LIZA No bywa różnie , ale nie chciała bym dziecka po dziecku ) 11 miesiecy różnicy to juz jakos ale nie 9 ; ))) Ale oby ona była szczęśliwa , tego jej zycze i oby bliźniaczki były zdrowe
ROX Uśmiałam się ''a co do Estery to może ona wywnioskowała że ciąża bliźniacza bo dwie kreski na teście były'' Jestem blądynką , i nawet ja bym tak nie pomyślała hahaha ))
gosdia No nie każdy może być w necie dzień w dzień ; )) Witaj
ViKamcia ''ok 2,5 - 3 msc po porodzie poprzedniego.. tylko ja taki od;ludek po 6 miesiacach '' po 6 miesiacach ?? ;> yy ?
Kama znam się ale nie potrafię wszystkiego ))
Ja w zasadzie byłam u gin Tylko zobaczyć wyniki badań, i wszystko w porządku . Gin powiedział ''ciąża bardzo ładna'' No i już słychać małego/małą ))
MIŁEGO WIECZORU .
ROX Uśmiałam się ''a co do Estery to może ona wywnioskowała że ciąża bliźniacza bo dwie kreski na teście były'' Jestem blądynką , i nawet ja bym tak nie pomyślała hahaha ))
gosdia No nie każdy może być w necie dzień w dzień ; )) Witaj
ViKamcia ''ok 2,5 - 3 msc po porodzie poprzedniego.. tylko ja taki od;ludek po 6 miesiacach '' po 6 miesiacach ?? ;> yy ?
Kama znam się ale nie potrafię wszystkiego ))
Ja w zasadzie byłam u gin Tylko zobaczyć wyniki badań, i wszystko w porządku . Gin powiedział ''ciąża bardzo ładna'' No i już słychać małego/małą ))
MIŁEGO WIECZORU .
Ostatnia edycja: