reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Milena hahah to fajnie będziecie miały dzieci w tym samym wieku chociaż to prawie rok różnicy ale super bo będą razem bawić moja koleżanka z siostrą zaszły w tym samym czasie i nie wiedziały bo jest siostra planowała a ona wpadła i tym sposobem jej córka jest z 1 października a siostry z 7 października
Hmmm gdybym nie urodziła 4 października to też bym na uczelnie chodziła
Tak na przyszłość jak chcesz coś dopisać to EDYTUJ posty żeby jeden nie było po drugim
Liza dzięki dla nas to duży sukces
Hmmm gdybym nie urodziła 4 października to też bym na uczelnie chodziła
Tak na przyszłość jak chcesz coś dopisać to EDYTUJ posty żeby jeden nie było po drugim
Liza dzięki dla nas to duży sukces
dorotar110
KASIEK GRATULACJĘ suchego pampka. Nie złość się.
LIZA no jasne trzeba się postawić dzieciom bo by nam na glowy weszły a jak by pozwolił to jeszcze nam na te głowy narobią. Ja dziś na ślub sąsiadki jade a potem może do znajomych po rowerk dla Amelki wstąpimy, jak w domku będą. Bo mój K gadał z kumplem czy po córce nie chcą odsprzedać rowerka a on powiedział, że nam da w prezencie. Miło. No i teraz musimy go w końcu kiedyś odebrać. Może dziś się uda.
A i dziś albo jutro mamy mieć gości, znajoma z dziećmi już dwa miesi.ące do nas jedzie Kacperka zobaczyć i w końcu dojedzie , więc trzeba się za sprzątanie zabrać. Dobrze, że jest wczorajsza zupka dla reszty domowników a dla mnie ugotowana goloneczka z kaszą.
SALI czemu z igły widły po prostu wyrażamy swoje zdanie na ten temat/
MILENA fajnie, że z siostrą dzieci z jednego roku.A co do drugiej siostry, która ma problemy z zajściem, myślę że to nawet nie zazdrość tylko trochę przykrość. Bo Twoja ciąża jest pewnie wpadką??? Tak??? A siostra jak piszesz z partnerem, że tak ujmę walczą już w różny sposób o dziecko i też pewnie pomyślała, że Ty młoda i ciąża a oni nie mogą i jej pewno żal. Nie zrozum mnie źle, ale może jakoś inaczej nie potrafię Ci tego opisać. Trzymaj się.
LIZA no jasne trzeba się postawić dzieciom bo by nam na glowy weszły a jak by pozwolił to jeszcze nam na te głowy narobią. Ja dziś na ślub sąsiadki jade a potem może do znajomych po rowerk dla Amelki wstąpimy, jak w domku będą. Bo mój K gadał z kumplem czy po córce nie chcą odsprzedać rowerka a on powiedział, że nam da w prezencie. Miło. No i teraz musimy go w końcu kiedyś odebrać. Może dziś się uda.
A i dziś albo jutro mamy mieć gości, znajoma z dziećmi już dwa miesi.ące do nas jedzie Kacperka zobaczyć i w końcu dojedzie , więc trzeba się za sprzątanie zabrać. Dobrze, że jest wczorajsza zupka dla reszty domowników a dla mnie ugotowana goloneczka z kaszą.
SALI czemu z igły widły po prostu wyrażamy swoje zdanie na ten temat/
MILENA fajnie, że z siostrą dzieci z jednego roku.A co do drugiej siostry, która ma problemy z zajściem, myślę że to nawet nie zazdrość tylko trochę przykrość. Bo Twoja ciąża jest pewnie wpadką??? Tak??? A siostra jak piszesz z partnerem, że tak ujmę walczą już w różny sposób o dziecko i też pewnie pomyślała, że Ty młoda i ciąża a oni nie mogą i jej pewno żal. Nie zrozum mnie źle, ale może jakoś inaczej nie potrafię Ci tego opisać. Trzymaj się.
Ostatnia edycja:
kasiek88kasiek No ona z lutego ja sierpien/wrzesien to nie aż taki rok ; ))
Fajnie mieć tak dzieci z podobnego wieku ..
Ok zapamiętam .; PP
Fajnie mieć tak dzieci z podobnego wieku ..
Ok zapamiętam .; PP
Liza
Milena ale fajnie bedziecie miec z siostrą;-) u nas własnie Mam daniela z listopada 2007 asiostra ma córke z kwietnia 2007 :-) mimoróżnicy płci dogaduja sie lepiej niz np z moja starsza córka midzy dziewczynkami to zaraz jakas klutnia waantura;-)
dorotar to udanego spotkania i ślubu :-)
kasiek domyslam sie ze to sukces...
U nas sukcesem jest to ze oduczamy Mikolaja spac ze mną... Dostałam małą sofkędla niego i wczoraj spal sam od zasniecia 2h, a dzis juz 4h :-) malymi kroczkami i sie uda ;-)
dorotar to udanego spotkania i ślubu :-)
kasiek domyslam sie ze to sukces...
U nas sukcesem jest to ze oduczamy Mikolaja spac ze mną... Dostałam małą sofkędla niego i wczoraj spal sam od zasniecia 2h, a dzis juz 4h :-) malymi kroczkami i sie uda ;-)
dorotar110
MILENA faceci chcą synów ale to córeczki mogą im na głowę wchodzić. Najważniejsze by wasze dzieciątko zdrowe było, tego życzę.
reklama
dorotar110 zdrowie zawszę najważniejsze .
Dzięki
Dzięki