reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Hejka)
Nie nadrobie;/
Co do całej slubnej otoczki to my mielismy błogosławienstwo ,podziekowan nie mielismy bo orkiestre mielismy do dupy i tez zadnych konkursów ogólnie całe wesele to strata kasy jak dla mnie,ale sie zwróciło
Ja dzisiaj ide do kolezanki na browarka hehe...trzeba uroczyscie ferie rozpocząc
Anetka dobre z ta manią Ja mialam mieszanych świadków
Nie nadrobie;/
Co do całej slubnej otoczki to my mielismy błogosławienstwo ,podziekowan nie mielismy bo orkiestre mielismy do dupy i tez zadnych konkursów ogólnie całe wesele to strata kasy jak dla mnie,ale sie zwróciło
Ja dzisiaj ide do kolezanki na browarka hehe...trzeba uroczyscie ferie rozpocząc
Anetka dobre z ta manią Ja mialam mieszanych świadków
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wampi gartuluję :-)
liza współczucia.. coś się nie chcą te choróbska od was wypędzić :-(
umi nie koniecznie hormony...
ja miałam po porodzie pragnienie 2 dziecka... i wiem ze to nie były hormony a naprawdę tego chciałam mąż też :-) i się ciesze bo to była właściwa decyzja
jeśli anna czuje że chce mieć 2 dziecko to mzoe tak być.. a najlepiej jest się o tym przekonać , jesliu chciała 2 dzieic z małą róznica zanim zaszła w 1 ciązę :-) bo ja chciałam właśnie już wtedy 2 dzieci rok po roku , i nic mi się przez ten cały czas nie zmieniło
rox super zima.. kocham zimę :-)
umi współczuję takiej zimy
u nas pogoda na plusie.. mamy od 2 do 4 st
kama to bez sensu z tymi nazwiskami znaczy ze n ie mają okienek bo duzo osób właśńie w tych czasach decyduje się na 2 nazwiska :-)
ja tam wolę mieć tylko męza choć na razie ejszcze nie zmieniłam dowodu i mam swoje u nas to nikomu nie przeszkadza ... bo tu same babki mówią ze nie trzeba zmieniać , chyba ze chce się to nazwisko to idzie się do urzędu z aktem ślubu i zmieniają... a w pl nie mam kiedy zmienić
sali z tego co ja wiem to trzeba zawsze mówić orkiestrze o podziękowaniach i sami sobie powinniście wybnrać moment..
tak samo jak z zabawami i konkursami.. przy wyborze orkiestry powinno paść pytanie czy mają jakies czy nie... no i wtedy wiadomo czy będzie wesoło i czy warto orkiestrę zatrudniać :-)
gosida najlepiej podskoczyć do księdza który będzie wam ślubu udzielał i spytać czy mogą być 2 dziewczyny :-)
u mnie na kościelnym też napewno nie będzie podziękowań żadnych!!!
nawet piosenki bo musiałabym wyjść i tańczyć w kółku
owszem zamierzam jakieś podziękowanie złożyć ale to myslę że już prywatnie na sam koniec
albo po prostu pwoedzą podziękowania ale poprosze bez piosenki tylko podziękujemy damy kwiaty czy tam upominek i to wszystko... ;-)
wtedy kółka nie będzie
ja miałam po porodzie pragnienie 2 dziecka... i wiem ze to nie były hormony a naprawdę tego chciałam mąż też :-) i się ciesze bo to była właściwa decyzja
jeśli anna czuje że chce mieć 2 dziecko to mzoe tak być.. a najlepiej jest się o tym przekonać , jesliu chciała 2 dzieic z małą róznica zanim zaszła w 1 ciązę :-) bo ja chciałam właśnie już wtedy 2 dzieci rok po roku , i nic mi się przez ten cały czas nie zmieniło
kama to bez sensu z tymi nazwiskami znaczy ze n ie mają okienek bo duzo osób właśńie w tych czasach decyduje się na 2 nazwiska :-)
ja tam wolę mieć tylko męza choć na razie ejszcze nie zmieniłam dowodu i mam swoje u nas to nikomu nie przeszkadza ... bo tu same babki mówią ze nie trzeba zmieniać , chyba ze chce się to nazwisko to idzie się do urzędu z aktem ślubu i zmieniają... a w pl nie mam kiedy zmienić
sali z tego co ja wiem to trzeba zawsze mówić orkiestrze o podziękowaniach i sami sobie powinniście wybnrać moment..
tak samo jak z zabawami i konkursami.. przy wyborze orkiestry powinno paść pytanie czy mają jakies czy nie... no i wtedy wiadomo czy będzie wesoło i czy warto orkiestrę zatrudniać :-)
gosida najlepiej podskoczyć do księdza który będzie wam ślubu udzielał i spytać czy mogą być 2 dziewczyny :-)
owszem zamierzam jakieś podziękowanie złożyć ale to myslę że już prywatnie na sam koniec
albo po prostu pwoedzą podziękowania ale poprosze bez piosenki tylko podziękujemy damy kwiaty czy tam upominek i to wszystko... ;-)
wtedy kółka nie będzie
sali04
Mama-to moja kariera
wampi gartuluję :-)
wtedy kółka nie będzie
Kamcia to był zespól z polecenia ,wszystko załatwiała moja mama ja sie nie wtrącałąm bo to rodzice za wszystko płacili,ja w ciazy do tego wszystko na szybkiego....w sumie mi nie zalezało na wielkiej pompie i otoczce,byle było po wszystkim hehe.Nie mielismy slubu z wielką pompa ,tylko 45 osób na weselu i jestesmy 8 lat po slubie.Ja nie cierpie wesel ogólnie,unikam jak ognia u mnie w otoczeniu trzy przypadki,slub z pompą jedni po roku rozwód drudzy po dwóch latach i tylko kasy żal
Liza
Fanka BB :)
Kamcia juz jest oki;-) jagody ze sloiczka pomogly jak zwykle :-) zreszta Daniel od rana lepiej sie czuje bo i zjadl sniadanie, i caly obiad ;-)
Ale tu dzis cisza
Ale tu dzis cisza
Kamiśka :)
Ja uwielbiam wesela, u Nas to jedna wielka biesiada, wszyscy tańczą,śmieją, bawią się, zawsze szkoda do domu wracać dużo zależy od zespołu i towarzystwa.
2 lata temu jeździliśmy pod Warszawę na wesele to tylko ludzie z naszych stron się bawili, a goście panny młodej jak na stypie ;-)
2 lata temu jeździliśmy pod Warszawę na wesele to tylko ludzie z naszych stron się bawili, a goście panny młodej jak na stypie ;-)
pinky sky
Kamma ja też uwielbiam wesela i masz racje dużo zależy od towarzystwa heheh u nas tak moje koleżanki się zakolegowały z C kolegami że tata podszedł do mnie i mówi "Kaśka chyba kurcze wódki zabraknie" hahah było bardzo wesoło wszyscy do tej pory wspominają
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sali nie no ja nic nie mówię , tylko powiedsziałam jak jest ze jeśli chce się coś to trzeba się o to dowiedzieć ;-)
wiem bo moja dobra koleżanka , a kiedyś przyjaciółka gra w zespole :-) i zawsze o to ich pytają...
sama kiedyś im stroje zawsze szyłam na takie różne zabawy
no ale jeśli mama łatwiła to wiadomo ze nie spyta o zabawy i konkursy
jednak odnośnie podziękowań to w przerwie zespołu młodzi idą do zespołu rozmawiać na temat podziękowań , bo przecież mama sama sobie z orkiestra nie ustali kiedy wy macie jej dziękować ;-)
wiesz o co chodzi :-)
liza to fajnie ze już ok...
ja też lubię wesela :-) choć nie na każdym miałam okazję być :-(
bo ominęło mnie kilka imprez weselnych czego żałuję no ale nie m ogliśmy jechać i już
wiem bo moja dobra koleżanka , a kiedyś przyjaciółka gra w zespole :-) i zawsze o to ich pytają...
sama kiedyś im stroje zawsze szyłam na takie różne zabawy
no ale jeśli mama łatwiła to wiadomo ze nie spyta o zabawy i konkursy
jednak odnośnie podziękowań to w przerwie zespołu młodzi idą do zespołu rozmawiać na temat podziękowań , bo przecież mama sama sobie z orkiestra nie ustali kiedy wy macie jej dziękować ;-)
wiesz o co chodzi :-)
liza to fajnie ze już ok...
ja też lubię wesela :-) choć nie na każdym miałam okazję być :-(
bo ominęło mnie kilka imprez weselnych czego żałuję no ale nie m ogliśmy jechać i już
Kamiśka :)
Wampi obrączki i tak czy siak robią na zamówienie to możecie różne zamówić jemu złotą Tobie srebrną
reklama
pinky sky
Ja ja nie chodziłam na wesela bo po prostu u mnie w rodzinie mało było a odkąd ja jestem mężatką to non stop w tym roku sezon zaczynam w maju kończę we wrześniu po jednym na miesiąc jak na razie
Wampi właśnie możecie różne zamówić
Wampi właśnie możecie różne zamówić