reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Laski ma któraś na sprzedaż wiatrówkę /kurteczkę cieńką/ na rozmiar 86? Dla dziewuszki:)

reklama
Witam się w niedzielny i słoneczny (przynajmniej u mnie) poranek :)

Przyznam, że jak słoneczko z rana zagląda do okien to aż chce się wstawać z łóżka :)

dorotar - cieszę się, że kluczyki się odnalazły :)

Vegas- ja nie mam, miałam trochę dziewczęcych ubranek ale takich do 80 :)

Życzę Wam cudownej i radosnej niedzieli :*

VEGAS, kurki nie mam ale mam na zbyciu bo na moją już za małe dwa płaszczyki, jeden taki właśnie wiatrówkowo-deszczowy i jeden ze zwykłego materiału. Jak chcesz to później zrobię i wstawię zdjęcia.

KAMA widziałam, że się udzielałaś na tym wątku, hehe normalnie komedia ale się uśmiałam.
Pierwsze odwiedziny po powrocie ze szpitala

VEGAS o takie:

DSC00417.jpgDSC00418.jpg

Ostatnia edycja:
JOANKA mega, przeczytałaś wszystko?? Wczoraj rozpoczeła temat a dziś doczytałam resztę komentarzy i nie mogłam sie powstrzymać od komentarza.

Helloł

Vegas ja wiatrówki nie mam bo tamtego roku jest jeszcze dobra na Julkę, mam polarową kurteczke przejściową i płaszczyk polarowy na 86.

Dorota przestań myślałam że padnę ze śmiechu :-D

Sali prowokacja swoją drogą ale pośmiać się też dobrze ;-)
Masz do sprzedania t-shirty- bluzy po Kai?

Kama niestety nie,mialam fajna Adidasa bluze ale sprzedałam niedawno,Kaja nosi duzo rzeczy od zeszłego roku,sa nadal jej dobre ale jak cos bede miala to wystawie;)

reklama
Dorotar heheh widzę Ty jak moja przyjaciółka jak przynosi nowe buty do domu to za to jej narzeczony karze wyrzucić 3 pary starych hahah dlatego nosi do mamy i tam przypadkiem je odnajduje z tamtego roku hahah
To dobrze że nie wywaliłaś tego opakowania:p

Hahahahahahahaa dzięki za to że wrzuciłyście to ale się od rana uśmiałam hahaha

Ja wczoraj byłam u znajomych troszkę się wypiło:) Ale od rana mam tak dobry humor jak to przeczytałam że szok hahaha

Do góry