EWI - dzięki :-) a jak długo masz/miałaś stosować ten krem ? i ile razy dziennie ?
MADZIA - to widzę że u Ciebie to tak jak u mnie z wizytami ...
ja teraz się zcfaniłam i już sobie zarezerwowałam na 30 września 14 października i 21 października
to chyba styknie akurat
bo do 28 października chciała bym urodzić ... OBY !
MADUSKA - witaj :-) co do bólów to chyba normalne przynajmniej ja tak też miałam co prawda nie aż takie żeby się budzić w nocy ...ale też właśnie jak na okres :-) i ja jak się dowiedziałam w 6 tygodniu to na 2 dzień już u lekarza byłam i zrobił mi usg i nawet mam wydruk z fasolką
... a co do palenia i imprezowania to ja do tego 6 tygodnia paliłam i z 3 imprezy porządne miałam ...
ale wszystko jest ok ;-) tylko teraz już zaprzestań
KASIA - nospe ?! co ty radzisz dziewczynie ?! żadnej nospy ! w pierwszych 3 miesiącach nic nie brać najlepiej chyba że naprawdę jest mus ...a co do papierosów to ja paliłam do 6 miesiąca
nie umiałam rzucić za dużo problemów stresów co prawda paliłam bardzo mało bo 1 papierosa dziennie ale paliłam ... a jak zaczęło się układać to teraz się muszę pochwalić że od tych prawie 2 miesięcy ani dymka nie wzięłam :-) w ogóle nawet nie mam ochoty :-)
NETGIRL - a ja cytrusy jem
to źle ?
... ja mam taką dietę że co logiczne czyli alkochol itp. nie tykam a reszta mojej diety to wszystko to na co mam ochotę ;-p i oby jeść
POLNA - no to lipnie że Ala taka zazdrosna ;-p najlepiej to by było jak by dziecko wiedziało że jak rodzice się tulą to ma się zająć sobą w innym pokoju
... tak tak wiem
takie rzeczy to tylko w erze
hehe :-)
jej ... chyba z godzinę odpisywałam
pewnie jak to wyśle to się okaże że już jest parę nowych postów i będę musiała znowu odpisywać
WOW nic nie ma
a to mnie zaskoczyłyście