Helloł
ja juz po randce i po wizycie w piaskownicy

zaraz mala maruda bedzie sie kapac, potem nyny i wieczor moj - na szczescie bo łeb mi peka
Polna no niestety te leki sa dosc drogie.. moi rodzice oboje je uzywaja, szkoda, ze nie mieszkasz blziej, bo chetnie bym Ci oddala pare pudeleczek

ja mam w domu jakw aptece.. tata ma problemy z zylami i tetnicami, mama jest dializowana - wiec lekow u mnie pod dostatkiem

Mamomartynki ja tez nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.. Netgirl dobrze to napisala.. my nawet nie mozemy z Toba normlanie porozmawiac, bo co nam po postach typu "umylam podloge", "wlasnie wstalam" itp

naprawde trudno nam o czymkolwiek z Toba pogadac.. jak widzisz, zadna z nas nie ma problemow z tym, zeby normlanie pogadac ze soba.. kazda z nas byla kiedys nowa na forum i musiala sie wkrecic

wiec naprawde.. jesli dalej zalezy Ci by z nami tu "wspoldzialac

" to do "roboty"

Co do wieku to widac, ze nie czytasz nic to tu pisze.. wystarczy wejsc w watek"poznajmy sie" i tam wszytsko jest:-) wystraczy poszukac.. a z tym, ze nie chdesz powiedziec ile masz lat to zachwoujesz sie infantylnie:/ serio:/
Dziewczyny a Wy tak nie piszcie, bo sobie ekran populama kawka:-)

serio po poscie firanki az mi sie parsklo pianka

:-):-);-)
Kasia19 a wiec tak slyszalam, ze do porodu nie trzeba miec ubezpieczenia - nie wiem jaka jest prawda (moze dziewczyny beda wiedziec na 100%) mozesz oczywiscie zarejstrowac sie w UP ale nie wiem jak Twoj Urzad funkcjonuje, bo jedna z nas tzn Madzia ile dobrze pamietam, chciala sie zarejstrowac i nie chcieli ze wzgledu na ciaze, w moim urzedzie bylo to bez problemu.. wiec moze warto sprobuj..
co do becikowego to potrzebne do tego jest akt urodzenia malucha i pesel jak sie orientuje..