reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maduśka witaj, u mnie bylo tak, ze w niedziele robilam test a w poniedzialek polecialam do gina, ale jeszcze nic nie mogl wykryc, kazal mi tylko sobie kupic Folik, na nastepnej wizycie dopiero potwierdzil ciaze, a brzuch tez mnie bolal jak na okres.
Co do lekarzy to kazdy powie co innego, inni mowia zeby brac witaminy od poczatku, inni nie, ale sama widzialam witaminy dla kobiet ktore planuja zajsc w ciaze, wiec chyba mozna
A co do nospy to mi w szpitalu dawali ja 3x dziennie, teraz tez mam takie zalecenia, ale nie mam takiej potrzeby zeby ja tak czesto brac, wczesniej jak zapomnialam o tabletce to dostawalam skurczy, ale teraz jest ok, wiec w nospie tez chyba nie mam nic zlego, ja ja musialam brac.
Polna to Wam corcia daje p[opalic, ale nie ma co sie dziwic, dawno tatusia widziala, a do tej pory bylac cala dla niej, teraz musi sie Toba dzielic
A my z mezusiem robimy sobie wyjazd w weekend do osrodka wypoczynkowego na zlot samochodow, prawie 300km w jedna strone, ale trzeba korzystac poki malenstwa nie ma na swiecie

Maduska witaj ;-) dziewczyny maja racje ,idz do szpitala i zrob sobie badanie :tak: ja nie wytrzymalam i jeszcze tego samego dnia co zrobilam 3 testy pojechalam do gina :-)

netgirl moj P zostaje do 12 !! ale jak bede miala wyznaczony termin zabiegu np. na 9 wrzesnia to zadzowni do szefa i spyta sie czy moze zostac pare dni dluzej !!
ale moze akurat zastrzyki i te tabletki pomoga :happy:

Kasia wlasnie dlaczego nie wolna watrobki ??:sorry2: ja w czasie ciazt jadlam Jej duzo pod roznymi postaciami-panierowane zplatkami, w bulce tartej i nawet pare razy z musztarda i ketchupem:-)
a cytrusy jadlam normalnie:happy:

Wiecie co , P przywiozl te zastrzyki -wsumie jest 15 opakowan po 2 sztuki w jednym i QRCZE jedno opakowanie kosztuje 33 zl :szok: jak zobaczylam cene to az niedobrze mi sie zrobilo :no: dobrze ze kardiolog napisal recepte to bylo taniej o 25 zl za jedno opakowanie :sorry2:
tylko ze bede zmuszala P zeby mi robil zastrzyki bo sama sie nie odwarze :nerd:

Polna bidulko<przytulam> a jakie zastrzyki?? takie na rozrzedzenie??

Mikusa a co sie dzieje?? opowiadaj.. ja tez mam dzis taki sobie humor..

piszcie kobietyki potem poczytam.. teraz mam randke z moim Adasiem przez gg:)) wiec uciekam.. bede wieczorkiem:tak:

Aha no i witam nowa mamusie:-)

POLNA - no nie ciekawie :| niezła cena ... oby pomogło ! ... a gdzie te zastrzyki ? :-p ja to nigdy się nie bałam zastrzyków ;-p jedynie pobierania krwi nie lubię bo mam jakąś schizę na punkcie żył :-p ale przy ciąży już mi trochę przeszło no bo trzeba niestety morfologie robić itp :-p

BASKA - no to udanej "randki" życzę :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamamartynki forum przeciez caly czas zyje :-p

Basia zastrzyki nazywaja sie Clexsan czy jakos tak ..... udanej randki :-)

Femme zastrzyki w ramie mam sobie dawac :baffled:jutro jak pojade na pobieranie krwi to poprosze pielegniarki zeby pokazaly jak mam to robic -znaczy P pokaza bo On mi bedzie robil :-)

Uciekam bo P wrocil z miasta :happy2:

reklama
MAMOMARTYNKI - nikt Cię tu na siłę nie trzyma...reszta jest zadowolona :-)

POLNA - no to ciesz się że nie w pupę:-p ... no to leć korzystaj z męża póki na miejscu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry