reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas był szwagier od 17 do 22, więc trochę się posiedziało, pogadało. No i Mała dopiero się usypia, ja nie wiem skąd ona ma tyle energii:confused:

Kasiek o widzisz, zleciało jak z bicza strzelił:-)
Wampi mój teraz też chce syna;-) Z podziałem u nas jest chyba mimo wszystko córeczka mamusi:-) J. z Małą świetnie się razem bawią, ale jednak tylko mama i mama. A dla mnie ona też jest całym światem:-)
KasiaF zdrówka;-)

reklama
Vegas moja położyła się o 22 potrzebowała 3 minut:p:p No cieszę się że już jedzie ale w polsce to takie drogi;/

Moja dopiero przed chwilą usnęła:-p Nie martw się nic, C. będzie niebawem przy Tobie:-)

KASIEK a ile C nie było? ja za M też się wytęskniłam... A poprzednim razem jak tu byłam to już wogóle-prawie 2tyg... masakra...

EWI oby szybko przeszlo, może zrób sobie ciepły okład na brzuch< tzn lekko ciepły ;-)

VEGAS myśle że na początku każde większośc dzieci jest za mamą- bez względu na plec, ja dostrzegam że młody dopiero od niedawna zaczyna inaczej traktowac M tzn zawsze razem się bawili i oboje to lubili, ale teraz zaczyna okazywac takie przywiązanie do tatusia... No i zazdrośc mu mija, mogę się do M przytulic, bo tak to wojna była...

Chłopaki śpią a ja neta męcze ;-)

KasiaF i pewnie masz rację, zobaczymy z czasem czy Martynka będzie mamowa czy tatowa, hehe:-)

milena a który jesteś rocznik??
może i rocznikowo najmłodsza , ale jeśli chodzi o stosunek wieku do ciąży to nie jedna w Twoim wieku z tego watku była w ciąży i też czuła się jako najmłodsza;-)
z siostra faktycznie przykra sprawa:-( a już napewno nie zajdzie w ciążę?? czy to jej przypuszczenia??
lolkak u mnie Vi do roczku też nie oglądała wogóle bajek .. nawet sama jej włączałam - nie sadzałam jej - tylko chciałam żeby słuchała rozmów itp..o interesowała ją jedynie reklama "głodomorra":-D
bo tu mało z kim miała pogadac tylko ze mną:-p a chciałam żeby słuchała zeby mówiła ładnie :-) i tak było :-p hehe
no ale ona też nie patrzyła tylko się bawiła.. tak samo jej puszczałam baby fm żeby słuchała no i miałysmy przy tym zabawę
dopiero tak po roczku zaczęła się powoli tam pojedyńczymi bajkami interesować oglądała tylko Emla świat , później po czasie jakaś 2 ją zainteresowała , nastepnie znów Elmo się znudził a inna była fajna.. teraz ma 3 ulubione z tego 1 z nauką angielskiego
gorzej z Emmą bo nieraz też zahaczy o tv i się przygląda gdzy Vi patrzy na bajkę... no ale staram się ją w tym czasie odciągać i zachęcać do innej zabawy bo tez nie chce aby oglądała tak szybko tv.. no ale jak się starsza interesuje to i ona tez :/
kasiek jeszcze nie ma efektu końcowego:-p
musimy pozawieszać pułeczki i kupić naklejki i ponaklejać :-p z tydzien gdzieś będzie efekt końcowy to pokażę:-D
sali ja bym raczej powiuedziała czy 2 letnie dziecko powinno się obsługiwać komputerem :sorry:
jak dla mnie to o wiele za wcześnie... nawet mimo ze dla 2 latków są gry .. wolę żeby moje dziecko układało prawdziwe puzle a nie "online" na komputer to ma jeszcze czas i zdązy się nasiedzieć

milena a który jesteś rocznik??
może i rocznikowo najmłodsza , ale jeśli chodzi o stosunek wieku do ciąży to nie jedna w Twoim wieku z tego watku była w ciąży i też czuła się jako najmłodsza;-)
z siostra faktycznie przykra sprawa:-( a już napewno nie zajdzie w ciążę?? czy to jej przypuszczenia??
lolkak u mnie Vi do roczku też nie oglądała wogóle bajek .. nawet sama jej włączałam - nie sadzałam jej - tylko chciałam żeby słuchała rozmów itp..o interesowała ją jedynie reklama "głodomorra":-D
bo tu mało z kim miała pogadac tylko ze mną:-p a chciałam żeby słuchała zeby mówiła ładnie :-) i tak było :-p hehe
no ale ona też nie patrzyła tylko się bawiła.. tak samo jej puszczałam baby fm żeby słuchała no i miałysmy przy tym zabawę
dopiero tak po roczku zaczęła się powoli tam pojedyńczymi bajkami interesować oglądała tylko Emla świat , później po czasie jakaś 2 ją zainteresowała , nastepnie znów Elmo się znudził a inna była fajna.. teraz ma 3 ulubione z tego 1 z nauką angielskiego
gorzej z Emmą bo nieraz też zahaczy o tv i się przygląda gdzy Vi patrzy na bajkę... no ale staram się ją w tym czasie odciągać i zachęcać do innej zabawy bo tez nie chce aby oglądała tak szybko tv.. no ale jak się starsza interesuje to i ona tez :/
kasiek jeszcze nie ma efektu końcowego:-p
musimy pozawieszać pułeczki i kupić naklejki i ponaklejać :-p z tydzien gdzieś będzie efekt końcowy to pokażę:-D
sali ja bym raczej powiuedziała czy 2 letnie dziecko powinno się obsługiwać komputerem :sorry:
jak dla mnie to o wiele za wcześnie... nawet mimo ze dla 2 latków są gry .. wolę żeby moje dziecko układało prawdziwe puzle a nie "online" na komputer to ma jeszcze czas i zdązy się nasiedzieć

Vikamcia spokojna głowa Kaja układa puzle i gra w chinczyka z nasza pomocą i w bierki hehe

Vegas wiem wiem ale ja jestem strasznie przewrażliwiona na temat wypadków i w ogóle. I paradoks wybrałam sobie męża który będzie to rozbił zawodowo... Ja jadę samochodem i każdy z na przeciwka jest dla mnie potencjalnym no wiesz...

KasiaF od środy go nie ma:p

Kamcia i tak czekam na efekt:p

Kasiek rozumiem Cię bo jestem chyba taka sama. Zwłaszcza jadąc jako pasażer w takich warunkach śneżnych jakie są teraz, że ślisko.

reklama
sali to fajnie:-)

kasiek powiem Ci tylko jak narazie że Vika ma pokój violet mist- taki bzowy a Emma lemon tang- cutrynka :-D hehe
i tyle jak narazie :-p
właśnie szukam jakichś fajnych naklejek na allegro...
moze macie coos fajnego?? dla Vi najlepiej z małpką chociaz jedną (ze względu na jej ulubioną bajkę-ciekawski george)albo koniki ponny a dla emmy moze jakies zwierzątka farmerskie albo coś innego równie fajnego :-p tylko takie fajne bajkowe żeby były :-)

Ostatnia edycja:
Do góry