reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Gosdia i jak Zosia przeszły jej te biegunki?

Justyś to super że możesz być z malym cały czas :tak: mam nadzieję że szybko wyjdziecie do domku.

Dzisiejsza noc sucha :-) w ogóle się nie budziła :tak: przed spaniem ładnie zrobiła siku i wytrzymała do rana :-)

Ucuekam robic faworki i rogaliki z cynamonem i nutellą ;-)

reklama
Pączuszki, faworki, rogaliki, ech zazdroszczę. Mam mega ochotę na pączki, tym bardziej, że moja mamuśka zaraz będzie robic ale mi zostanie tylko ślinienie sie na ich widok i marzenie o nich.Bo pączki z jajkami i z mlekiem się robi. Ale co tam zrobię sobie ciasteczka owsiane.

Witam

Kama to Julcia już ładnie nie siusia, mojej się coś odwidziało , chociaż na drzemkach jest sucho

Justyś zdrówka dla Antosia i dla Ciebie wytrwałości

Liza ja Cię kobietko podziwiam

Gosida jak tam dzisiaj Zosienka??

A ja juz troche ogarnęłam i ide brac się za obiad jakiś:")

No nie mogę wszystkie lepią tylko ja taka anty plackowa pączków i faworkowa:p I się dziwie dlaczego nikogo nie ma:p

Witam :)
Kasiek, ja też nie lepie! Zabrałam parę pączków mojej mamie;P
Kaama, Malwina, Zosia dobrze, chyba. Dzisiaj nie zrobiła mi jeszcze żadnej kupki... Ale poszłam z nią do lekarza kazała kupić acidolac. No i zobacze jak będzie robić to jej dam a jak nie to oszczędze jej tego ;P.

Ja dzisiaj zjadłam tylko 1,5 pączka:p Moja mama zrobiła specjalnie dla Zosi rogaliki, łatwiej jej w łapkę złapac ;).
Zosi lekarka dzisiaj mnie rozwaliła. Była nasza kolej ( po 1,5 godzinnym czekaniu) chcemy wchodzić do gabinetu a ona "Nie nie nie nie jeszcze nie bo ja coś tam tego musze". Myślałam, że padne i czekałyśmy kolejne 15 minut tak w gratisie ;P

Malwina Ty nie smażysz/pieczesz;p

Kamma o proszę wrociłaś ;p

Gosdia ja na swoim też tak będę robić;p

Byłam pomóc teściowej w smażeniu tych paczkow bo lepienie to nie dla mnie wyzly poyszne a mi sie rzygac chce od tego smrodu przy mażeniu;/

reklama
Do góry