reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA No bywa różnie , ale nie chciała bym dziecka po dziecku :)) 11 miesiecy różnicy to juz jakos ale nie 9 ; ))) Ale oby ona była szczęśliwa , tego jej zycze i oby bliźniaczki były zdrowe :)

ROX Uśmiałam się ''a co do Estery to może ona wywnioskowała że ciąża bliźniacza bo dwie kreski na teście były'' Jestem blądynką , i nawet ja bym tak nie pomyślała hahaha :)))

gosdia No nie każdy może być w necie dzień w dzień ; )) Witaj

ViKamcia ''ok 2,5 - 3 msc po porodzie poprzedniego.. tylko ja taki od;ludek po 6 miesiacach '' po 6 miesiacach ?? ;> yy ?

Kama znam się ale nie potrafię wszystkiego ;)))

Ja w zasadzie byłam u gin Tylko zobaczyć wyniki badań, i wszystko w porządku . Gin powiedział ''ciąża bardzo ładna'' No i już słychać małego/małą ;)))
MIŁEGO WIECZORU .

Ostatnia edycja:
reklama
jak ja się czuję. teraz na wieczór trochę stresu bo jutro usg. no i jeszcze na czczo muszę być bo i na badania krwi i moczu idę i cukier też do tego. a ja rano nie za bardzo się czuję i jeszcze sama pojadę.
co do nocnikowania, każde dzieckio w innym momencie może odczuć potrzebę skorzystania z nocnika tudzież kibelka. na pewno nie można naciskać, najlepiej jak nocnik stoi na widoku i dziecko widzi i samo zdecyduje czy zrobi tu siku czy tu. najlepsza pora jest lato no chyba że w mieszkaniu macie ciepło i nie macie dywanów.

joanka
witaj.
Liza Ja bym ci mogła przesłać parę jaj mam ich chyba ze 30.:-D.
Anula Gratulacje dla Bartusia. a co do okularków to tanio ci się trafiły nie powiem. słodki jest.
Kama Ja tako jako się znam na tym exelu więc jakby co to pisz na pw.:-D

Ostatnia edycja:
Anula gratulacje dla Bartusia, przystojniaczek :-)

Milena a miałaś już USG pomiędzy 12 a 14 t.c?

Ewi​ powodzenia na jutrzejszych badaniach, i czekamy z niecierpliwością na wieści :tak:

Milena z uplywem czasu to fajna taka mala róznica miedzy dziecmi ;-)
Fajnie ze serduszku juz slychac fasolki :-)
EWI to jutro czekamy na wiesci od "Was" ;-)

Ja na Exelu tez jako tako sie znam ;P mi sie zawsze zdawalo ze to prosty program? co trzeba zrobic?

kama juz wysłałam ci na maila rozwiązanie.
niestety pewnie tak jak ja używałyście exela do tabelek itp. jha to już kilka razy się przekonałam ze jednak trzeba bardziej się pouczyć obsługi na nim.

Kaama,to co oni za zadania dają? ;o ja osotanio z zadaniem mojego siostrzenca nie moglam sobie poradzic a on jest w 3 klasie. :-D
Milena, bardzo fajnie, że ciąża ładna ;)
Ewi, bede trzymac kciuki za jutro.

A my z moim chłopem z okazji ostatek idziemy potańczyć bo nigdzie nie wychodzimy ostatnio, więc instytuacja babcia (teściowa) została zatrudniona i przychodzi hehe ;)
Tak sie zastanawiam czy nie kupić mojej Zosieńce na roczek bransoletki srebrnej, bo ona tak lubi torebki, bransoletki i inne rzeczy... ;)

dorotar110, Liza - nie znacie mnie ponieważ dziś do Was zawitałam :) Jak już wspomniałam na wątku "Poznajmy się" w maju skończę 27 lat, mam synka - Maciusia, który urodził się w Andrzejki 2010. Mieszkam w Nowogrodzie Bobrzańskim, niedaleko Zielonej Góry.

Anula1989
- gratuluję okazji na okulary :)

Milena - nie gratulowałam ciąży, więc zrobię to teraz :) GRATULUJĘ!!! Oby cała przebiagała spokojnie i bez niespodzianek :) Cieszę, się, że narazie wszystko jest w porządku :)

EWI - trzymam kciuki za jutrzejsze badania, oby wyniki były dobre :)

gosdia - przyjemnej zabawy ostatkowej :) Co do prezentu na roczek, według mnie taki prezent jej się nie przyda przez jeszcze kilka dobrych lat, więc chyba lepiej kupić coś z czego mogłaby skorzystać już teraz lub niedługo. Ale to moje zdanie, Ty najlepiej znasz swoją córeczkę :)

Miłego wieczorku :*

reklama
Do góry