reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI o co chodzi z tym spadnięciem i kalendarzem??? O wagę.???

LIZA 8 miesięcy he he dobre:-D

SALI, IMI czyżby nowy TROLL????

I po zakupach, butków do szewca nie oddałam bo powiedział mi, że rozciągają na odpowiedzialność klienta, jak pytam czy zdarzyło się już, że komuś się rozwaliły to powiedział, że tak, ech fachowcy. Ale zadzwoniłam do mojega pana który mi wesele kamerował on tez ma zakład szewski i kazał przynieść butki to mi zrobi. Ale dzis nie dałam bo ma otwarte od 15.30, w sobote do niego skoczę.

reklama
Pozwólcie że odpisze tak ogólne bo spakowałam walizkę i się zmęczyłam ja to jestem jakaś pier...enta nigdy nie wiem co mi się przyda i pakuję te rzeczy hahaha:)

No ja też mam nadzieje że do września ogarniemy kupy bo sedesu mała się nie boi siada ale na razie ma problem z rozebraniem się bo ma dużo ciuchów na cobie bo u nas w domu za ciepło nie jest i jej pomagam ale jak zrobi się cieplej myślę że nie będzie problemu.

Gosdia nie wiem czy Zosia w czerwcu nie za mała będzie żeby to w ogóle zaczaić gdzieś kiedyś czytałam że dziecko koło 18miesiąca zaczyna rozumieć potrzeby fizjologiczne ale pewnie próbuj może Ci się uda jak Kamci:) Gratulacje dla Zosieńki:)

Powiedzcie mi skąd tyle TROLLI ostatnio??

Dorotar a co z tymi butami bo nie doczytałam

witam.
Malwina Fajnie ci w nowej fryzurce.
Anula Gadaniem teściowej isę nie przejmuj. jak dizecko wstaje w nocy i chce jeść to znacy że trzeba dać mu jeść, nie można głodzić takiego malucha. rozumiem jak ma dwa lata ale nie 7 miesięcy.
Milena Ładna dziewczyna z Ciebie. a ile już ci przybyło do początku ciąży? Tobie te dodatkowe kg pewnie zejdą raz dwa. czekamy na wieści po wizycie.
Umi Zdrówka dla Was.
Rox Gratuluję egzaminu, a małemu sikania. mój to też jakoś niespecjalnie lubi sikać w obcym miejscu, noznik najlepszy wtedy.
Snoopy wsiego najlepszego na nowej drodze życia.
Dorotar Szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczków.
Vegas Dobrze ze z Bisiem uż lepiej a co do AMrtynki to moze lepiej plewić takie zachowania. Justynka swego czasu też cześto chodziła tak ale z paluszkami, wystarczyło ze przyuwazyła jak kolega Stefana pali i sie u niej to przyjeło, na szczęsice już jej minęło.
Liza współczuję @. Sali TObie tez.
Gosdia No to możeice być dumni z małej.:tak:

Kasiek, pewnie i nie bedzie rozumieć po co to i w ogole, ale chce zeby chociaż przez lato się osowoiła z nim ;P Może wtedy jakoś łatwiej pójdzie. Poki co tyo zakłada sobie nocnik na głowe, albo siada ale w ubraniach i bije brawo ;P. Tylko, że jaj nie zmuszam, sama tak sobie wymyslila dla zabawy.

Dorotar sorry jakaś rozkojarzona jestem:p

Gosdia
moja uciekła bardzo długo i się darłą jak ją sadzałam a potem nagle sama zaczęła i w sumie odpieluchowuje ją bez pampków chyba od listopada

Zuzia ma drzemkę a ja się nudzę , ale chyba pójdę okna trochę umyje bo świata nie widać

Ewi dziękuje , a jak się czujesz???
Kasiek a ty wczoraj na usg byłaś , dobrze pamiętam???
Gosida mysle zw w wakacje bedziesz mogła uczyc mała oczywiscie nic na siłę:

Dorotar
zdrówka dla dzieci:)

Umi
dla Was tez zdrówka

A ja teraz juz po fakcie żałuje ze zakładałam Zuzi pampa jak była chora, bo wcześniej już ładnie chodziła i mówiła siusiu a teraz jak zrobi siku w majtki to przychodzi do mnie. Ach ale co tam walczę dalej i się nie poddaje

A już mi się przypomniało co miałam zrobić heheh
Zuzia na naszego dalmatynczyka zrzuciła jogurt i się cała klei , wiec ide ją umyć

Malwina tak dzięki za pamięć USG ok na razie muszę wyleczyć zapalenie i mam zajeb... globulki po których rano czołgam się do łazienki:p No w sumie mogłaś jej nie zdejmować tylko się przemęczyć a tak musisz prawie od początku zaczynać ale dasz radę:)

Gosdia
no właśnie kiedy biba??

Ja idę się wykąpać bo akurat młodzież spi:)

reklama
wampi świeta racja.
Ja dlatego nie naciskalam na nocnik starszaków, i tak kolo 1,5 roku pokazywałam im go i co miesiac sprawdzałam efekt, nie dalo rady- odnocnikowali sie jak mieli 2l i 3mies. oboje zimą bo hania w styczniu a Daniel w lutym ;P a Mikolaj teraz nie lubi nocnika ;P czekam na cieplo i bede go puszczac po podwórku w majteczkach, a domu dywany posciągamy i zobaczymy :-D

Ehhh brzuch mnie boli ;////

Do góry