobocie,ładnie zmylam makijaż o 21 wyłączyłam kompa z mysla o łozku...a tu pisze kumpela:ubieraj sie za pol godz jestem po ciebie idziemy na piwo...w 5 min sie pomalowałam hahaha.Poszłysmy do takiego pubu w poblizu mojego domu,kiedys tetnił zyciem(obok jest Uniwersytet)a wczoraj w całym klubie byłysmy tylko ja z kolezanka i 3 osoby grały w bilard no i dwie kelnerki.Masakra!!Czułysmy sie jak w horrorze jak bohaterowi psuje sie zamochód na odludzi i trafia do opustoszałego hotelu hahaha.Do tego tak było tam zimno ze dogrzewali butlami gazowymi i takimi ala odkurzaczami.Tak zmarłam ze jak wyszłysmy to trzesłam sie jak owsika(a ja ciepła dziewczyna).O pólnocy jak Kopciuszek byłam juz w domku hehe.

reklama
Witam

My siedzimy w domu i baki zbijamy. Pogoda bardzo brzydka , rano spadło 4 cm śniegu i wiatr jeszcze wieje.Zuzka ma drzemkę

M w komputerze a ja na laptopie siedzę

Dorotar dobrze ze kluczyki sie znalazły:)

Sali
fajnie ze chociaż się wyrwałaś

Ewi daj znać co u Ciebie???

Dorota ciuchy na 92-98cm, nasze dziewczynki są tego samego wzrostu ;-) Julka też ma 94cm.

Malwina my też dzisiaj zamulamy się w domu bo wieje aż chata trzeszczy, dopiero pod wieczór idziemy na urodziny do chrześniaczki J.

Dorotar jak masz coś na 86 to pokaż, może się na coś skuszę, póki co myślę nad tym co wstawiłaś. Aha i ceny podaj:-)
Kaamaa daj fotki też tych polarkowych ubranek proszę:-) To udanej imprezki.
Sali przynajmniej gdzieś wyskoczyłaś:-)

U nas pogoda w kratę. Raz słońce, zaraz potem sypie śniegiem. Mieliśmy jechać do szwagra i jego żony, ale J. się odwidziało. Maluję sobie pazurki póki Mała śpi bo potem będzie za mną biegała, że też chce mieć pomalowane:-)

Hej.
Mam do was dziewczyny takie pytania. Rodziłyście jak byłyście młode... powiedzcie mi jak poinformowałyście o tym swoich rodziców? Co im powiedziałyście? Jak zareagowali?

reklama
Sali to szybciutko się zebrałaś hehe

Bee
ja powiedziałam przez telefon bo się bałam:p

U nas pogoda też do du... ale w tym tygodniu ma się poprawiać Domi właśnie wstała ale pierwsze co to gdzie jest Aga czyli moja siostra:p

Do góry