KasiaF tak 88 ale jak Ty się urodziłaś to ja już istniałam bo ja z czerwca 88
A mały rozkoszny przystojniak
ale nie wiem może tak wyszedł na zdjęciu ale on na 2 latka całkiem inny był teraz to podobny do tego jak się urodził ale jak dwa latka w ogóle
Liza super że mąż przemyślał i jednak się wyrwałaś z domu sił nabrałaś
A co to za sytuacja z policją??
Młoda ciśnij go po tych wszystkich upokorzeniach cham jeden!!! Miło że w ogóle się dowiedziałaś!! Rafałek przesłodki strasznie się zmienił
Fajnie że Ci się układa z nowym chłopakiem
Dorotar haha a to artystka
Współczuję wysypki;/
Kamcia ale nic nie widział więc ok
Wampi mam nadzieje że już wypoczęłaś
Gosia o jak fajnie że wróciłaś
Od razu poprosimy o fotki aktualne
I bardzo fajnie że będziecie mieli pieska mi też właśnie labrador się marzy albo golden
Psy bardzo dobre dla dzieci
Vegas Martynka przesłodka ale od razu widać że Martynka to Martynka od urodzenia nic się nie zmieniła
Fajnie że Martynka tak gada
A my nie wiemy ale pewnie też jakiś film
Sali wszystkiego najlepszego dla syncia 100 lat!!!! Spóźnione ale szczere
Współczuje problemów z kupką;/
No my po wczorajszych gościach wróciliśmy chyba po 1 Domka spała oczywiście trochę jęczała jak ją przebierałam ale sprawnie poszło
C nie pił bo prowadził a ja sobie siedziałam przy C kuzynkach i powiem Wam że wujek miał takie pyszne winko i do tego butelka dna nie miała co zbliżało się do opróżnienia to wujek donosił haha teściowa patrzyła się na nas jak na wariatki a sama czerwona może 2 lampki wypiła
Ja w ogóle w ten weekend "alkoholowy" bo i w piątek na piwku byliśmy które mieszane z wódką było ale b. dobrze sie wczoraj czułam
Ale za to jak wróciliśmy z tego wzmacnianego piwka co się dział
Ogólnie nic mi się nie chce do tego Domka stwierdziła że pokruszony cień jest be i wysypała do kibla;/ A lubiłam go strasznie wrrrr