reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziękuję Wam bardzo :)
Ja poczekam już do czwartku, bo nie mam czasu jechać do szpitala czy do przychodzni na badania. Cały dzień w pracy siedzę. A jestem tak bardzo zmęczona, że jak wracam do domku to ide spać. Pośpię jakieś 3 godzinki i potem się budzę, bo mnie tak brzuszek boli. Więc rano też nieprzytomna jestem.
Ale dziękuję Wam bardzo za rady :)

reklama
POLNA no to faktycznie drogie, ja to nie lubie zastzryków,ale tez do morfologii musialam sie przyzwyczaic...bryyy...MAMAMARTYNKI czemu uwazasz ze to forum jest martwe??? wlasnie nie, nieraz chodzilam po necie i zagladalam na inne fora i nie ma porownania do BB, w naszym to na okraglo cos sie dzieje, kobitki sa mile i czujesz sie jak wsrod przyjaciol. przynajmniej ja tak mam....BB jest najbardziej zywym forum jakie spotkalam!!!

polna_N nio ceny lekow sa straszne, gdyby nie te recepty to bysmy wszysctkie z torbami poszly, a bolace te zastrzyki??? oby nie
MAMOMARTYNK dziwne to co napisalas, ja to czasami pol dnia nie wchodze na forum to pozniej nie moge nadrobic zaleglosci, tyle stron mam do czytania, nio ale niestety my mamy tez swoje prywatne zycie i czasami nie mamy czasu na siedzenie na forum, ale kazda stara sie w miare swoich mozliwosci

Mamomartynki jeśli sądzisz,że forum jest martwe to masz do czynienia z zombie :-D:-D:-D,a jak Ci coś nie pasi to znajdź sobie inne koleżanki (bez obrazy oczywiście). Swoją drogą coś nie chce mi się wierzyć,że z pneumokokami i rotawirusem tak szybko Was wypuścili na przepustkę i uważam,że kłamiesz gdyż żadnego dziecka nie wyleczonego nie wypuszczą do domu zwłaszcza z pneumokokami bo dziecko bez kroplówek i antybiotyków odwadnia się. Sorry,ale żyj dalej w swoim świecie...:no::no::no::no:

firanka ty tez nie jestes jedyna na tym forum.Twoich postow nie czytam.A z tym martwym forum no to moze cos nie tak no ok moze przez chwile mi sie tak wydawalo.:)jak mnie nie lubicie powiedzcie wprost

wszystkich.Moze sie myle ale co niektore dziewczyny mam wrazenie ze sa duzo mlodsze niz ja i nie za bardzo wiedza o co chodzi.NO tak rzeczywiscie wrzawa na tym forum ze szok

Ostatnia edycja:
mamamartynki nikt Cie tu nie atakuje, a mozesz mi powiedziec ile masz lat? nie wiem czy zwrocilas uwage ale nasze forum nazywa sie "mlode mamy".. po za tym nie wiedza o co chodzi z czym? Ty do nas o niczym nie piszesz, tylko ze umylas podloge albo cos ugotowalas, jak mamy z Toba nawiazac dialog? a sama nie odpowiadasz na niczyje posty... spytalysmy pelne troski o wasz pobyt w szpitalu.. nic nie powiedzialas..
o czym Ty chcesz z nami rozmawiac? bo o dziecku nie, o macierzynstwie nie, nie interesujesz sie nami, nie bierzesz udzialu w zadnych dyskusjach, nie odpowiadasz nam... o sobie tez nic nie mowisz, co nam po informacji o Twojej umytej podlodze, mamy Cie zapytac czym ja mylas??.. my na forum jestesmy z wiekszoscia dziewczyn od miesiecy i jakos nigdy nie mamy problemu... b tematy do rozmowy sie same nawijaja.. wiec szczerze mowiac nie rozumiem o co Ci chodzi..
dobra juz o nic postaram sie poprawic a lat mam ile mam nie wazne wy tez nie mowicie o tym ile macie.A dyskusja hmmm no ok okazalo sie ze mala miala tylko rotawirusa ale w to pewnie i tak nie uwiezycie wiec zmywam sie z tad.Może byście powiedzialy cos o sobie i tak dalej.Wiesz takie pytanie o meza/uklady z ojcem dziecka wiesz nie kazdy chce na ten temat rozmawiac.Moze zostawmy to co bylo i zacznijmy od nowa

jesli to forum jest martwe to ja jestem paragwajska ksiazniczka:D
ja czytam na biezaco caly czas jednak nie mam weby aby wdawac sie w dyskusje ale teraz musze sie Was mlode mamy poradzić
otóż chodzi mi o ubezpieczenie----urodze za dwa miesiace i nie wiem co z nami bedzie;( teraz ubezpiecza mnie moja mama, szkole skonczyzlam zdalam mature nie chce brac slubu ale ojciec jak najbardziej jest.i co w takiej sytuacji??
czy mam sie rejestrowac w urzedzie pracy jako bezrobotna? co to becikowe rodzinn itp...bardzo prosze o odpoqwiedz/////bo wszytscy mieszaja mi w glowie i zczynam sie martwic-przeciez w szpitalu trzeba miec zaswaidczenie o ubezpiwczeniu...

jesli ktoras jest w podobnym tygodniu co ja czy mogla by mi napisac jak duze powino byc dziecko?
moj gin powiedzialtylko ze "sredniaczek"a mi sie wydaje ze moj brzuch przestal rosnac...i dzidzia jest za mala...

reklama
Helloł
ja juz po randce i po wizycie w piaskownicy:-Dzaraz mala maruda bedzie sie kapac, potem nyny i wieczor moj - na szczescie bo łeb mi peka:baffled:

Polna no niestety te leki sa dosc drogie.. moi rodzice oboje je uzywaja, szkoda, ze nie mieszkasz blziej, bo chetnie bym Ci oddala pare pudeleczek:-Dja mam w domu jakw aptece.. tata ma problemy z zylami i tetnicami, mama jest dializowana - wiec lekow u mnie pod dostatkiem:-D:-p

Mamomartynki ja tez nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.. Netgirl dobrze to napisala.. my nawet nie mozemy z Toba normlanie porozmawiac, bo co nam po postach typu "umylam podloge", "wlasnie wstalam" itp:crazy::baffled:naprawde trudno nam o czymkolwiek z Toba pogadac.. jak widzisz, zadna z nas nie ma problemow z tym, zeby normlanie pogadac ze soba.. kazda z nas byla kiedys nowa na forum i musiala sie wkrecic:tak:wiec naprawde.. jesli dalej zalezy Ci by z nami tu "wspoldzialac:-D" to do "roboty":tak:
Co do wieku to widac, ze nie czytasz nic to tu pisze.. wystarczy wejsc w watek"poznajmy sie" i tam wszytsko jest:-) wystraczy poszukac.. a z tym, ze nie chdesz powiedziec ile masz lat to zachwoujesz sie infantylnie:/ serio:/

Dziewczyny a Wy tak nie piszcie, bo sobie ekran populama kawka:-):-D:-D:-Dserio po poscie firanki az mi sie parsklo pianka:-D:-):-);-)
Kasia19 a wiec tak slyszalam, ze do porodu nie trzeba miec ubezpieczenia - nie wiem jaka jest prawda (moze dziewczyny beda wiedziec na 100%) mozesz oczywiscie zarejstrowac sie w UP ale nie wiem jak Twoj Urzad funkcjonuje, bo jedna z nas tzn Madzia ile dobrze pamietam, chciala sie zarejstrowac i nie chcieli ze wzgledu na ciaze, w moim urzedzie bylo to bez problemu.. wiec moze warto sprobuj..
co do becikowego to potrzebne do tego jest akt urodzenia malucha i pesel jak sie orientuje..

Ostatnia edycja:
Do góry