reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej;)maly usypia ale ciezko mu to idzie a wstal jak zawsze o 6:sorry:o 13 przychodzi do mnie kolezanka
Co do [ierwsego razu po porodzie ja czekalam 3 mies bo nie mialam ochoty, a teraz jest tak samo,jak do tej pory dopiero 8 razy cos bylo...
Ewi tanio znalazlam oprawki bo sa plastikoew ale fakt u innych optykow najtansze po 100
Liza a ja sie nie zgodze z tym bo ja mam sporo rodzenstwa a jesli juz zdecyduje sie na kolejne dziecko to za jakies 8 lat jesli wogole...
Dorotar, kazde dziecko inne;-) nie ma 8 mies a ma 78-79cm, wszystkie ubranka nosi na 80cm

reklama
Ostatnia edycja:
Milena skąd wiesz ze tylko Ty masz tak na imie w twoim miescie??Spis powszechny robilas hihi;-)

Kamma no rosnie mi koszykarka nie ma co;))

Milena, Kama ma racje, moze trzeba zmienic gina a chodzisz prywatnie czy na nfz?
Sali, albo modelka;-)widze ze Twoj syn ma ur w tym dniu co moj brat;-)co do jedzenia miesa ja tez dzis jadlam, kiedys gdy z rodzicami mieszkalam przestrzegalam tego a teraz nie

Hej Wam jestem:)

Anetka
tak wczoraj przyjechaliśmy no minimum 2 tygodnie:)

Kamcia
nie napisałam że ma trwać 6 tygodni mnie np. bardzo bolało a Ty mogłaś już ile kobiet tyle trwa napisałam że tyle zalecają lekarze

Joanka jak moja była w wieku Twojego synka też wiała:p A smoczka moja od początku nie chciała więc nie pomogę:)

Liza
to masz urwisy w domu:) Zdrówka dla Hani:)

Anula ooo top taniutko Ci się udało kupić:) Bo ja jestem nie normalna i tak pakuje:p Śliczny malutki:)

Kamma
Ja właśnie pierwsze miałam w 11 tyg. potem w 21 potem 30 no i chyba w 36 przy wypadku

Milena
super że z dzieciaczkiem wszystko ok:)

Gosdia i jak ostatki:) Nie szkoda Ci żeby malutka zepsuła branzoletkę??

Rox
przytulam kochana:*

KAsiaF to ja się nie dziwię że Twój mały ma takie powodzenie w przedszkolu jak sika jako jedyny po dorosłemu:p:p No wkurzył mnie a pisałam Wam bo oczywiście teściowa i teść to luzik przyjedzie...
Kurcze współczuję tych kupek ja mam problem w drugą stronę moja robi bez krępacji...

Vegas
jak super że z Bisem lepiej:)

Sali biedna Kaja

U mnie jest tak ja najstarsza siostra 2 lata młodsza a następna 7 lat młodsza, u C jest tak siostra w tym roku 31 brat 30 C 25 i najmłodszy brat 21lat

Lolkak zdrówka:)

Dorotar
Dominika ma 94 a ma 2 lata i prawie 5 miesięcy. Znajomi kiedyś przed dniem dziecka trafili w Biedronce za 500 czy 600zł i wcale nie mała bardzo fajna w OBI widziałam droższą i bez zabezpieczeń a tamta z siatką zabezpieczającą

Hej my od wczoraj u rodziców C nie dawno pojechał Domi szaleje niestety w nocy miała wpadkę ale było strasznie gorąco nie mogła zasnąć piła i się zsikała ja się zdenerwowałam i nie mogłam zasnąć ale za to przed chwilą zrobiła kupkę na kibelek:)
Już zrobiła obchód po wszystkich zwierzątkach:)

Hej Wam jestem:)

Anetka
tak wczoraj przyjechaliśmy no minimum 2 tygodnie:)

Kamcia
nie napisałam że ma trwać 6 tygodni mnie np. bardzo bolało a Ty mogłaś już ile kobiet tyle trwa napisałam że tyle zalecają lekarze

Joanka jak moja była w wieku Twojego synka też wiała:p A smoczka moja od początku nie chciała więc nie pomogę:)

Liza
to masz urwisy w domu:) Zdrówka dla Hani:)

Anula ooo top taniutko Ci się udało kupić:) Bo ja jestem nie normalna i tak pakuje:p Śliczny malutki:)

Kamma
Ja właśnie pierwsze miałam w 11 tyg. potem w 21 potem 30 no i chyba w 36 przy wypadku

Milena
super że z dzieciaczkiem wszystko ok:)

Gosdia i jak ostatki:) Nie szkoda Ci żeby malutka zepsuła branzoletkę??

Rox
przytulam kochana:*

KAsiaF to ja się nie dziwię że Twój mały ma takie powodzenie w przedszkolu jak sika jako jedyny po dorosłemu:p:p No wkurzył mnie a pisałam Wam bo oczywiście teściowa i teść to luzik przyjedzie...
Kurcze współczuję tych kupek ja mam problem w drugą stronę moja robi bez krępacji...

Vegas
jak super że z Bisem lepiej:)

Sali biedna Kaja

U mnie jest tak ja najstarsza siostra 2 lata młodsza a następna 7 lat młodsza, u C jest tak siostra w tym roku 31 brat 30 C 25 i najmłodszy brat 21lat

Lolkak zdrówka:)

Dorotar
Dominika ma 94 a ma 2 lata i prawie 5 miesięcy. Znajomi kiedyś przed dniem dziecka trafili w Biedronce za 500 czy 600zł i wcale nie mała bardzo fajna w OBI widziałam droższą i bez zabezpieczeń a tamta z siatką zabezpieczającą

Hej my od wczoraj u rodziców C nie dawno pojechał Domi szaleje niestety w nocy miała wpadkę ale było strasznie gorąco nie mogła zasnąć piła i się zsikała ja się zdenerwowałam i nie mogłam zasnąć ale za to przed chwilą zrobiła kupkę na kibelek:)
Już zrobiła obchód po wszystkich zwierzątkach:)

Ta w biedronce miala 360 cm o ile pamietam i wiem ze na allegro takie same były tansze :tak:

U nas była akcja szukania igły w stogu siana.

Tymek teraz zbiera takie deskorolki TECH DECK DESKOROLKA DREWNIANA - DARK STAR od COBI (2109850759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bawił sie u góry na łozku i najpierw zgubił srubke a teraz Kaja zgubiła mu nakładke.Widac jakie to malenstwo,więc wysprzatałam cały pokój z odsuwaniem łozka zmiana pościeli(przy okazji)wysypałam ze skrzyni wszystkie zabawki(polowa do smieci :D) w koncu wziełam mopa i umyłam podłoge ,odsunełam biurko i najpierw wyskoczyła nakładka a potem srubka ,w drugim końcu pokoju hahaha.Dlaczego mi do głowy nie przyszło najpierw tam zobaczyc???Dlaczego??!!! :rofl2::-D

Witam

Spac mi się chce jak cholera!!!!

Obiad w piekarniku a Zuzia spi:)

Sali to się nasprzątałaś hehe:)

Kasiek to super ze kupa do nocnika:)

Gosida jak po ostatkach???

Lolkak zdrówka :tak:

Witam serdecznie ,
Bardzo mnie zaciekawił tren watek. Ja tez urodziłam w młodym wieku- 18 lat, moja ptasia ma juz 4;)ah ten czas mija ;) samotnie wychowuje i na początku byłam przerażona , ale z pomocą rodziny się udało. ;) co do wielkości bobasa i ubranek przypisanych do wieku - oj to zgadzam sie z Anula 1989 " każde dziecko inne" ;)
pozdrawiam,
a

reklama
Malwina na kibelek i wodę sama spuściła;)

Adobro witaj Twoja córeczka ma 4 lata tak?? Napisz coś więcej o Was:)

Uff śpi:)

Do góry