reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi ja nie wiem, kościół ma dziwną manię jeśli chodzi o dwie osoby tej same płci, więc kto wie :-D:-p

reklama
Hejka;))

Nie nadrobie;/

Co do całej slubnej otoczki to my mielismy błogosławienstwo ,podziekowan nie mielismy bo orkiestre mielismy do dupy i tez zadnych konkursów ogólnie całe wesele to strata kasy jak dla mnie,ale sie zwróciło:tak::-D

Ja dzisiaj ide do kolezanki na browarka hehe...trzeba uroczyscie ferie rozpocząc;)

Anetka dobre z ta manią :-DJa mialam mieszanych świadków;)

wampi gartuluję :-)
liza współczucia.. coś się nie chcą te choróbska od was wypędzić :-(
umi nie koniecznie hormony...
ja miałam po porodzie pragnienie 2 dziecka... i wiem ze to nie były hormony a naprawdę tego chciałam :tak: mąż też :-) i się ciesze bo to była właściwa decyzja:tak:
jeśli anna czuje że chce mieć 2 dziecko to mzoe tak być.. a najlepiej jest się o tym przekonać , jesliu chciała 2 dzieic z małą róznica zanim zaszła w 1 ciązę :-) bo ja chciałam właśnie już wtedy 2 dzieci rok po roku , i nic mi się przez ten cały czas nie zmieniło
rox super zima.. kocham zimę :-)
umi:szok: współczuję takiej zimy :szok:
u nas pogoda na plusie.. mamy od 2 do 4 st :-p
kama to bez sensu z tymi nazwiskami :sorry: znaczy ze n ie mają okienek bo duzo osób właśńie w tych czasach decyduje się na 2 nazwiska :-)
ja tam wolę mieć tylko męza choć na razie ejszcze nie zmieniłam dowodu i mam swoje :-p u nas to nikomu nie przeszkadza ... bo tu same babki mówią ze nie trzeba zmieniać , chyba ze chce się to nazwisko to idzie się do urzędu z aktem ślubu i zmieniają... a w pl nie mam kiedy zmienić :-p
sali z tego co ja wiem to trzeba zawsze mówić orkiestrze o podziękowaniach i sami sobie powinniście wybnrać moment..
tak samo jak z zabawami i konkursami.. przy wyborze orkiestry powinno paść pytanie czy mają jakies czy nie... no i wtedy wiadomo czy będzie wesoło i czy warto orkiestrę zatrudniać :-)
gosida najlepiej podskoczyć do księdza który będzie wam ślubu udzielał i spytać czy mogą być 2 dziewczyny :-)

u mnie na kościelnym też napewno nie będzie podziękowań żadnych!!!
nawet piosenki bo musiałabym wyjść i tańczyć w kółku :szok: :no:
owszem zamierzam jakieś podziękowanie złożyć ale to myslę że już prywatnie na sam koniec
albo po prostu pwoedzą podziękowania ale poprosze bez piosenki tylko podziękujemy damy kwiaty czy tam upominek i to wszystko... ;-)
wtedy kółka nie będzie :-p

wampi gartuluję :-)
liza współczucia.. coś się nie chcą te choróbska od was wypędzić :-(
umi nie koniecznie hormony...
ja miałam po porodzie pragnienie 2 dziecka... i wiem ze to nie były hormony a naprawdę tego chciałam :tak: mąż też :-) i się ciesze bo to była właściwa decyzja:tak:
jeśli anna czuje że chce mieć 2 dziecko to mzoe tak być.. a najlepiej jest się o tym przekonać , jesliu chciała 2 dzieic z małą róznica zanim zaszła w 1 ciązę :-) bo ja chciałam właśnie już wtedy 2 dzieci rok po roku , i nic mi się przez ten cały czas nie zmieniło
rox super zima.. kocham zimę :-)
umi:szok: współczuję takiej zimy :szok:
u nas pogoda na plusie.. mamy od 2 do 4 st :-p
kama to bez sensu z tymi nazwiskami :sorry: znaczy ze n ie mają okienek bo duzo osób właśńie w tych czasach decyduje się na 2 nazwiska :-)
ja tam wolę mieć tylko męza choć na razie ejszcze nie zmieniłam dowodu i mam swoje :-p u nas to nikomu nie przeszkadza ... bo tu same babki mówią ze nie trzeba zmieniać , chyba ze chce się to nazwisko to idzie się do urzędu z aktem ślubu i zmieniają... a w pl nie mam kiedy zmienić :-p
sali z tego co ja wiem to trzeba zawsze mówić orkiestrze o podziękowaniach i sami sobie powinniście wybnrać moment..
tak samo jak z zabawami i konkursami.. przy wyborze orkiestry powinno paść pytanie czy mają jakies czy nie... no i wtedy wiadomo czy będzie wesoło i czy warto orkiestrę zatrudniać :-)
gosida najlepiej podskoczyć do księdza który będzie wam ślubu udzielał i spytać czy mogą być 2 dziewczyny :-)

u mnie na kościelnym też napewno nie będzie podziękowań żadnych!!!
nawet piosenki bo musiałabym wyjść i tańczyć w kółku :szok: :no:
owszem zamierzam jakieś podziękowanie złożyć ale to myslę że już prywatnie na sam koniec
albo po prostu pwoedzą podziękowania ale poprosze bez piosenki tylko podziękujemy damy kwiaty czy tam upominek i to wszystko... ;-)
wtedy kółka nie będzie :-p

Kamcia to był zespól z polecenia ,wszystko załatwiała moja mama ja sie nie wtrącałąm bo to rodzice za wszystko płacili,ja w ciazy do tego wszystko na szybkiego....w sumie mi nie zalezało na wielkiej pompie i otoczce,byle było po wszystkim hehe.Nie mielismy slubu z wielką pompa ,tylko 45 osób na weselu i jestesmy 8 lat po slubie.Ja nie cierpie wesel ogólnie,unikam jak ognia u mnie w otoczeniu trzy przypadki,slub z pompą jedni po roku rozwód drudzy po dwóch latach i tylko kasy żal:tak:

Kamcia juz jest oki;-) jagody ze sloiczka pomogly jak zwykle :tak: :-) zreszta Daniel od rana lepiej sie czuje bo i zjadl sniadanie, i caly obiad ;-)

Ale tu dzis cisza:szok:

Ja uwielbiam wesela, u Nas to jedna wielka biesiada, wszyscy tańczą,śmieją, bawią się, zawsze szkoda do domu wracać :tak: dużo zależy od zespołu i towarzystwa.
2 lata temu jeździliśmy pod Warszawę na wesele to tylko ludzie z naszych stron się bawili, a goście panny młodej jak na stypie ;-)

Kamma ja też uwielbiam wesela i masz racje dużo zależy od towarzystwa heheh u nas tak moje koleżanki się zakolegowały z C kolegami że tata podszedł do mnie i mówi "Kaśka chyba kurcze wódki zabraknie" hahah było bardzo wesoło wszyscy do tej pory wspominają:)

sali nie no ja nic nie mówię , tylko powiedsziałam jak jest ze jeśli chce się coś to trzeba się o to dowiedzieć ;-)
wiem bo moja dobra koleżanka , a kiedyś przyjaciółka gra w zespole :-) i zawsze o to ich pytają...
sama kiedyś im stroje zawsze szyłam na takie różne zabawy :-p
no ale jeśli mama łatwiła to wiadomo ze nie spyta o zabawy i konkursy
jednak odnośnie podziękowań to w przerwie zespołu młodzi idą do zespołu rozmawiać na temat podziękowań , bo przecież mama sama sobie z orkiestra nie ustali kiedy wy macie jej dziękować ;-)
wiesz o co chodzi :-)

liza to fajnie ze już ok...

ja też lubię wesela :-) choć nie na każdym miałam okazję być :-(
bo ominęło mnie kilka imprez weselnych czego żałuję no ale nie m ogliśmy jechać i już :sorry:

reklama
Ja ja nie chodziłam na wesela bo po prostu u mnie w rodzinie mało było a odkąd ja jestem mężatką to non stop w tym roku sezon zaczynam w maju kończę we wrześniu po jednym na miesiąc jak na razie:p

Wampi właśnie możecie różne zamówić:)

Do góry