reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Baska a co takiego złego napisałam? Ja z Nicole byłam na rota wirusa na zakaźnym 8 dni...i wiem co mówię na ten temat,bo po tej historii bardzo się interesuję takimi chorobami.
A Mamomrtynki jeśli chcesz wiedzieć o Nas coś więcej to radzę Ci poczytać wszystkie posty,bo każda która dołącza pisze parę zdań o sobie.

reklama
Baska czy uwazasz te informacje ze juz po randce i o tym co twoje dziecko robi za jakas szczegolnie wazna dyskusje??? Wszystkie wypowiedzi tu sa podobne.A z tym klamstwem to chcialam zwrocic uwage na siebie bo wy wszystkie zgrane od miesiecy a na mnie nikt nie patrzy.Jak chcecie sobie rozmawiac o swoich prywatnych sprawach i dyzskusjach to sa przeciez jeszcze zamkniete.Ja uwazam ze pisze o wszystkim ze wszystkimi.Moim zdaniem informacja ze ktos idzie do zoo z dziecmi to nie dyskusja

netgirl chodzilo ci o przedstawiam sie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matko dziewczyno to czego Ty od nas chcesz:baffled:juz normlanie nie wytrzymam.. o co Ci teraz chodzi.. widac nie znasz nas naprawde, nie interesuje Cie o czym piszemy.. widac moja wirtulana "randka" z mezem jest bardzoej wazna dla dziewczyn niz Twoje zmywanie podlogi:wściekła/y::wściekła/y: jestes dziwna tyle mam do powiedzenia na Twoj temat.. My tu do Ciebie przyjaznie a Ty..:angry:wrr koniec rozmowy z Toba..
Chcialam byc mila ale ilez mozna.. a na forum nie wypada klamac.. i jeszcze jakbys chciala klamac to poczytaj najpierw w necie o chorobach.. bo Twoje wymyslone pneumokoki - matko na to dzieciaczki umierajaj a Ty ejszcze ratrowirusa do tego dolozylas. szkoda ze meningokoki nie wpadlay przyadkiem..:angry::wściekła/y:

Firanka chodzilo mi o posta o zombi:-Dja czasem rano tak wygladam:-D:-D:-D

buahahahah :-p kurde taka awantura mnie ominęła ! co niektóre to jak tekstem zarzuciły to mimo że pożarłam się z Kubą i nie jest mi do śmiechu to laptopa aż oplułam tak śmiechem wybuchłam :-p

MAMOMARTYNKI - żałosna :-) nic więcej :-) chyba dziewczyny już powiedziały wszystko :-p
KASKA19 - o :-p a ty skąd tu ? :-p udzielałaś się wcześniej ? :-p czy tylko nas szpiegujesz :-p ja słyszałam że wielkość brzucha nie ma nic do wielkości dzidzi ;-) ja jestem w 7 miesiącu i też mam bardzo skromny :-) co do ubezpieczenia to nie wiem ;/ ... kurde a powinnam :-p

Mamomartynki jesteś pusta jak nic,nie dziw się,że nikt Cię tu nie lubi bo jesteś zakochana w sobie,kogo interesuje to,że umyłaś podłogę??!! My tu mamy o czym rozmawiać gdyż jak to napisałaś wyjście z dzieckiem do zoo w moim przypadku było dla mnie ważne bo widziałam jakie moje dziecko jest podekscytowane oglądając zwierzątka,których jeszcze nie widziało,i dlatego chciałam podzielić się z innymi mamami i tymi które mają już przy sobie dzieci jak i również z tymi,które dopiero przywitają na świat swoje pociechy:angry::angry::angry::angry::angry: Widzisz sama się przyznajesz,że jesteś kłąmczuchą proponuję zgłosić się do psychologa tam na pewno skupisz na sobie całą uwagę lekarza...Ponad to widać jak cieszysz się z sukcesów Martynki skoro nie potrafisz nawet napisać,że dzisiaj Martynka np postawiła pierwszy krok,albo powiedziała mamo!!!!!:angry::angry::no::no::no:Żegnam i polecam znależć sobie inne forum do zanudzania ludzi swoimi nie zbyt rozgarniętymi postami,które tylko denerwują innych,gdyż nawet nie wiesz,do czego służy edycja postó,ale Ty nie musisz pisać post pod postem bo nie ważna jest jakoś ale ilość,że nie wspominając już o tym,że piszesz tylko jednym zdaniem odpowiadając na szereg naszych pytań względem siebie!! Nara!!!!!!!!

NETGIRL - aaa ... kasy nie ma i jest taka nerwowa atmosfera ... nawet dokładnie nie wiem o co poszło ... później to już o wszystko ... minie teraz potrzebujemy chyba trochę wyciszenia po prostu ;-)

@MAMA- tak tylko trafiłaś :-p zazwyczaj u nas przyjaźnie :-p witam :-p :-)

FIRANKA - podpisuje się pod Twoim postem :-)

reklama
Moja mała (Maja) postawiła dziś pierwszy krok.Miałam wrażenie jak by chciała dojść do swojego łóżeczka ale coś jej nie poszło i było bam na dupke.Ale myślę,że jeszcze z miesiąc i bedzie ok a co u was??

Do góry