reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia to nic nie słyszałaś, że w nocy zmarła Whitney Houston? 48 lat miała.

Nie wazne ile miala,wyglądała i tak na 60;/To przykre co kasa robi z ludzi,szczególnie z gwiazd.
Stac ja było na drogie cpanie wiec wpadła w najgorszy nałóg..ehh pieniadze szczescia nie daja;/

reklama
..ale ciężko się wbić naprawdę...:sorry: my dziś wszyscy w domu lenimy sie w dresikach :)
jedziemy tylko na zakupki po mleczko i takie tam pierdoły do domu no i po tego labka dla malej. Ojciec to nas chyba z domu wygoni razem z tym psem...:eek:

Hej Wam. No szkoda Gwiazdy, ale co zrobić.. Wiedziała co robi i czym się to może skończyć..
Martynka świruje w wyrku zamiast spać:sorry:

Sali kurcze byłam pewna, że składałam życzenia dla Twojego synka - przepraszam. Spóźnione, ale szczere dużo zdrówka, radości, sukcesów i by jego marzenia się spełniły, każde, bez wyjątku:-)
Gosia labradorki fajne pieski, znajoma ma czarnego, kochany jest:tak: My mamy 2 dogi niemieckie, też są kochane, choć już stare dosyć jak na dogi. Dona ma 9 lat a Biś w maju /jej syn/ skończy 7.
Wampi kurcze zdrówka dla Was raz jeszcze;** Pewnie się nie wyspałaś przez ciężką noc, ja dziś o dziwo do 9 spałam bo Perła po wczorajszych urodzinach szwagierki spała jak zabita:-p

A z tą Myrsini to chyba jednak była z Grecji? Łatwo to chyba sprawdzić? No ale nieważne już. Była, zniknęła, jest cisza:-)

No własnie Vegas na własne zyczenie tak skonczyła;/

Dziekuje wszystkijm w imieniu Tymka za zyczonka;)

Moja Córa właśnie usnęła. Ale cisza:-p Poza tym leniwie. Robicie coś na Walentynki?? Nie chodzi mi o prezenty tylko jakiś film, czy wyjście? My będziemy pewnie filmidło oglądać na dvd z winkiem czerwonym własnej roboty.

KasiaF tak 88 ale jak Ty się urodziłaś to ja już istniałam bo ja z czerwca 88:p A mały rozkoszny przystojniak :) ale nie wiem może tak wyszedł na zdjęciu ale on na 2 latka całkiem inny był teraz to podobny do tego jak się urodził ale jak dwa latka w ogóle:p

Liza super że mąż przemyślał i jednak się wyrwałaś z domu sił nabrałaś:) A co to za sytuacja z policją??

Młoda ciśnij go po tych wszystkich upokorzeniach cham jeden!!! Miło że w ogóle się dowiedziałaś!! Rafałek przesłodki strasznie się zmienił:) Fajnie że Ci się układa z nowym chłopakiem:)

Dorotar
haha a to artystka:) Współczuję wysypki;/

Kamcia ale nic nie widział więc ok:)

Wampi
mam nadzieje że już wypoczęłaś:)

Gosia
o jak fajnie że wróciłaś:) Od razu poprosimy o fotki aktualne:) I bardzo fajnie że będziecie mieli pieska mi też właśnie labrador się marzy albo golden:) Psy bardzo dobre dla dzieci:)

Vegas
Martynka przesłodka ale od razu widać że Martynka to Martynka od urodzenia nic się nie zmieniła:)Fajnie że Martynka tak gada:) A my nie wiemy ale pewnie też jakiś film:)

Sali
wszystkiego najlepszego dla syncia 100 lat!!!! Spóźnione ale szczere:) Współczuje problemów z kupką;/

No my po wczorajszych gościach wróciliśmy chyba po 1 Domka spała oczywiście trochę jęczała jak ją przebierałam ale sprawnie poszło:) C nie pił bo prowadził a ja sobie siedziałam przy C kuzynkach i powiem Wam że wujek miał takie pyszne winko i do tego butelka dna nie miała co zbliżało się do opróżnienia to wujek donosił haha teściowa patrzyła się na nas jak na wariatki a sama czerwona może 2 lampki wypiła:p Ja w ogóle w ten weekend "alkoholowy" bo i w piątek na piwku byliśmy które mieszane z wódką było ale b. dobrze sie wczoraj czułam:p Ale za to jak wróciliśmy z tego wzmacnianego piwka co się dział:p

Ogólnie nic mi się nie chce do tego Domka stwierdziła że pokruszony cień jest be i wysypała do kibla;/ A lubiłam go strasznie wrrrr

Kasiek hehe, agentka z tej Domki:-D Moja uwielbia moje kosmetyki jak się już do nich 'dossa', wymalowała ostatnio lalkom buzie czarną kredką, o sobie nie zapomniała:-p Jak dorwie jakiś balsam to smaruje sobie nogi o ile ma skarpetki, a jak rajtuzki to twarz i ręce. Najczęściej się to zdarza jak jest pod opieką J., który gapi się w monitor a nie patrzy co dziecko bierze z mojej kosmetyczki:sorry: No ja też uważam, że Martynka nic a nic się nie zmieniła:-) Za to ciągle nie wiem do kogo jest podobna bo część osób mówi, że to cała J., a część, że cała ja:-) O fuj, piwko z wódką?:szok: Ja nienawidzę wódki! Pamiętam do dziś jak J. wyciągnął z szafy wódkę, która jeszcze po weselu się nam ostała i sobie drinkowaliśmy, a w nocy i w ciągu następnego dnia zdychałam i rzygałam jak kot:-p Never więcej!! Za to piwkiem nigdy nie pogardzę:-p Ale u mnie to tak 2 piwka bo po 3 boli głowa.

Helloł

Vegas witamy :-) piekne zdjecia Martynki :-)

Wampi mam nadzieję że młodemu się nie pogorszy.

Dorota a dalej dajesz mu bebilon pepti?

Kasiek to ładnie popiłyście :tak: ja po alkoholu mam mega ochotę na sex :-D

A co do Walentynek to my już dostałyśmy prezent, dzisiaj odebraliśmy piękną 7tygodniową suczkę Labradora :-)

Kaamaa super, pochwalisz się pieskiem?:-) Jak ją nazwiecie?

Dziewczyny jak nadrabiałam widziałam temat Tranu. I może i zakupię. Póki co mam syrop Sanostol. Myślicie, że coś daje? Bratowa Martynce kupiła, więc postanowiłam coś z tym zrobić bo do września data ważności a szkoda wywalić.

reklama
Vegas chyba będzie sie wabić Lora, jeszcze nie zastanawialiśmy się za bardzo bo decyzja zapadła wczoraj wieczorem ;-)
Sanostol to witaminki :tak:
a Tu Nasza suńka:
SAM_0630-1.jpg

Do góry