reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar pokazują nas w Teleexpressie bo w niedziele odbył się rajd na którym zajęlismy 5 miejsce w generalce. Jezdzimy Tico ktore ma 41 KM , a wyprzedzilismy Auta które mają ponad 200 KM. Zrobiła się sensacja ze takim autem tez mozna daleko zajść:-):-D

reklama
KasiaF o widzisz ja podbiłam stawkę że 2 barbie kupię i dalej wali w majtki...

Dobra lecę do tesco po ceratkę:) Dziś wielka noc:p:p

Malwina daj spokój myślisz że mi się nie zsika?? Ostatnio to z 7 razy w dzień ale to jeden dzień taki był coś jej się przestawiło ile Ty ją odpieluchowujesz już?? Kupa i u mnie tragedia haha

Brdzie już ponad 2 miesiące z przerwą 2 tygodniowa jak była chora. U nas tez czasem cały dzien woła a czasem sika i nic nie mówi. Kupa w majty od zawsze:)

Witam,
Malwina, gratuluje 5 miejsca!!
Malwina, Kasiek, jeszcze nauczą się nie mieć wpadek ;P. Moja Zosia myśli, że nocnik to kapelusz.. :-D No ale ona ma jeszcze czas :p
KasiaF, współczuje z tym wycinaniem..

Kamma moja też nie ma oporów przed robieniem w majtki ale czasem mnie zaskakuje i woła:p

Malwina
nie przejmuj się będzie dobrze:)

Gosdia moja w nocniku swego czasu gotowała:p

W tesco nie ma tych ceratek ale w lidlu w gazetce widziałam może C wyciągnę wieczorem:)

reklama
Do góry