reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
wampi dzieki, dzis zalicze prawdopodobnie apteke po poludniu to sie zorientuje....
Vegas szkoda ze psiak zdechł:-( wazne ze juz sie nie meczy...:*
a Martynka slodka jak zawsze:-) nie zmienia sie jak narazie ;-)

Kurde bierze mnie przeziebienie;//// wrrrr musze sie ratowac polopiryna :dry: nie chce sie rozlozyc:no:
a jeszcze dom ogarnac trzeba.... :eek: ide zaczne wczesniej to potem poodpoczywam, dennie sie czuje strasznie....:-(
Milego dnia.

reklama
Hej. Ja w szpitalu ale nudzi mi się. Myślałam że dzisiaj usg będzie ale nie ma tych co robią i dopiero jutro lub w ogóle w poniedziałek. Gin mówił że trzeba rozkurczyc macice i dopiero usg żeby zobaczyć czy pęcherzyk zmienił kształt. I w ogóle czy ciążą jest żywa. póki co staram się nie myśleć o tym żeby jakoś przetrzymać te dni. Dostaje proszki na rozluźnienie, zastrzyki rozkurczowe i luteine.

przepraszam że nie nadrabiam ale cały czas z tel pisze i nie mogę jakoś cofać do poprzednich stron. I zostaje tylko ostatnia strona.
LIZA Zdrówka.
VEGAS szkoda pieska ale pewnie już jego czas. A martynka jak zawsze prze...

Helloł

Vegas :-( współczuje, strasznie przeżywam śmierć zwierząt...
Śliczna Martyśka faktycznie prawie nic sie nie zmienia :tak: ae wydaje mi się że troszkę pyzki na buźce jej się powiększyły, a może tylko tak na zdjęciach wygląda.

Liza zdrówka.

Ewi trzymaj się kochana :* czekamy na wieści...

Ale mnie mdli strasznie blee, wczoraj o 19:30 dostałam telefon że za 30 minut mam być gotowa na babski wieczór :-D niby po kilka kieliszków wypiliśmy, a czuję się gorzej niż po ostatniej "libacji" :cool: całe szczęście że dom sprzątnełam wczoraj, idę robić oponki serowe bo obiecałam Julce i J.

Witam

Ale sie nie wyspałam , tak wiał wiatr ze masakra...

Gulasz sie robi , a ja na chwilkę

Vegas współczuje , a Marynka na moje sie nie zmienia
Ewi trzymaj się cieplutko , bedzie dobrze:)
Liza ​zdrówka

Witajcie :)

Dziś Maćko zrobił mi niespodziankę i wstał dopiero o 8, a zwykle wstaje po 6. Mąż dziś poszedł do pracy, więc cały dzień tylko z Małym. Pogoda dziś ładna to pójdziemy na spacerek po obiadku :)

Vegas - tak mi przykro z powodu psiaka, ale teraz mu juz dobrze w psim niebie...

Martysia wygląda cudownie, śliczne ma oczka :)

kasiek - niestety jest tak jak mówisz, jestem strasznie tym faktem "zachwycona" :/

Liza
- ZDROWIEJ!!!!

EWI - oby szybko zleciały te dni, wierzę, że będzie dobrze!!!

Lecę trochę posprzątać bo Maćko zajął się chwilę sobą, więc to wykorzystam :)

Miłego dzionka :*

Liza zdrówka życzę:)

Ewi m
am nadzieje że to wszystko spowodowane tak wczesną ciążę i wszystko zacznie się normalnie rozwijać:)

Kamma
czyżby kacyk??

Joanka nie zazdroszczę ja mam jedną i mówię dość!:p

U nas też strasznie wieje ale pogoniłam Dominikę na chwilę na dwór z dziadkiem:)

Witajcie nie mam siły was nadrabiać, ledwo żyję bo byłam na 3 godzinnych zakupach z moją córcią, no to przecież się równa jak przejście tornada nad moją głową, szok. le musiałam jej kupić buty a że i w domku prawi wszystko nam się pokończyło to i zakupy wyszły takie długie. Dobrze, że moja siostra była z nami bo chyba sama z Melką bym oszalała na zakupach. Zaszalała i sobie też butki kupiłam, muszę przed mężem ukryć i będzie, że niby z zeszłego roku je wyciągłam z piwnicy. A teraz zjadłam sniadanie i zaraz trzeba sprzątać.
A dziewczyny zgubienie kluczyków do auta jest BEZCENNE

Ostatnia edycja:
Od wczoraj miałam poszukiwania kluczyków i co znalazły się w najmniej spodziewanym miejscu. Że wczoraj wieczorem z małym na zastrzyku byłam i jak wróciłam, wychodząc z auta wrzuciłam klucze do torby i potem mi zginęły. A dziś przez przypadek znalazłam je w opakowaniu prawie zużytych mokrych chusteczek które tez miałam w torbie, niespostrzeżenie się tam wślizgnęły. Ale najlepsze jest to, że znalazłam je dziś po południu a te chusteczki do tego czasu od wczoraj były używane kilkanaście razy.

reklama
A u nas już wysprzątany domek i spędzamy sobie w 3kę czas na relaksie.

Liza zdrówka;* A jak Mikołaj dzisiaj?
Ewi trzymam kciuki aby było dobrze i ciąża zdrowo się rozwijała;*
Dorotar to się naszukałaś:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry