reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Nie wiem czy mnie jeszcze choć troszkę pamiętacie?wiem,wiem obiecałam już nie raz że się poprawię i zacznę systematycznie tu bywać,i obecnie dość długo jestem w na bieżąco w czytaniu ale jakoś brak weny nie potrafiłam się wbić w temat.

U nas nie ciekawie mały jak zaczął chorować pod koniec stycznia tak skończło się tak żę wylądowaliśmy wczoraj w szpitalu z zapaleniem płuc ale to przez naszą panią dr. z przychodni dla której każda infekcja Antosia to tylko pewnie coś wirusowego.I tak mówiła też tym razem choć prosiłam ją o skierowanie na rtg płuc bo mówiłam że mi się ten kaszel nie podoba ale gdzie tam ona nic osłuchowo nie słyszy i nie ma potrzeby.
I tak się włąśnie skończyło że mały dostał dożylnie antybiotyk i poleżymy od 5 do 7 dni co najmniej.
A ztych milszych spraw to kupiliśmy Antosiowi na dwa latka które skończył 26 stycznia Yorka i oto mam ''dwóch urwisów "w domu na głowie.

Pozdrawiamy Was BAbeczki serdecznie
Justyna z Antosiem

reklama
Hejka:)

Rox &&&&&&&&&&& za czwartek ;-)
justyś fajnie ze zaglądasz :-) pamiętamy Cie pamietamy ;-) fajnie ze macie pieska, tez bym chciała :-) moze kiedys...

My w tym roku mamy dwie komunie... jedna to chrześniaczka męża, a druga to bliźniaczek mojego brata...
Niewiem jak my poradzimy finansowo ale sie zobaczy ;] na komunie do chrzesniaczki męza i tak nie zamierzam iść... ^,^ mąż sam pojedzie pewnie...;]

Wstałam patrze a za oknem biało i to jeszcze sypie zawiewa :szok: :-D fajnie moze uda nam sie wreszcie zrobic bałwana bo jak bylo mroźno to sie nie dalo... ;-)
spacja przestaje mi działas... :eek:

Helloł

Justys no pewnie że pamiętamy... szkoda że nie poradziłaś się innego lekarza, ja tam białym kitlom nie wierzę do końca i jeśli coś mi nie pasuje to idę do drugiego się konsultować... zdrówka dla Antosia, masz możliwość bycia cały czas przy małym?

Kasiek i jak nocka?

My wygrałysmy z nocnymi sikami 3:0 :-D także pampki idą bye bye :-)

Anetka gratulacje dla Zuzia mądra dziewczynka:)

Justyna fajnie że się odezwałaś pamiętamy pamiętamy:) Zdrówka dla Antosia!!!

RoX&&&&

Kamma u nas niestety porażka;/ o 1.40 zasikała się i musiałam ją przebrać botem do rana nic i wstała jak zwykle i do nocniczka nie wiem jak to bo wcale się dużo nie opiła i przed samym spaniem nie piła. A wcześniej jak piła to nie sikała to chyba nie był jej dzień;/ Dziś założę jak się nie zasika to jutro nie założe a już ponad tydzień nie sikała:)

Hej dziewczynki jak tam wieczory z mężami/ chłopakami/narzeczonymi się udały?? Mój mnie miło zaskoczył bo dostałam perfumy Hugo Bossa bardzo mi się podobają troszkę mi głupio bo ja symbolicznie czekoladki kupiłam:p Ale za to różową koszulę założyłam... Do tego winko było ale żeby nie było zbyt romantycznie wypiliśmy je z gwinta w łóżku oglądają "Dziennik nimfomanki" a potem to już szaleństwo:p:p

Kasiek a może przebudzaj ją w nocy i pytaj czy chce siku? Julka sikała 3 razy o 22,3 i 4, ja dorosła baba często nie dotrzymuje do rana ;-)

Idę dalej sprzątać bo przez sprzątanie co 30 sekund sików psa zaniedbałam chatę, dzisiaj nałożyłam dziadowi pampka i mam z głowy.

Kamma a moja właśnie wytrzymywała całą noc. U niej budzenie nie wyjdzie bo potem awanturka jest i nie siądzie za chiny...

Witajcie, podczytuje was ale siły nie mam dzieci chore, ja chora-katar, kaszel, głowa boli. Ech niech ta zima już się skończy, ja chcę wiosnę.

reklama
HEJKA

JUSTYS pamiętamy cię pamiętamy... Zdrówka dla młodego... Fajnie że macie pieska, my niedługo też będziemy myśleli o psie, ale dużym... Lablador, golden retriever... 
LIZA współczuje komunii, my tam narazie problemu nie mamy, chrześniak M ma 6 lat... Ale np szwagier to ma fajnie, z jednego roku ma 2chrześniaków, i synka... (gdzie jeden chrześniak i synek są z tego samego dnia :-p)

U nas oki, u kardiologa dobrze, u doradcy też wporządku..
A i młody wczoraj na pożegnanie dał dziewczynce buziaka walentynkowego w przedszkolu...

Do góry