reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek, wow:) to obiadek musiał być smaczny z nocniczka :p.
Dorotar, a ile chłopiec ma? My kupowalismy dziewczynce złoty łancuszek z medalikiem.

Gosdia powiem Ci przepyszny:)

Dorotar ja nie wiem też bym jakiś łańcuszek kupiła:)

[video=youtube;GQRfuglLUD0]http://www.youtube.com/watch?v=GQRfuglLUD0&feature=youtu.be[/video]

Macie moją "gadułe" haha:p

Kasiek ale Domka jak słodziutka :-) jak fajnie mówi "no" :-);-) przesłodka dziewczynka, naprawdę :tak:

dorotar ja to sama nie wiem.. może coś co zostałoby na pamiątkę? Albo jakąś zabawkę edukacyjną, zależy w jakim wieku dziecko jest.

P. przed chwilą wrócił i przyniósł Zuzi lalkę taką małą, niby córkę Barbie na rowerku :-p Zuza jaka zadowolona :tak:
Polećcie jakiś film , najlepiej komedię na wieczór :-p bo już nie mam pomysłu co możemy obejrzeć.

No dziewczyny chodzi o mojego Kacperka, bo siostra mnie męczy co ma mu kupić. A chrzciny 11marca to będzie miał 3 miesiące. Dla dziewczynki to łatwiej bo można łańczuszek, kolczyki czy bransoletkę. A mi się nie wydaje by chłopiec w łańcuszku później chodził.

Ech mam ataki głodu.

Kasiek chyba pozbędziemy się pampka na dobre, Julka już pięknie na spacerze przetrzymuje w domu od 2 miesięcy nie zakładam pampka i sporadycznie ma wpadkę i od 2 dni pięknie w nocy, J ma kupić ceratkę i nie założę jej na noc. mam jeszcze jakieś 30szt pampersów i chyba nie będę już dokupywać ;-)
A Dominisia jest urocza :* :-)

Dorota hmm... a może cos praktycznego np. krzesełko do karmienia? będzie na później.

KASIEK myślę, że nie koniecznie na komunię musi mieć. Kurcze nie wiem co tej mojej siostrze doradzić.

KAAMA Właśnie z doświadczenia znajomych wiem, że dzieci dostają np. krzesełka do karmienia, leżaczki-bujaczki, chuśtawki rozkładane itp. I my tego nie potrzebujemy bo wszystko mam w idealnym stanie po Amelce, więc to odpada.

Dorotar no jak nie musi teraz mi się przypomniało że siostra C ostatnio kupowała bo mały do komuni idzie i miał mieć poświęcony

Kamma
to jak Ty nie to i ja:) Idę do apteki

reklama
Do góry