reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia to nic nie słyszałaś, że w nocy zmarła Whitney Houston? 48 lat miała.

Nie wazne ile miala,wyglądała i tak na 60;/To przykre co kasa robi z ludzi,szczególnie z gwiazd.
Stac ja było na drogie cpanie wiec wpadła w najgorszy nałóg..ehh pieniadze szczescia nie daja;/

reklama
..ale ciężko się wbić naprawdę...:sorry: my dziś wszyscy w domu lenimy sie w dresikach :)
jedziemy tylko na zakupki po mleczko i takie tam pierdoły do domu no i po tego labka dla malej. Ojciec to nas chyba z domu wygoni razem z tym psem...:eek:

Hej Wam. No szkoda Gwiazdy, ale co zrobić.. Wiedziała co robi i czym się to może skończyć..
Martynka świruje w wyrku zamiast spać:sorry:

Sali kurcze byłam pewna, że składałam życzenia dla Twojego synka - przepraszam. Spóźnione, ale szczere dużo zdrówka, radości, sukcesów i by jego marzenia się spełniły, każde, bez wyjątku:-)
Gosia labradorki fajne pieski, znajoma ma czarnego, kochany jest:tak: My mamy 2 dogi niemieckie, też są kochane, choć już stare dosyć jak na dogi. Dona ma 9 lat a Biś w maju /jej syn/ skończy 7.
Wampi kurcze zdrówka dla Was raz jeszcze;** Pewnie się nie wyspałaś przez ciężką noc, ja dziś o dziwo do 9 spałam bo Perła po wczorajszych urodzinach szwagierki spała jak zabita:-p

A z tą Myrsini to chyba jednak była z Grecji? Łatwo to chyba sprawdzić? No ale nieważne już. Była, zniknęła, jest cisza:-)

No własnie Vegas na własne zyczenie tak skonczyła;/

Dziekuje wszystkijm w imieniu Tymka za zyczonka;)

Moja Córa właśnie usnęła. Ale cisza:-p Poza tym leniwie. Robicie coś na Walentynki?? Nie chodzi mi o prezenty tylko jakiś film, czy wyjście? My będziemy pewnie filmidło oglądać na dvd z winkiem czerwonym własnej roboty.

KasiaF tak 88 ale jak Ty się urodziłaś to ja już istniałam bo ja z czerwca 88:p A mały rozkoszny przystojniak :) ale nie wiem może tak wyszedł na zdjęciu ale on na 2 latka całkiem inny był teraz to podobny do tego jak się urodził ale jak dwa latka w ogóle:p

Liza super że mąż przemyślał i jednak się wyrwałaś z domu sił nabrałaś:) A co to za sytuacja z policją??

Młoda ciśnij go po tych wszystkich upokorzeniach cham jeden!!! Miło że w ogóle się dowiedziałaś!! Rafałek przesłodki strasznie się zmienił:) Fajnie że Ci się układa z nowym chłopakiem:)

Dorotar
haha a to artystka:) Współczuję wysypki;/

Kamcia ale nic nie widział więc ok:)

Wampi
mam nadzieje że już wypoczęłaś:)

Gosia
o jak fajnie że wróciłaś:) Od razu poprosimy o fotki aktualne:) I bardzo fajnie że będziecie mieli pieska mi też właśnie labrador się marzy albo golden:) Psy bardzo dobre dla dzieci:)

Vegas
Martynka przesłodka ale od razu widać że Martynka to Martynka od urodzenia nic się nie zmieniła:)Fajnie że Martynka tak gada:) A my nie wiemy ale pewnie też jakiś film:)

Sali
wszystkiego najlepszego dla syncia 100 lat!!!! Spóźnione ale szczere:) Współczuje problemów z kupką;/

No my po wczorajszych gościach wróciliśmy chyba po 1 Domka spała oczywiście trochę jęczała jak ją przebierałam ale sprawnie poszło:) C nie pił bo prowadził a ja sobie siedziałam przy C kuzynkach i powiem Wam że wujek miał takie pyszne winko i do tego butelka dna nie miała co zbliżało się do opróżnienia to wujek donosił haha teściowa patrzyła się na nas jak na wariatki a sama czerwona może 2 lampki wypiła:p Ja w ogóle w ten weekend "alkoholowy" bo i w piątek na piwku byliśmy które mieszane z wódką było ale b. dobrze sie wczoraj czułam:p Ale za to jak wróciliśmy z tego wzmacnianego piwka co się dział:p

Ogólnie nic mi się nie chce do tego Domka stwierdziła że pokruszony cień jest be i wysypała do kibla;/ A lubiłam go strasznie wrrrr

Kasiek hehe, agentka z tej Domki:-D Moja uwielbia moje kosmetyki jak się już do nich 'dossa', wymalowała ostatnio lalkom buzie czarną kredką, o sobie nie zapomniała:-p Jak dorwie jakiś balsam to smaruje sobie nogi o ile ma skarpetki, a jak rajtuzki to twarz i ręce. Najczęściej się to zdarza jak jest pod opieką J., który gapi się w monitor a nie patrzy co dziecko bierze z mojej kosmetyczki:sorry: No ja też uważam, że Martynka nic a nic się nie zmieniła:-) Za to ciągle nie wiem do kogo jest podobna bo część osób mówi, że to cała J., a część, że cała ja:-) O fuj, piwko z wódką?:szok: Ja nienawidzę wódki! Pamiętam do dziś jak J. wyciągnął z szafy wódkę, która jeszcze po weselu się nam ostała i sobie drinkowaliśmy, a w nocy i w ciągu następnego dnia zdychałam i rzygałam jak kot:-p Never więcej!! Za to piwkiem nigdy nie pogardzę:-p Ale u mnie to tak 2 piwka bo po 3 boli głowa.

Helloł

Vegas witamy :-) piekne zdjecia Martynki :-)

Wampi mam nadzieję że młodemu się nie pogorszy.

Dorota a dalej dajesz mu bebilon pepti?

Kasiek to ładnie popiłyście :tak: ja po alkoholu mam mega ochotę na sex :-D

A co do Walentynek to my już dostałyśmy prezent, dzisiaj odebraliśmy piękną 7tygodniową suczkę Labradora :-)

Kaamaa super, pochwalisz się pieskiem?:-) Jak ją nazwiecie?

Dziewczyny jak nadrabiałam widziałam temat Tranu. I może i zakupię. Póki co mam syrop Sanostol. Myślicie, że coś daje? Bratowa Martynce kupiła, więc postanowiłam coś z tym zrobić bo do września data ważności a szkoda wywalić.

reklama
Vegas chyba będzie sie wabić Lora, jeszcze nie zastanawialiśmy się za bardzo bo decyzja zapadła wczoraj wieczorem ;-)
Sanostol to witaminki :tak:
a Tu Nasza suńka:
SAM_0630-1.jpg

Do góry