reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A gdzie Was wszystkie wywiało????

Kasia to fajnie ze tak Wam się układa po Waszej mysli

Justyś pewnie ze Cie pamietamy, ja w styczniu miałam taką samą przygodę , kaszel Zuzi nie dawała mi spokoju i poszłam innego do lekarza, a ona mówi mi Ze Zuzia ma zapalenie płuc i do szpitala , na szczęście wyleczyłam ją w domu sama

reklama
Malwina gratuluję gratuluję:) No wiem kiedyś się nauczy:) Powiem tak tragedii nie ma jeszcze kupa i będzie git:) JA JESTEM:D

Dorotar
zdrówka zdrówka zdrówka:)

KasiaF
super że z serduszkiem wszystko ok:) Ale masz amanta:)

Właśnie C od samochodów przyjechał i powiedział że na 3 dni do Niemiec jedzie może się trafi jakiś samochód jak nie taki to taki... A mi źle...

dziś mam wolne idę się brać za faworki na jutro..:)Łobuz śpi...
Chrzestny Amelki wczoraj do niej przyszedł i mówi że buzi chce a ona padaj-(spadaj):szok:normalnie jak to usłyszałam to nie wiedziałam co mam powiedziec stanęłam jak wryta i stałam...
Wszystko gada wszystko powtórzy.
dorotar zdrówka.
kasiaF dobrze,że z serdusiem wszystko dobrze. Naprawde Amant Ci rośnie:)
justys witamy witamy i oczywiście że pamiętamy:tak:

Ja dzis zalatana, robilam faworki od 10, potem miki spac,obiadm skonczylam faworki... potem obiad zjesc, chwile odpoczynku i na dworku bylismy -bałwana zrobilismy;P a teraz gotuje na jutro zupe fasolową..... :eek: :tak: niewiem jak ja to wszystko ogarnelam ;P

Wczorajszy wieczór jak kazdy inny;P lokatar w łozku i sie wsio odechciewa, zreszta dzieki proszkom mam -100% ochote :dry: ale jutro ostatni dzien i biore sie za odchudzanie, bo w nic sie nie mieszcze! :no: do wiosny trzeba sie ogarnac...

Gosia to cwaniara mała:)

Liza to ile tych faworków zrobiłaś?? Ja to się nawet za takie rzeczy nie borę nawet w sumie nie lubię;/ Pączka rano w sklepie sobie kupię do kawusi:p

Ale tu cichooooooooo a ja słomiana wdowa popisałabym jak mam czas:p

Dobry wieczór.

Przepraszam, że nikomu nie odpisuje prawie. Ale ostatnio brak mi czasu na cokolwiek.. ;/ Czasem wejde i was podczytam :p Musze sobie jakoś życie zorganizować.
Liza, podziwiam Cię, bałwan, faworki, dzieci x3, zupa fasolowa i Ty masz jeszcze czas pisac... Naprawde, Chciałabym tak jak Ty.
Kasiek, hm... miałam cos napisac i zapomniałam... Aaaa jak tam Dominisia po nocy? Wygrałyście?
Gosia, zdolne masz dziecko ;P

Ja jutro wybieram sie z moja do lekarza bo ma taką biegunke, że dzisiaj sama się jej wystarszyła. Narobiła i to tak głosno i szybko jej poszło jak z armaty, że aż zaczęła płakać.

Gosdia no niestety awaria 1.40 potem do rana sucho dziś założyłam pampka;/ A to z czego ona ma tką biegunkę??

Kasiek, nie mam pojecia, naprawde. Miała już w tamtym tygodniu to dalam jej jagody i czekoladę i przeszło i od wczoraj znowu. Najlepsze jest to, że pierwsza kupka normalna, kolejna to wodnista. Wczoraj były dwie a dzisiaj cztery, więc już za dużo.Nie będę jej faszerować czekolada bo to przecież nie pomoże. Da jej może jakiś syropek i przejdzie. Nie wiem czy zjadła coś czy co... ;/
To i tak nie jest źle jak na pierwszy raz chyba? :) Nauczy się:)

Gosdia ale cały tydzień budziła się z suchym i piła przed snem i w nocy łyka i sucho teraz nic a nic i zlała się:p
No pewnie że idź z nią bo to tak nie bardzo;/

reklama
Witam
Dziekuje za pamiec i za tak mie ponowne przyjecie.
Z gory przepraszam za bledy i za to ze tak ogolnikowo Wam Dziewczyny poodpisuje ale w mam tu w szpitalu pozyczonego laptopa od szwagra i nie bardzo umiem sie do konca na nim polapac a na dodatek Antos ogladajac bajki cos mi poprzestawial i zamiast y pisze z i nie mam polskich liter.

Kama tak jestem z malym 24h na dobe nie wyobrazam sobie inaczej.

Malwina ale malego badalo 3 lekarzy i nic nie slyszeli a okazalo sie ze to srodmiaszowe zapalenie pluc ktore ja przeczuwalam.

U nas nie ciekawie dzis przeniesli nas do izolatki bo wykryli u malego w kale rotawirusa i adenowirusa chociaz objawow obecnie nie ma.Masakra caly czas cos juz tak mi tego mojego szkraba szkoda ze szok,nie mam juz na to wszystko sily...
A na dodatek trafila nam sie taka dr.prowadzaca ze masakra SUPER NIANIA to przy niej pikus:wściekła/y:wredna malpa dzis wyjela Antkowi z buzi smoka i powiedziala ze mu krzyzwde robie chociaz wczoraj jej gadalam ze jak wrocimy do domu to go odlucze to nie wzchowywac mnie chce,w ogole nie przzjemna baba ech...

Sory za bledy i ze tylko tak o nas ale nie moge sie tu polapac

Do góry