reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ile mają wzrostu wasze dzieciaki??? Bardziej chodzi mi o te w przybliżonym wieku do mojej Amelki. Moja córa własnie sprawdzałam na dwa latka miała 83cm a teraz ją mierzyłam to 94cm, przez rok 11cm wystrzeliła w góra.

reklama
Dorotar u Mnie Miki nie ma jeszcze 2 lat a ma juz 89-90cm :-D nie ma co porównywac ;-) kazde dziecko inne :tak:

Ide ogarnąc, pisałam z siostrą czas zleciał, kurcze juz w 9tc jest, ale to leci ;-)

Ile mają wzrostu wasze dzieciaki??? Bardziej chodzi mi o te w przybliżonym wieku do mojej Amelki. Moja córa własnie sprawdzałam na dwa latka miała 83cm a teraz ją mierzyłam to 94cm, przez rok 11cm wystrzeliła w góra.

Moja Kaja mierzona przy futrynie ma 100 cm.równe
Rozmiar buta 28 ;O

Ostatnia edycja:
Liza Może i masz rację , ale ja myślę że ciężko było by mi tak szybko z 2 ciążą :)
Słychać słychać . Już w 8 tc na USG słuchałam :)

gosdia Też się cieszę . Aż lepiej mi się zrobiło po wizycie . Człowiek się teraz tak nie martwi :)

Joanka85 '' Cieszę, się, że narazie wszystko jest w porządku :) '' Oby do końca było wszystko wporządku . Dzięki :)

KasiaF87 U mnie w mieście tylko ja nosze takie imię ;)) hehe i może dlatego jest mi z nim troszkę dziwnie ;D

Vegas Nic się nie stało :)) Jak ktoś mi powię ze robie się okrągła wrzuce fotkę , bo teraz to ja brzuch widze , a inni mówią ze taki jak był tylko że ja już go chce widzieć no i widze choć go nie ma ;)) Ale myśle jeszcze z 2 tygodnie i coś będzie widać ;))

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY :**:-D

Ostatnia edycja:
Czy ma któraś z was trampolinę w ogrodzie??? I gdzie oprócz allegro można kupić trampolinę?? Może jakiś sklep???

Milenaa chyba nie zauważyłaś wcześniej pytałam czy miałaś już USG to pomiędzy 11 a 14 t.c?

Sali Kaja wielka stopa ;-) Julka nosi 23-24.

Dorota my nie mamy, ale popatrzę ceny i może się zastanowię żeby na lato Julce jakąś nie dużą fundnąć. Wydaje mi sie że na allegro najtaniej będzie, a w sklepach to hmm... raczej w sportowych typu decathlon, inter sport, widziałam też w realu i auchan a działach sportowych.

E:

Ale się kurcze za Nie cenią :szok: malutka 200zł :szok:

Ostatnia edycja:
Na allegro sama przesyłka 100zł czasem i więcej. Janie chcę malutkiej,tylko dużą, może nie największą bo są i takie 500cm ale taka to zapewne mega kosztuje.

kaamaa100 Czytałam , ale nie wiem czemu nie odpisałam . Nie miałam USG miałam robione w 8 tc. I mam iść za 2-3tygodnie .

reklama
U nas od soboty nie ma śniegu. Wczoraj trochę popadał ale zaraz się roztopił. Temperatura na plusie i świeci słoneczko :)
Po obiadku idziemy na spacer a ja porobię trochę zdjęć :) Normalnie muszę, sie pochwalić zrobiłam dzisiaj pierwszy raz krokiety, i wyszły mi nawet dobre :) Wiem, że nie jest to wielka sztuka ale i tak jestem dumna :)

Mój Maciek z racji tego, że urodził się duży już w wieku prawie 15 miesięcy ubranka w rozmiarze 86 już są na niego maławe. Ale w sumie to chłopak więc nie można porównywać z dziewczynką :)

Do góry