reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorota mi też się wydaje że łańcuszek musi mieć do komunii, może nie medalik a krzyżyk? a jak nie potrzebujecie nic z praktycznych rzeczy to może zapas pampersów? na allegro sprzedają hurtowo 3-4 paki :tak:

Widze swietujemy razem Walniety dzien hahaha.

Dorotar a mam tego chłopca nie wie co by sie jej przydało...moze woli cos p[raktycznego albo kase;)

kama nie wiem jak jest teraz z łańcuszkami ale jak ja szłam do komunii to nie musiałam mieć :-p zresztą trochę bez sensu kupować na chrzciny łańcuszek, bo przyda się za 8 lat :sorry:

Muszę się pochwalić moją córką :-) Ostatnio pisałam, że bez problemu układa puzzle 30-elementowe, a teraz nie ma już większych problemów z 60-elementowymi :tak: Wiadomo, że trochę dłużej jej to zajmuje, ale układa sama :tak: Ale jestem z niej dumna!! :tak::-)

sali hehehe ja na GG mam w opisie "Walę Tynki" ;-) :happy:

dorotar równiez nie pomoge... :no:

Dobra wieczór dla dzieci,ide szykowac wsio bo zaraz dobranocka:-)
Milej nocki i wieczorku.

KAMA u nas jest tak, że krzyżyków ktoś komuś nie kupuje.

ANETKA też jestem zdanie, że bez sensu coś co za 8 lat się przyda.

SALI ja jestem mamą tego chłopca, he he i nie wiem co mam doradzić siostrze, bo ona ma być chrzestną i mnie molestuje z zapytaniem co kupić Kacperkowi

Anetka ale do komunii ne szlyśmy wczoraj :-p nie ma co porównywać co było 14 lat temu ;-) dam znać w maju co z tymi łańcuszkami bo chrześnica J ma komunię nota bene dostała od niego złoty medalik z łańcuszkiem bo co kraj to obyczaj i u Nas właśnie chrzestny kupuje taki komplet :tak: Julka też od swojego chrzestnego dostała czeka bezpiecznie na swój moment.

Dorota a może niech kupi małemu strój na chrzest? u Nas chrzestna to właśnie robi kupuje strój i szatkę.

hey hey
co się dzieje w tej krainie złej ?
co się dzieje w tej krainie złej?

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

buziaki Wam ślę

mjuzik zostawiam i obiecuje w czwartek się odezwać póki co ajm kaput bo mam egzam w czwartek

heyy

<span style="color:#000080;">[video=youtube;oE9CFBFUP9Q]http://www.youtube.com/watch?v=oE9CFBFUP9Q[/video]

reklama
mi też się filmik nie otworzył :-(
no ale gratuluję Malwina :-)

współczuję wam tych problemów z odnocnikowaniem.. jak tak czytam to bardzo się ciesze że u mnie było łatwo...
dorotar ja kupiłam łańcuszek z medalikiem i ciuszki , do tego dałam kasę i pamiatkę bo wiem że starszy brat mojego chrześńiaka jak dostał łańciszek to w nim właśńie chodzi (ma 3 lata)i rodzicom się podobało to że mu kupili więc i ja kupiłam :-)
kasiek hehe słodko
kurde miałam mój filmik Vi z kamery wstawić co mówiłam jak się o kakao kłóciła ze mną :-p
to może jutro namówięmęża zebny mi zgrał bo ja to nawet nie wiem gdzie kable mam :-p pośmiejecie się z mojego pyskolka!
anetka gratuluję :-) super że mała tyle puzzli układa :-)

to by było na tyle..
lecę na inne wątki póki mąż usypia dzieci :-p hihihih

Do góry