reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Wam:-) Dla mnie też Walentynki to taki szał na pokaz bardziej, bo przecież jak się kogoś kocha to się powinno mu okazywać uczucia codziennie. Mimo to dostałam od męża trochę prezentów, ja jemu nic nie kupiłam bo nie sądziłam, że to potrzebne. W każdym razie obejrzeliśmy o 22 film, przy piwku, i poszliśmy spać:-p

Gosdia kurcze oby jej ta biegunka przeszła. A nie idą jej ząbki? Moja przy ząbkach zazwyczaj robiła luźne kupki.
Gosia ''padaj'', dobre:-p
Kasiek przeurocza jest Domcia:-) Mogłabym jej słuchać i słuchać:-)
Dorotar ojoj, zdrówka dla Was;****
Liza o kurcze kiedy ja ostatnio lepiłam bałwana:sorry2::-p
KasiaF Amancik kochany z Kacperka:-D
Kaamaa to macie jak u nas, bay bay pampersy na zawsze:-)
Rox trzymam kciuki za jutro:-)
Justyś biedny Antoś:-( Zdrówka;* i super, że się odezwałaś:)

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna masz na pasku takie maleńkie strzałki po prawej stronie?? Tam powinien być język i zmień na polski... O kurcze to nie źle biedny Antoś a jak on to znosi i jak Tobie w tym szpitalu??

Vegas taaa a ja Twojej Martynki:)

Ostatnia edycja:
Kasiek, może miała po prostu gorszy dzień?
Vegas, możliwe ze idą jej 3 na dole bo ciągle pcha łapki do buzi, slini się... Nawet nie pomyślałam, że to może aż tak działać. No i ma jakieś takie dziąsła jakby białe w tym miejscu. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo ona nie pozwoli sobie zajrzeć. Ale dla własnego spokoju przejdę się z nią lepiej...

Ostatnia edycja:
Gosdia obserwuj ją jutro bo może jutro już nie będzie luźnych kupek. A jeżeli będą to jasne, idź do lekarza, musisz uspokoić lęki bo to normalne, że mamie się włącza czerwona lampka w takich syt.

Vegas, dziękuje ;). Ona już ma ją od tygodnia z przerwami... Jak jutro będzie jeszcze robić to pójde z nią po obiedzie. A co tam u Martynki słychac?
Kasiek, nie przesadzaj ;P Przecież ona taka słodka jak Mały Aniołek to gdzie na złość ;)

Vegas, dziękuje ;). Ona już ma ją od tygodnia z przerwami... Jak jutro będzie jeszcze robić to pójde z nią po obiedzie. A co tam u Martynki słychac?

Martynka to Gadulec straszny, jak tylko otworzy oczka to nawija, aż do 21 z groszami, kiedy to idzie spać. Tzn za dnia też ma drzemkę, ale ja wtedy jestem w pracy:-p Więc nie ''słyszę'' tej ciszy:-D Katarek ją dopadł, wcześniej miała ospę wietrzną przez 3 tyg, smarowanie jej tych krostek to był szał:sorry2: Wszystko ubrudzone przez to. Na szczęście mamy już to za sobą, uf. 5tki jej idą teraz, wszystkie naraz, ale na szczęście bezobjawowo, aż dziwne, zazwyczaj ząbkowała niezbyt ciekawie.

Vegas, ooo to macie z nią wesoło. Dobrze, ze te ząbki nie dają o sobie znać. A ospę to też w sumie fajnie, że za takiego malucha przeszła ;) i juz jedną chorobę mniej. Niby takie małe dzieci lżej przechodzą... A te kakatarki to okropne są Już powinna wiosna przyjśc!

Ja uciekam, bo już mi sie spać zaczyna chciec. Postaram się jutro wejść. Dobranoc i suchej nocy dla wszystkich!

Gosdia hahahahaha to się uśmiałam ona Aniołkiem to może i była dopóki w świat nie ruszyła teraz nawet na złość potrafi robić:p porozmawiamy za rok o Zosi:p

Vegas
na dwóch brakuje piątek:)

reklama
Witam sie.

kasiek niewiem ile tych faworków,z pól kila mąki robilam to wyszlo mi ze 3-4 razy tyle co na zdjeciu tym jest :-D
Vegas to gaduła wam rosnie ;-)

wiecej nie pamietam sorrka ;P

Załączniki

• DSC04840m.jpg
    DSC04840m.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 30
Do góry