reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sali04 Wszyscy patrzą na to inaczej . Jedna osoba pogratuluję , a inne wyśmieją nazwą nieodpowiedzialną małolatą która pchała się do łóżka i nie znała konsekwencji . A jeszcze inni każą oddać czy usunąć ze tak bedzie lepiej . Cieszę się że tu z wami mogę normalnie porozmawiać .

Milena hahah to fajnie będziecie miały dzieci w tym samym wieku chociaż to prawie rok różnicy ale super bo będą razem bawić moja koleżanka z siostrą zaszły w tym samym czasie i nie wiedziały bo jest siostra planowała a ona wpadła i tym sposobem jej córka jest z 1 października a siostry z 7 października:)
Hmmm gdybym nie urodziła 4 października to też bym na uczelnie chodziła:p
Tak na przyszłość jak chcesz coś dopisać to EDYTUJ posty żeby jeden nie było po drugim:)

Liza dzięki dla nas to duży sukces:)

KASIEK GRATULACJĘ suchego pampka. Nie złość się.

LIZA no jasne trzeba się postawić dzieciom bo by nam na glowy weszły a jak by pozwolił to jeszcze nam na te głowy narobią. Ja dziś na ślub sąsiadki jade a potem może do znajomych po rowerk dla Amelki wstąpimy, jak w domku będą. Bo mój K gadał z kumplem czy po córce nie chcą odsprzedać rowerka a on powiedział, że nam da w prezencie. Miło. No i teraz musimy go w końcu kiedyś odebrać. Może dziś się uda.
A i dziś albo jutro mamy mieć gości, znajoma z dziećmi już dwa miesi.ące do nas jedzie Kacperka zobaczyć i w końcu dojedzie :-D, więc trzeba się za sprzątanie zabrać. Dobrze, że jest wczorajsza zupka dla reszty domowników a dla mnie ugotowana goloneczka z kaszą.

SALI czemu z igły widły po prostu wyrażamy swoje zdanie na ten temat/

MILENA fajnie, że z siostrą dzieci z jednego roku.A co do drugiej siostry, która ma problemy z zajściem, myślę że to nawet nie zazdrość tylko trochę przykrość. Bo Twoja ciąża jest pewnie wpadką??? Tak??? A siostra jak piszesz z partnerem, że tak ujmę walczą już w różny sposób o dziecko i też pewnie pomyślała, że Ty młoda i ciąża a oni nie mogą i jej pewno żal. Nie zrozum mnie źle, ale może jakoś inaczej nie potrafię Ci tego opisać. Trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Milena ale fajnie bedziecie miec z siostrą;-) u nas własnie Mam daniela z listopada 2007 asiostra ma córke z kwietnia 2007 :-) mimoróżnicy płci dogaduja sie lepiej niz np z moja starsza córka :tak: midzy dziewczynkami to zaraz jakas klutnia waantura;-) :happy:
dorotar to udanego spotkania i ślubu :-)
kasiek domyslam sie ze to sukces...
U nas sukcesem jest to ze oduczamy Mikolaja spac ze mną... Dostałam małą sofkędla niego i wczoraj spal sam od zasniecia 2h, a dzis juz 4h :-) malymi kroczkami i sie uda ;-)

Liza

no fajnie , fajnie . Siostra teraz ma chłopca , zobaczymy co mi bóg daruje ;)
Mój chłop chcę Chłopca i jest tego taki pewny że strasznie się zawiedzie jak się okaże że to dziewuszka ;D

MILENA faceci chcą synów ale to córeczki mogą im na głowę wchodzić. Najważniejsze by wasze dzieciątko zdrowe było, tego życzę.

reklama
Do góry