reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena no w sumie nie:) Ja obydwoje będą chodzić to nie będzie różnicy:) Ale super jak dzieci się tak wychowują:)

Liza
to też GRATULUJĘ:) Dominika też śpi już w oddzielnym łóżku raz się w nocy budzi i najgorsze jest to że muszę się na chwilę koło niej położyć a jak tak w środku nocy to zasypiam z nią czasami do rana:p

Dorotar masz racje mój tez chciał tak syna a Dominika u na głowę czasami włazi:) A najważniejsze aby zdrowe

Milena ee lada chwila się dowiecie:) Aby zdrowe:)

Dobra odkurzyłam idę tego zasr... bałwana lepić bo nie da mi spokoju dziś lubelski śnieg wreszcie się lepi jak Lizy mazowiecki więc też dużego ulepię;P Siostrzeniec C właśnie się na mnie obraził bo krzyknęłam na niego bo z całej pary uderzył Dominikę wielką podszuką aż ta się przewróciła na ścianę... Dzieci...

Ostatnia edycja:
reklama
Milenaa no niedlugosie dowiecie jaka płec ;-)

U nas odkąd dzieci są, jakos nie zwracamy uwagi na ostatki itp. Jak sie chce mozna zrobic imprezke zawsze :-) (oczywiscie prócz postu) jakos czlowiek spowazniał na stare lata :D

Stare lata buhahaha dobre....Liza zycie zaczyna sie po 30 po 40 i podobno po 50 ;D

Do mnie sąsiedzi dzis wpadaja ale to nie z okazji ostatków tylko z okazji weekendu...;)

No i zaraz wpada córka szwagierki w odwiedzinki i na turniej Darta...wczoraj grałam dwie godz,a dzisiaj reki nie moge wyprostowac hehe.

MILENA ja z pierwszym dzieckiem nie chciałam znać, wszyscy chcieli mnie namówić bym sie dowiedziała co noszę w brzuszku a dla mnie to nie było ważne, tylko to by zdrowe było. Mój K chciał ale jak zobaczył, że ja nic a nic nie chce to nie nalegał. Z drugim niby wiedziałam ale do USG podchodzę z przymróźeniem oka i powiedziałam, że na 100% uwierze jak urodzę i mam. I mam starsza córcię i malutkiego synka. A moja chrześnica całą ciążę była chłopakiem, nawet w dniu porodu na USG był chłopak a urodziła się panienka.

SALI ja na ostatki na ten ślub się wybieram i znajoma ma wpaść z dziećmi. Więc raczej to żadne ostatki.

liza a ja chętnie miałabym taką czwóreczkę :-)
jeszcze wczoraj w nocy z D rozmawialiśmy że fajnie by było żeby teraz miec bliźnięta :-p hehe
bo 4 razy w ciąż napewno chodzić nie chcę ! ale jak będę miała 2w1 to bym się cieszyła :-)

jesli codzi o komputer to Vi też czasem , ale naprawdę czasem ogląda na nim bajki , ja nie pozwalam bo ona póxńej jak w tv nier ma tej bajki co lubi a ma tylko 3 ulubione bajkli które ogląda to pózniej woła żeby na kompie jej włączyć bo wie że tam może mieć w każdej chwili:sorry:
no więc mój jej to pokazał .. miał za to ostrą zrypke bo teraz jak ogląda swoja bajkę i się skończy to czasem przychodzi do kompa i woła żeby jej tu puścić.. ale ja jestem nieugięta i idę z nią do zabawek :-p a nie że bedzie przy kompie oglądać bajki bo w tv sie skończyły ;-) hehe
no i wciskać tez nie wciska bo jesli już oglada a wciśnie jakiś przycisk to ma wyłączony komputer żrby wiedziała ze tak nie wolno

sali dla mnie np jest różnica bo grając na kompie siedzisz przy samym ekranie a tv nie , u mnie np Vi nie ogląda też często tv bo uważam ze za mała jest na to , ogląda kilka bajek tylko i to z daleka ,,telewizor mamy 3 m od kanapy
a gry... gry są zdecydowanie dla starszych dzieci ,.. to że idzie coś do przodu nie zawsze znaczy że to jest lepsze niż kiedyś :sorry:

MIlenaaa witaj.. tutaj nikt nie powie że jesteś nieodpowiedzialna bo wszystkie jestesmy młodymi mamusiami :-)
[pozdrawiam :-]
MIlena a kto kazał ci się wybnosić z miasta:szok: masakra! fajnie że ta 2 siostra już aakceptowała Twoją ciążę.. moze i jej przez in vitro się uda :-)
aha a co do tego samego roku..
moja kuzynka ... i jej bratowa urodziły w tym samym dniu!!!! tak :-) jedna ma synka a druga córeczkę :-)
i moja ciocia jest bardzo szczęśliwa że ma wnuki "bliźniaki" :-p
KASIEk ja czytam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p
dorota to jakiś niezły wyjątek musiał być że się urodziła córka a nie syn:-p
jaq tam chciałam wiedzieć co mam w brzuszku ale nie chwialilismy się nikomu :-) nie chcieliśmy ;-)

reklama
dorotar110Po mojej siostrze wiem ze na USG 100% pewności nie ma . Tez w dniu planowanego porodu byla dziewczynka , poród spóźnił się ok tygodnia no i ma Michałka . Teraz urodziła drugie dziecko , nie chciała znać płci i miała nadzieje ze Córka , ale jednak nie udało jej się .
Po takich rozmowach z Siostra doszłyśmy do wniosku że nasza mama wykorzystała limit dziewczyn teraz bedziemy rodzić chłopców hehehe ( jest nas 6 w tym tylko jeden brat )

ViKamcia Mam wrażenie że jestem w tym momencie bynajmniej najmłodsza .;P
Również pozdrawiam .
Oj nikt nie kazał się wynosić , siostra prosiła abym nie wyprowadzała się po za miasto ( bo planuje swoje mieszkanie ) Zeby dzieciaki byly w jednym przedszkolu itd .
Tez się ciesze co do siostry , przykro mi ze to ja spotkało bo tak bardzo chce dziecko . In vitro trochę kosztuje ( siostra po za polska ) i mysli nad tym , bo wie ze to jedyne wyjscie aby miec swoje dziecko a nie z adopcji . Ale rozumiem ją ze była na mnie zła , ja niepełnoletnia i mam , a ona nie . Ona gdyby nie ciąża pozamaciczna rodziła by teraz w marcu no ale niestety , straciła dziecko , a miało juz serduszko itd .Przykra sprawa

Ostatnia edycja:
Do góry